Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
0

Zakók

(Termékek száma: 130)

Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Termék típusa
Ruházat anyaga
Lehetőség
Termékszám
z 3

A férfi zakók és blézerek hozzátartoznak a kifinomult megjelenéshez. Elengedhetetlen kellékei az elegáns és a sportosan elegáns stílusnak. A Modivo.hu kínálatában különféle színű és stílusú férfi zakók és blézerek találhatóak. Csupán az egyéni igényektől függ, hogy kinek melyik a legideálisabb választás.

Férfi blézer – időtlen kötelező darab a férfi ruhatárban

A férfi blézer akkor bizonyul kimondottan jó választásnak, ha nem a túlzott kiöltözés a cél, hanem az egyszerű, elegáns viselet. Remek választás munkahelyre és egyetemre egyaránt. A férfi blézer tökéletesen kiegészíti a legtöbb szettet.

Alkalmi zakó – elegáns megoldás baráti találkozókhoz

Az alkalmi zakó az elegancia biztos eszköze. Elegáns viseletet biztosít például a baráti találkozókhoz és a hivatalos alkalmakra. Utóbbi esetben érdemes öltönyt viselni, míg a baráti találkozók alkalmával a férfi zakó bátran viselhető farmerrel és sneakerrel. A Modivo.hu alkalmi zakók széles választékát kínálja.

Férfi zakók – az első választás üzleti találkozókra

A férfi zakó minden esetben magasabb szintre emeli a megjelenést. Tökéletes választás üzleti találkozókra. Persze a tökéletes összkép eléréséhez néhány szempontot figyelembe kell venni. Fontos, hogy a kiválasztott zakó színben passzoljon a nadrághoz és az inghez. Továbbá az alkatot is érdemes figyelembe venni. Vékonyabb alkat esetén jól mutat a slim fit fazon, azonban, ha van némi fölösleg, akkor inkább az egyenesen szabott változatot érdemes viselni.

Slim fit blézer – tökéletes választás a férfialak kiemelésére

A slim fit blézer enyhén karcsúsított fazon. Olyan érzést kelt a viselője számára, mintha kifejezetten rá szabták volna. A slim fit férfi blézer abban az esetben jó választás a férfiak számára, ha vékonyabb testalkattal rendelkeznek. Továbbá akkor is, ha a klasszikus fordított háromszög formával. Ha a hastájékon van némi felesleg, akkor ezt a fazont érdemes elkerülni.

Férfi zakók – gyakran ismételt kérdések

Melyik férfi blézer illik legjobban nadrághoz?

Egy klasszikus alkalmi blézer nyakkendővel, inggel és sötét szövetnadrággal elegáns viseletet eredményez. Farmerral, pólóval és sportos lábbelivel pedig könnyedebb hatást kelt.

Hogyan válasszunk férfi zakót?

Elsősorban azt kell eldönteni, hogy alkalmi vagy sportzakóra van-e szükség. Ezt követően a testalkattól függően azt kell meghatározni, hogy az enyhén karcsúsított fazon vagy pedig az egyenes szabású változat-e az előnyösebb. Végül pedig a méretválasztásra kell időt szánni. Mikor tökéletes a zakó mérete? Akkor, ha a felkar felsőrészén az anyag nem feszül, de nem is horpad be. Derékban akkor jó a zakó mérete, ha finoman elhúzva a hastól 4-5 cm-t enged az anyag. Továbbá arra is figyelni kell, hogy a zakó ujja nem lóghat a kézfejre.

Hogyan viseljünk férfi blézert?

Férfi alkalmi blézer bátran viselhető szövetnadrággal és farmerral egyaránt. Utóbbi esetben érdemes az egyszerűbb változatok mellett dönteni, és kerülni a koptatott farmerokat. A férfi blézer a sportosan elegáns stílus megteremtéséhez járul hozzá, tökéletesen kiegészíti ezeket a szetteket.

Melyik férfi zakó lesz megfelelő a mindennapokban?

A mindennapokban a férfi sportzakók bizonyulnak a legjobb választásnak. Segítenek megteremteni a sportosan elegáns viseletet, így tökéletesen megállják a helyüket a munkahelyen. Összeszedett, különleges viseletet biztosítanak a viselőjük számára. Ezek a zakók farmerhez is tökéletesen illenek. Bátran hordhatóak sportos lábbelivel, például sneakerrel. A Modivo.hu széles kínálattal rendelkezik sportzakók tekintetében is.