Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
0

Férfi ingek

(Termékek száma: 1547)

Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Termék típusa
Ruházat anyaga
Illeszkedés
Lehetőség
Nyak típusa
Rögzítés
Kar
Mintázat
Termékszám
z 33

Az öltözködés egyszerű dolog, néhány apróságot kell csak figyelembe vennünk, hogy jól nézzünk ki. A divat folyamatosan változik, de a legtöbbször figyel a színek harmóniájára, így nincs is más dolgunk, mint kiválasztani pár összeillő ruhadarabot. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen eseményre szeretnénk az alkalomhoz illő ruházatban megjelenni. Szerencsére ismerünk olyan öltözéket, amelyet szinte bárhová felvehetünk. Egy nyári sétához, egy mozihoz vagy színházhoz kiváló viselet, de találkozni a barátokkal, beülni egy elegáns bárba is remek választás. Ezeken kívül egy üzleti megbeszélésre vagy egy fogadásra sem választanánk mást. Egy dologra kell csak figyelnünk, minél hivatalosabb egy rendezvény, annál szolidabb, elegánsabb darabot öltsünk magunkra. Biztosan mindenki kitalálta már, hogy melyik ruháról beszélünk. Természetesen ez nem más, mint az férfi ing.

Férfi ing – mindennapi stílus az irodába és a városba

Egy magára valamit is adó vállalkozás első embere nem engedheti meg magának, hogy slamposan, fésületlenül, félálomban a szekrényből kikapkodott ruhákban jelenjen meg az alkalmazottak előtt. Egy frissen vasalt ing, a hozzá illő nadrággal, cipővel határozott, elegáns külsőt kölcsönöz viselőjének, így pedig a dolgozók is elhiszik, hogy jó kezekben van a cég, és ezáltal hosszú távra biztosítva van a munkájuk. Hasonlóan fontos egy üzleti beszélgetésen való jó megjelenés. Könnyebben pozícióba helyezhetjük magunkat cégvezetőként egy kávézóban, étteremben megtartott tárgyaláson, ha egy nem túl kihívó, az egyéniségünknek megfelelő ingben ülünk az asztalhoz.

Férfi ing – hétköznapi stílusban munkára is alkalmas

Nem kell ahhoz vállalkozónak lennünk, hogy jól nézzünk ki. Ha megtehetjük, és nem kell a munkahelyünk által előírt ruhadarabokat hordanunk – céges kantáros nadrág vagy a vállalat logójával ellátott póló, pulóver –, akkor javasoljuk az ing viselését. Amellett, hogy előnyös megjelenést kölcsönöz, még kényelmes is, ráadásul fel is dobhatjuk a napunkat egy-egy színesebb darabbal. A legtöbb munkahelyen nincs dresszkód, de például olyan is előfordulhat néhány irodában, hogy az ing viselését írják elő. Ha kötelező, ha nem, egy ing mindig jó választás.

Alkalmi férfi ingek – elegáns választás minden alkalomra

Ha egy férfinak hivatalos helyen van jelenése, akkor az első, amit ki kell, hogy válasszon, hogy mit vegyen fel, az az ing. Színházba, esküvőre vagy fogadásra hivatalos, akkor a szolidabb darabok közül érdemes választani. Lehetőleg egyszínű fehér, vagy kék, maximum egy apró, szolid márkajelzéssel. Általában véve érdemes kerülnünk az élénk színeket, illetve a feketét. Szerencsére a Modivo kínálatában minden alkalomra találunk megfelelő darabot.

Férfi alkalmi ingek – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi inget viseljünk a mindennapokban?

Ha nincs nevezetes alkalom, ahova ajánlott inget felvennünk, de mi mégis mellette döntünk, akkor nyugodtan engedjük el a fantáziánkat. Igazán nincs megkötés. Ha az eleganciára törekszünk, akkor az egyszerűbb, egyszínű darabokat öltsük magunkra, ha pedig bolondos kedvünkben vagyunk, akkor akár a Hawaii mintás ing is előkerülhet a szekrényből.

Mivel kell viselni egy férfi inget?

Ahhoz, hogy igazán jól nézzünk ki egy ingben, ajánljuk, hogy mindenképpen hosszú farmer-, vagy szövetnadrággal hordjuk. A szett egy hozzájuk illó zárt cipővel lesz teljes, kiegészítve egy megfelelő övvel. Lehetőség szerint kerüljük a rövidnadrág, szandál-zokni összeállításokat, az sokat ront az összképen.

Hogyan válasszunk egy alkalmi inget nadrággal?

Figyeljünk arra, hogy harmonizáljon egymással a két ruhadarab. Ne üssenek el egymástól a színek – például a zöld nadrág lila ing az egyik legrosszabb párosítás –, valamint arra, hogy lehetőség szerint csak az egyik legyen mintás: csíkos, kockás, pöttyös darab mellé válasszunk egyszínűt.