Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi válltáskák

(Termékek száma: 328)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Táska mérete
Kiszerelés
Ár
z 7

Válltáskák – az elegáns férfiak elengedhetetlen kiegészítője

Azt gondolják sokan, hogy táskát csak nők hordhatnak. Nekik van annyi apróságuk, amikhez szükséges a kistáska. Sok férfi még mindig azt vallja, hogy ha mégis több hely kell a saját dolgaiknak, arra tökéletes a hátizsák. Pedig az a helyzet, hogy egy elegáns férfi válltáska nagyon praktikus tud lenni. Méretét tekintve pedig tökéletes átmenet az övtáska és a hátizsák között. Fontos-e a válltáska? Néhány évvel ezelőtt talán megállta a helyét az az állítás, hogy elég volt a zsebek használata a férfiaknál ahhoz, hogy a szükséges dolgokat tárolják. Amíg egy nőnél a smink, a parfüm és a különféle más apróságok valóban sok helyet képesek elfoglalni, addig a férfiaknál nincs ilyen probléma. Viszont manapság a férfi válltáskák egyre népszerűbbé váltak, és nem csak az egyetemisták meg az üzletemberek körében. Népszerűségének gyarapodása a modern életforma változásainak köszönhető. A tömegközlekedés a fiatalabb generáció életében nap, mint nap jelen van. A legtöbben dolgoznak és szorgalmasan építik a karrierjüket. A mai világ úgy alakul, hogy a munka és a család mellett már az egészséges életmód és a kultúra is egyre fontosabb szerepet kap. Ezért nem ritka, hogy a férfiak is egész napokat töltenek távol saját otthonuktól. Olvasnak, tanfolyamokra és konditerembe járnak, beugranak munka után a helyi kávézóba találkozni a barátaikkal. Ilyenkor viszik a tabletet, a mobilt, a pénztárcát, a lakáskulcsot, a tankönyveket, valami üdítőt, és ha úgy alakul, még az edzőcuccot is. Ezek együtt viszont már nem férnek el a farzsebben. A férfi válltáska ezért mára szükséges és praktikus kiegészítő lett.

Férfi válltáskák – multifunkcionális megoldás minden igényre

A férfi válltáskák jelentős része hordható keresztbe vetve is, akár egy hátizsák. Viszont sokkal biztonságosabbak annál, hiszen itt a cipzárazható részek közvetlen védve vannak a karjaink által a zsebtolvajok elől. Többféle méretben és formában kaphatóak. Az üzletemberek is megtalálhatják maguknak a márkásabb, elegánsabb darabokat. Ugyanakkor kifejezetten nagy válltáskák is elérhetőek olyan férfiak számára, akik például munka után rendszeresen járnak edzeni, azaz kell a hely az edzőruhának is benne. Többféle funkciójának köszönhetően az egyetemisták és a középiskolások számára külön kapható ifjúsági válltáska. Ez a kategória direkt olyan kialakítású, amiben kényelmesen elfér a laptop a füzetekkel és a könyvekkel. Ki kell választani a számunkra ideális darabot. A férfi válltáskák kínálatában találhatunk speciális kialakításúakat és olyanokat is, amik univerzálisan használhatóak. A méretét viszont érdemes alaposan megfontolni, mielőtt választunk.

Nagy válltáskák – eredeti megoldás a mindennapokra

Azoknak a férfiaknak, akiknek mindennapi tevékenységeik változatosak, érdemes a nagyobb méretű válltáskák közül választaniuk. Ezekből is lehet kapni kifejezetten elegáns, mégis sportos darabokat. Nem kell megijedni attól, hogy esetleg nagyon cipekedősnek tűnnek. A jó minőségű táskákat mindig úgy tervezik, hogy megfelelően illeszkedjenek méretében is hozzánk. Ezért nem fognak egyáltalán „bőrönd” hatást kelteni.

Válltáskák – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi válltáskát válasszunk?

Olyan darabot válasszunk magunknak, ami megfelel a mindennapi igényeinknek és stílusunknak is egyaránt. Ha hosszabb időt töltünk naponta távol az otthonunktól, akkor érdemesebb nagyobb méretet venni.

Praktikus-e a férfi válltáska?

Manapság már egyre inkább az elengedhetetlen kiegészítők listáján szerepel. Ez azért van, mert férfiak sokkal több mindent hordanak magukkal, mint régebben. Ráadásul a zsebtolvajok ellen is hatékony védelmet kínálhat.