Ékszerek

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Ékszeres kivitelezés
Termék cimkéje
Termékek: 35
Verziószám megjelenítése

Ékszer – kiegészítő, ami tökéletes ajándék minden férfinak

Az ékszerek a férfiaknak is remekül állnak, nem csak a hölgyeknek. Hazánkban viszonylag kevesen viselnek az urak ékszereket, de például az olasz divatban ez teljesen megszokott, hogy a nyaklánc mellett gyűrű és karkötő is ékesíti az urakat. A jó ékszer pedig valóban hatásos és még ajándéknak is remek választás lehet. Nem csak egyfajta prémium érzetet viselője számára, ahol láthatja mindenki, hogy ad magára, de stílusos kiegészítője lehet a ruha szettnek – kiemelve azt. Milyen ékszereket érdemes választani a férfi ékszerek közül az idei trendek szerint? Elmondható, hogy kétféle stílus létezik jelenleg ebben. Az egyik a teljesen visszafogott, bőrrel és gyöngyökkel dolgozó ékszereket jelenti. Ezek a modellek azokhoz is közelebb állhatnak, akik a természetesebb megjelenés hívei. A másik csoport pedig a feltűnőbb férfi ékszerek világába kalauzol. A látványos pecsétgyűrűk és a vastagabb férfi nyakláncok még a fiatalabb korosztály számára is jól mutatnak. Persze ebből a szempontból is kell, hogy legyen egyfajta öltözék alap arra, hogy ezek az ékszerek igazán kiemeljék a stílusunkat. Ezekhez a legjobb az elegáns, vagy a hanyag félelegáns megjelenés. Például az a stílus, amihez már színes ingeket is szokás felvenni. Az ilyen vagányabb megjelenéshez ugyanis jól mutatnak a kirívóbb ékszerek.

Férfi ékszer nyakláncok – eredeti dizájn minden alkalomra

A férfi nyakláncok tekintetében választhatunk nemesfémből készültet, vagy – a kevésbé szebbik nevén bizsut. Utóbbi viszont egyáltalán nem az olcsó, mindenségtelen ékszereket kell jelentse. Sok világmárka készíti nemesacélból, és más anyagokból minőségi és stílusos ékszereket. Ezek között például az Armani, vagy a Guess ékszerei figyelemre méltóak. Férfias megjelenést kölcsönöznek, és minőségi módon pont úgy tervezték őket, hogy az adott márka stílusához illjenek. Vagyis aki kedveli a két felsorolt márka ruháit, annak minden bizonnyal az ékszerek is tetszeni fognak. Az ilyen ékszereket gyakran kombinálják a tervezők bőrrel, főleg a férfiak részére. A bőrrel vagy kaucsukkal kombinált karkötők és nyakláncok stílusosan, de nem túl hivalkodóan keretezik be a szettünket. Pont ezért azok számára is tökéletes választás lesz az ilyen kiegészítő, akik egyébként nem túl ékszeresek, de mégis kipróbálnák az ékszerek hordását. Ezek a férfi ékszerek diszkrétek és pont a bőr kombináció miatt szinte a legtöbb stílushoz jól állnak.

Arany és ezüst nyakláncok – férfi ékszerek a MODIVO kínálatában

Megszoktuk, hogy ékszereket általában ékszerboltban vásárolunk. Azonban a legnagyobb márkákat kínáló webáruházakban ez nincs így. Az olyan áruházak, mint például a MODIVO az ismert márkák ékszereit is forgalmazza. A már említett Armani és Guess bőr kombinált ékszerei mellett, gravírozott férfi ékszerek arany és ezüst modelljeivel is találkozhatunk. Az, hogy nekünk az arany vagy az ezüst tetszik jobban, teljesen szubjektív, mert mind a kettő remekül állhat a szettünkhöz. Viszont általánosságban az leírható, hogy az ezüst férfi ékszerek többnyire könnyebben kombinálhatóak a legtöbb stílussal, hiszen sok esetben egy felsőnek a cipzárja is inkább ezüst, mint arany. Az ezüsttel sportosabb, letisztultabb megjelenést tudunk vele kialakítani például akkor, ha feketében vagy fehérben szeretnénk megjelenni. Az arany férfi ékszerek is jól passzolnak persze ezekhez a stílusokhoz, de nehezebb hozzájuk néha megfelelő kiegészítést találni.

Ékszer – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi nyakláncot válasszunk?

Egyértelműen olyat, ami kényelmes. A férfi nyak ékszerek között sokféle fazon akad. Választhatunk bővebb és szűkebb tervezésűt. Van olyan, akinek például a nyakhoz közelebb álló fazonok kifejezetten zavaróak.

Hogyan illesszük az ékszert a stílusunkhoz?

Mindenképp a fém színével kezdjük a kiválasztást. Ha a ruhánkon több az ezüst fém kiegészítő, akkor inkább ezüstöt válasszunk.