Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Kapucni
Rögzítés
Mintázat
Termékek: 5 419

A legtöbb férfi szekrényében más és más típusú felsők foglalnak helyet, ami nem véletlen, hiszen a különböző alkalmak eltérő öltözködést kívánnak meg. A kapucnis és polár pulóverek mellett az elegánsabb darabok ugyanúgy szükségesek a mindennapokban, mint a pólók mellett az ingek. A szabadidős kényelmet leginkább a melegítők, illetve melegítőfelsők kínálják, amiket hordhatunk sportoláshoz, kikapcsolódáshoz, illetve otthoni kényelmes öltözetként egyaránt.

Férfi pulóverek mozgáshoz, vagy csak a mindennapokra – találd meg a neked megfelelő szabást!

A férfi pulóverek alap kellékei a ruhásszekrényeknek, hiszen hidegebb időben elengedhetetlenek. Jó szolgálatot tehetnek, ha előszeretettel sportolsz a szabadban – ez jelenthet akár rendszeres futást, biciklizést, de akár túrázást is. A kültéri sportolás során a réteges öltözet nagyon fontos, ehhez pedig a pulóverek tökéletesek, hiszen lehetővé teszik, annyi réteget vegyél magadra, amennyiből mindig le tudsz venni egy kicsit. Így nem is fázol meg, de nem is izzadsz be túlságosan.

A pulóverek emellett akkor is kiváló választást jelentenek, ha nincs különösebb aktivitás, csak szeretnél kényelmesen felöltözni a mindennapokban. Formálisabb alkalmakra a kötött pulcsik közt érdemes szétnézned, de ha a kényelem az elsődleges, a kapucnis melegítőelsők is ideálisak lehetnek, akár farmerrel is.

Férfi ingek a városba és munkába egyaránt ideálisak

Ha elegánsabb megoldásra van szükséged, a férfi ingek igazán univerzális választást jelentenek, ugyanis bárhová felveheted őket, munkába ugyanúgy, mint egy városi kiruccanásra. Az ingek alapvetően igényes megjelenést kölcsönöznek, ezért sosem jelentenek rossz választást. Mindenféle színben elérhetők, így kiválaszthatod a hozzád leginkább passzolót, és természetesen hosszú és rövidujjú fazon is rendelkezésre ál – habár érdemes tisztában lenni azzal, hogy protokoll szerint rövidujjút nem illik mindenhol viselni, ezért ezeket csak informális közegben hordd.

Férfi kapucnis pulóverek – a ’must have’ darabok minden férfi szekrényében

Visszatérve a kényelmesebb vizekre: a férfi kapucnis pulóver az, ami mindenkinek a szekrényében megtalálható, egyszerűen azért, mert sokoldalúan kihasználható. A magas szintű komfortról, amit már említettünk, nem is beszélve.

Egy jó minőségű férfi kapucnis pulóver sokáig lehet hű barátod a szabadidődben, akár aktívan sportolsz, akár csak egy kellemes sétára mész el a kutyáddal. A férfi kapucnis pulóverek általában véve puhák, melegek, ezért mindenki szívesen viseli őket. Farmerrel kombinálva megállják a helyüket hagyományos utcai viseletként is, de ha sportolni támad kedved, melegítőnadrággal arra is használhatod.

Férfi pulóverek – a leggyakrabban felmerülő kérdések

Hol vásárolj férfi pulóvert?

Ha tudod, milyen fazonok állnak jól neked, az online térben nézz körbe! Itt gyakorlatilag végtelen a választék, és biztosan megtalálod az ideális férfi pulóvert.

Milyen férfi felső megfelelő futáshoz?

Amennyiben aktív mozgáshoz szeretnél pulcsit, fontos, hogy jól elvezesse a nedvességet, hiszen senki sem szeretne tocsogni az izzadságtól az első 10 perc után. De az is lényeges, hogy megfelelően tudjon szellőzni a ruházat. Ha odafigyelsz arra, hogy csakis kiváló minőségű pulóverek közül válassz, ezzel biztosan nem lesz probléma!

Milyen férfi pulóver illik leginkább fekete nadrághoz?

A fekete az a klasszikus szín, amihez minden megy. A férfi pulóverekből elérhető cipzáras, kapucnis, de akár elegánsabb, kötött darabok is. A fekete nadrághoz, stílustól függően, bármelyik jó lehet - de nyilván nem mindegy, hogy farmerről, vagy egy elegánsabb vászonnadrágról van szó.