Férfi esernyők

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Kiszerelés
Termékek: 25

Férfi esernyő – megbízható kivitelezés

A férfi esernyők elengedhetetlen kiegészítők az igényes úriemberek számára. Bár a lezser outfitek kapucnis felsői és esőkabátjai sokak számára hatékony alternatívát jelentenek a mindennapok során, azonban az elegánsabb szettekbe nem igazán férnek bele az ilyen viseletek. Így amennyiben mi is odavagyunk a stílusos, elegáns öltözködésért, egy megfelelő férfi esernyő pótolhatatlan kiegészítőt jelent. Ezek révén ugyanis még a legnagyobb esőzések alatt is tökéletes maradhat megjelenésünk.

Automata férfi esernyő – megkönnyíti a rossz időjárást

A férfi esernyők között pedig rendkívül praktikus választást jelenthetnek az úgynevezett automata darabok. Ezek a férfi összecsukható esernyő modellek kényelmesen elférnek akár kabátunk belső zsebében is, így diszkréten magunkkal hordozhatjuk őket még egy üzleti találkozóra vagy állásinterjúra is. Bár tagadhatatlan, hogy ezen változatok nem mindegyike kínál olyan stabilitást, mint a fentebb említett klasszikus modellek, viszont igencsak megkönnyíthetik a dolgunk, ha nem tudjuk, milyen időjárásra számítsunk. Az összecsukható esernyő férfi változatait ugyanis akármikor kéznél tarthatjuk.

Férfi összecsukható esernyő – védelem az időjárás viszontagságai ellen

Ha pedig fontos számunkra, hogy kiegészítőnk ne csupán praktikus, de stílusos is legyen, akkor érdemes lehet alaposan odafigyelnünk a megfelelő modell kiválasztására. Az automata férfi esernyő kínálatában ugyanis számtalan variációval találkozhatunk. Általánosságban azonban még mindig elmondható, hogy a semleges fekete vagy kék árnyalatú, valamint klasszikus kockás modellek jelentik a leginkább megnyerő választást. Ezek ugyanis tökéletesen passzolnak szinte bármilyen outfit mellé.

Férfi esernyők – milyen változatot válasszunk?

Láthatjuk tehát, hogy akadnak automata, azaz összecsukható és fix darabok is a piaci kínálatban. Hogy melyiket érdemes választanunk, az több tényezőtől is függ. Egy nagy férfi esernyő sokkal stabilabb lehet a kifejezetten esős, szeles évszakok alatt. Azonban ennek az a hátránya, hogy nem túl diszkrét. Ellenben a összecsukható kis férfi esernyő könnyedén elfér a táskákban, cserébe viszont kevésbé stabil a viharos időben. Így ezek inkább a váratlan záporok ellen jelentenek megfelelő megoldást. Mindenképp érdemes tehát mérlegelnünk az imént említetteket, ha valóban a számunkra megfelelő modellt szeretnénk megtalálni.

Férfi esernyők stílusos szettekhez

Az esernyőket illetően viszont nem csak a színváltozatokra érdemes figyelnünk, ha fontos számunkra a stílusos megjelenés, de magára az adott konstrukcióra is. Egy kifejezetten elegáns, alkalmi öltözék mellé például remekül passzolnak a klasszikus, fahatású markolattal rendelkező darabok. Az ilyen outfitek mellé a nyári záporok során is jobban járunk egy hagyományos modellel, hiszen az elegáns szövetkabáthoz nem feltétlenül passzolnak a modern stílusú darabok. Ha pedig nincs ötletünk, hogy hol vásárolhatnánk minőségi, divatos férfi esernyőket, akkor érdemes alaposan szétnéznünk a MODIVO webáruházának kínálatában. Itt ugyanis számtalan különféle modell közül választhatunk, amelyeket kedvező árak mellett be is szerezhetünk az oldalról.

Esernyők – gyakran ismételt kérdések

Mely esernyők a legjobbak?

A legjobb esernyő fogalma attól függ, hogy milyen felhasználásra és mely outfit mellé keresünk ilyen kiegészítőt. Ezen túl fontos lehet még odafigyelnünk arra is, hogy melyik márka kínálja számunkra az adott modellt. Hiszen köztudott, hogy az elismert brandek fémjele garanciát jelent a minőségre. Így a például

  • a Happy Rain,
  • az Esprit,
  • vagy Semi Line esernyői biztosan nem okoznak majd csalódást.

Esernyő – hagyományos vagy automata?

Ennek kapcsán két dolgot érdemes figyelembe vennünk, hogy a számunkra megfelelő változatot választhassuk. Az egyik fennálló időjárási viszonyok mérlegelése, a másik pedig a saját szokásainké. Míg a hagyományos esernyők strapabíróbbak lehetnek a viharos idő során, addig a tömegközlekedéssel történő utazás alatt elég sok kellemetlenséget okozhatnak. Ilyenkor az férfi esernyő automata változatai praktikusabbak.