Férfi táskák és hátizsákok

Rendezd
Szín
Ár
Márka
Hátizsák mérete
Termék cimkéje
Termékek: 3 091
Verziószám megjelenítése

Férfi kozmetikai táskák – funkcionális eszköztár

Akármennyire is hangzik férfiasnak egy zacskóban tárolni a piperecuccainkat, valójában ez inkább egy kamasz gyorsan összepakolt csomagjára emlékeztet, mintsem a férfias megjelenés alapjára. Ha férfiak vagyunk, és szeretnénk stílusosak maradni, akkor mindenképp érdemes beszerezni egy olyan neszesszert, amiben tárolhatjuk és magunkkal vihetjük a borotvát, a sprayt és a sok egyéb apróságot, amire még bizony a férfiaknak is szükségük van. Már számtalan prémiummárka kínál olyan férfi kozmetikai táska modelleket, amelyek szó szerint csodaszépek. Minőségi bőrből készülhetnek, stílusos és elegáns formában védik és megfelelően tárolják a tisztálkodási szereinket is. Érdemes tehát befektetni egyre, főleg ha hölgyvendégünk is van – értékelni fogja. Milyen piperetáskát érdemes választanunk? Mindenképp a gyakran utazáshoz magunkhoz vitt eszközök mennyiségét figyelembe véve kell dönteni. Van olyan, aki például kettőt is használ. Egy kisebbet a parfümnek, esetleg kézkrémnek, egy nagyobbat a tusfürdőnek, borotvahabnak és a többinek. Így praktikusan és kompakt módon pakolhatunk, anélkül, hogy egyetlen hatalmas csomagot állítanánk össze. Sok jól ismert világmárka készít ilyen piperéket, például egy kozmetikai táska Tommy Hilfiger tervezésben rendkívül elegáns és férfias választás lehet. Ugyanakkor a férfi sport piperetáska modellek közül is választhatunk, például a Vans tervezésében.

Férfi övtáska – praktikus poggyász

Az utazáshoz azonban nem csak bőrönd meg neszesszer kell. Érdemes egy olyan táskát is magunkkal vinni, ami mindig kéznél van. A hátizsák például pont jó választás az utazáshoz, főleg, ha vonattal vagy repülővel megyünk. Azonban a kisebb tárgyak még gyakran ebből is nehézkesen vehetőek ki. Ezért egyáltalán nem rossz ötlet beszerezni egy stílusos férfi övtáska modellt, amelyből akár teljesen bőr is készül. Ebbe tehetjük utazáskor a mobilunkat és a pénztárcánkat, amit így garantáltan nem is lophatnak el. Ráadásul minden praktikusan egy helyen lesz a repülőjeggyel és a személyi iratainkkal kéznél, ezért gyorsan fel tudunk mindent mutatni majd a beszálláskor. Az ilyen kisméretű férfi táska típusok ezért praktikusak a repüléshez.

Férfi erszény – vállra és kézre

Az utazáshoz mindenképp érdemes tehát egy kisméretű táskát is magunkkal vinni. Ezek között a deréktáskához hasonlatos férfi erszény típusokat ráadásul vállra vehetjük, kézre tekerhetjük, tehát nem csak az övön való hordás opció ezeknél. Ebből adódóan pedig mindig kéznél lesz, jól használható nyaraláskor például akkor is, ha nagy tömegbe megyünk – mondjuk egy piacra. Az ilyen táskákat ugyanis biztos, hogy nehezebben fogják megkörnyékezni a tolvajok, hiszen közvetlen a kezünknél vannak. A másik lényeges táskatípus, ami egy utazás során jól jöhet, az a laptoptáska, amiben értelemszerűen a laptopunkat tartjuk. Amennyiben repülővel utazunk, akár kézipoggyászként is használható. Főleg, ha olyan férfi laptoptáska modellt választunk, ami több fakkos és nem csak a gép fér bele, hanem akár némi élelem, ital, illetve néhány a repülőn szükséges apróság is. Az ilyen laptoptáskák praktikusak, ráadásul, ha hátizsák verzióban vesszük, még kényelmesebbek is lesznek, mint a megszokott válltáskák.

Férfi táskák – gyakran ismételt kérdések

Férfi táska – hogyan kell viselni?

Férfi táskából többféle típus létezik. A férfi deréktáska típusokat például elég sokféleképpen viselhetjük. Rakhatjuk övre, hordhatjuk keresztben a vállunkon, vagy akár a csuklónkra is tekerhetjük.

Milyen férfi táskák alkalmasak munkába járáshoz?

Olyan táskákat válasszunk, amiben jól tudunk pakolni, mégis megfelelően elegánsak ahhoz, hogy akár egy irodai öltözékhez is passzoljanak. Kapni kifejezetten dizájnos laptoptáskákat, hátizsákokat, amelyeket akár bőrből is megvásárolhatunk.