Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Ár
Márka
Szín
Ruházat anyaga
Termék cimkéje
Termékek: 2 404

Sportos vagy elegáns – baseball sapka neked

A különféle baseball sapkák régóta fontos szerepet játszanak a férfiak ruhatárában. Bár ezek eredetileg sportolóknak szánt, praktikus viseletek voltak, viszonylag hamar bekerültek az utcai divatba. Ma pedig már számtalan különféle stílusú férfi baseball sapka elérhető a piaci kínálatban. Legyen szó sportos vagy épp elegáns kivitelű darabokról, mindegyikből bőven akad választék, így ezek a praktikus fejfedők már nem csak a sportos stílus kedvelőinek körében számítanak rendkívül népszerűnek. Egy mutatós baseball sapka nagymértékben képes feldobni bármilyen outfitet, ha azt megfelelően választjuk ki. Nem mellesleg pedig egész évben praktikus viseletnek számít. Így bátran kijelenthetjük, hogy ezek a sapkák már-már kötelező darabok a férfi ruhatárakban. Ha tehát mi magunk híján vagyunk a baseball sapkáknak, akkor itt az ideje, hogy beszerezzünk egy saját ízlésünknek megfelelő modellt!

Egy fekete baseball sapka jól jön a forró nyár alatt

Ahogyan azt már említettük a baseball sapkák kapcsán, ezek a fejfedők jól használhatóak gyakorlatilag egész évben praktikusságuk miatt. Ez a praktikum azonban főleg nyáron észrevehető a leginkább. A simléderük révén megóvják szemünket az erős napsütéstől, javítják látási viszonyainkat, továbbá védenek a napszúrástól. Így mindenképp érdemes legalább egy megfelelő darabot beszereznünk ezek közül. Ha azonban nem vagyunk tisztában vele, hogy milyen baseball sapka lenne számunkra a legideálisabb, akkor mindenképp egy sima fekete darabot érdemes választanunk. Egy fekete baseball sapka ugyanis olyan univerzális viseletnek számít, amelyet gyakorlatilag bármilyen outfit mellé nyugodtan felkaphatunk. Ez lehet akár egy diszkrétebb megjelenésű NY baseball sapka is valamely nagyobb márka kínálatából. Biztosak lehetünk benne, hogy nem fogjuk megbánni, ha a forró nyári kánikulában kéznél lesz egy ilyen praktikus fejfedő.

Egyenes tetejű sapkák – számodra is van valamink

Ha pedig szeretjük a modern és fiatalos darabokat, akkor a különféle egyenes tetejű sapkák modelljeit pontosan nekünk találták ki. Ezek azok a baseball sapkák, amelyeket manapság rengeteg fiatalon láthatunk, viszont az idősebb korosztályból is egyre többen viselnek ilyen modelleket. Ugyanis ezek között is bőségesen akadnak különféle diszkrétebb változatok, amelyek kellően lezser, mégis komoly, férfias megjelenést képesek kölcsönözni bármely korosztálynak. Ha tehát nem zárkózunk el az új dolgoktól, akkor mindenképp érdemes alaposabban is körülnéznünk az ilyen egyenes tetejű baseball sapkák között. Talán elsőre kicsit szokatlannak tűnnek majd, de ha valóban minőségi felhozatalból válogatunk, akkor kétségívül találunk olyat, amely megfelel az ízlésünknek.

Férfi baseball sapkák – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell a baseball sapkákat mosni?

A baseball sapkák mosása a különféle darabok esetében eltérő lehet. A legjobb tehát, ha alaposan szemügyre vesszük a sapka címkéjén feltüntetett tisztítási irányelveket. Amennyiben ezeknek megfelelően járunk el a mosás során, úgy biztosan nem lesz baj. Ellenben ha nem figyelünk oda ezekre, akkor igen könnyedén kárt tehetünk a sapka színében, de akár még az anyagában is.

Hogyan válaszd ki a baseball sapka méretét?

Ha méretválasztásra kerül sor, akkor a baseball sapkák esetében is hasonló jelzésekkel találkozhatunk, mint a ruháknál. Online vásárlás esetén így a csatolt mérettáblázat alapján egyszerűen tájékozódhatunk arról, hogy a különféle jelzések (például L, XL) hány centis fejkörmérethez ideálisak.