Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Bélelt
Összetétel
Kapucni
Termékek: 445
Verziószám megjelenítése

Férfi mellény – a férfi gardrób egy eredeti ruhadarabja

A férfi mellények mindig is praktikus ruhadarabnak számítottak. Praktikumukból kifolyólag sok munkaterületen használják őket a rendvédelmi szervektől az építőiparon át a turisztikáig. A mellények szabadon hagyják a karokat, ezért sokkal egyszerűbb bennük a munkavégzés. Fontos viseletnek számítanak a hideg hétköznapokban, ezért örvendnek akkora népszerűségnek. Melegebbek, mint egy pulóver, és pont ott védenek a legjobban, ahol a legfontosabb: a derék és a hát számára biztosítanak védelmet a hideg ellen. A férfi mellények pedig több funkciós kivitelben is rendelkezésünkre állnak. Viselhetünk sportosabb és elegánsabb darabokat egyaránt. Kényelmes és meleg felső öltözetnek számítanak az őszi napokon.

Férfi mellények – elegáns stílus a mindennapokban

Nem szükséges feszélyezve érezni magunkat a sportos elegancia híveiként sem. A megfelelő meleg és stílusos férfi mellények között elegáns darabok széles palettáját megtalálhatjuk, emellett pedig megőrizhetjük lezser stílusunkat ily módon. Hogyan válasszunk megfelelő férfi mellényt? A méretben megfelelő mellény nem lehet túl nagy vagy túl feszes. Fontos, hogy kényelmesen alá tudjunk öltözni. A vastagabb darabok egy meleg pulcsival önmagukban kabátként is megállják a helyüket. Találhatunk vékonyabb darabokat is, amelyek az enyhe időjáráshoz vagy aláöltözetnek ideálisak. Válasszuk az igényeinknek leginkább megfelelő darabot. A színeknél és a fazonnál meghatározhatjuk, hogy munkába szeretnénk hordani, vagy éppen kiránduláshoz, síeléshez választanánk mellényt. Ha nem akarunk nagyon félrelépni a színekkel, akkor az egyszerű fekete férfi mellény az, ami a legtöbb öltözékhez jól passzol. Léteznek speciális mellények is különféle kivitelekben. Ezeket főleg sportokhoz és más kültéri tevékenységekhez, például túrázáshoz ajánlják. Szintén ilyen speciális mellények a thermo anyagból készültek. Sokkal melegebbek, mint az átlagos városi viseletek, ezért síeléshez és más hidegben végzett sportokhoz nagyon jól használhatóak.

Férfi mellény – kényelmes és divatos viselet a városba és a munkába

A mellények férfiak esetében városi viseletként is elég mutatósak lehetnek. Egy stílusos nadrággal igazán dinamikus összhatást érhetünk el. Milyen anyagú férfi mellényt válasszunk a városi viselethez? Amennyiben felső ruházatként, avagy kabát helyett hordanánk, fontos, hogy a mellény meleg és vízlepergető legyen. Ha nem vízálló, akkor a vastagabb anyagúak beázás esetén nehezen száradnak. Egy letisztultabb fazont illetően nagyon jó választás lehet egy steppelt anyagú mellény, ami jól mutathat a visszafogottabb szettekhez is. Valamint átmeneti öltözéknek tekinthetőek, ezért leginkább az őszi időszakban van szezonjuk. Munkába járáshoz és laza baráti találkához is kiváló viseletnek tekinthetőek. A könnyű anyagú, legtöbb lezser öltözethez viselhető mellényeket könnyebb „felkapni” a hideg ellen, mint ha külön pulóvert tartanánk erre a célra. Ezért nagyon praktikusak tudnak lenni. Érdemes akár a kocsiban is tartani egyet ilyen esetekre. Ha valamilyen okból szükségünk van egy melegebb darabra autózás közben, jól fog jönni egy ilyen mellény.

Férfi mellények – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk férfi mellényt?

Választásunk során különös figyelmet kell fordítanunk az életviteli tényezőkre. Fontos számba venni, hogy milyen tevékenységekhez választunk mellényt. A megfelelő méret kiválasztása mellett törekednünk kell az ideális fazon megtalálására.

Hogyan viseljünk férfi mellényt?

Ebben a legnagyobb szerepet leginkább az esztétikai tényezők jelentik. Az ideális szín és stílus megtalálásával valóban mutatós ruhadarabra tehetünk szert.