Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Ár
Márka
Szín
Termék típusa
Kivágott
Szezon
Termékek: 117 823

Nem kérdés, hogy a női divat a leginkább szerteágazó terület a divatvilágban, itt van ugyanis a legtöbb szín, a legtöbb forma, a legtöbb ötlet. Ráadásul a női divat szinte napról napra változik, így ember legyen a talpán, aki képes lépést tartani a trendekkel.

Női ruhák, cipők és kiegészítők – divatos, nőies stilizációk minden alkalomra

A női divatot lehetetlen összefoglalni egyetlen írásban, de egy könyv, vagy éppen egy egész estét mozi sem lenne erre alkalmas. Annyira összetett területről van szó, hogy egyes szegmensei milliós modellszámmal rendelkeznek. Ha nagyon akarjuk, szétoszthatjuk három főkategóriára a területet, ezek a női ruhák, a női cipők, illetve a női kiegészítők. Ami a női ruhákat illeti, ide tartoznak a ruhák, a fehérnemű, a női sportruházat, a női téli kabátok, az estélyi ruhák, a női blúzok, a női pulóverek és a nyári ruhák, hogy csak néhány alkategóriát említsünk. A lábbelik között szót kell ejteni a női cipő, a női csizma és a női szandál szegmenséről, míg a kiegészítők közül kiemelkednek a női kézitáskák, a női karórák és a női pénztárcák. Ugye, hogy rengeteg területe van a női divatnak?

Női divat – városi, elegáns stílus a mindennapokban

Stílus szerint szétbontani a divatot ugyancsak nehéz feladat, így inkább megmondjuk a két végletet, amely között rengeteg köztes megoldás létezik. A legmagasabb szint az elegáns stílus, a formális ruházat. Az üzleti életben, társasági eseményeken, protokolláris rendezvényeken lehet leginkább alkalmazni ennek a kategóriának a legmagasabb szintét. Ez nem mindig kötelező, szóval illik odafigyelni a dresszkódra. A városi stílus, vagy mondhatjuk utcai divatnak is, ennek épp az ellentettje – ez a leglazább megoldás, ahol az elsőszámú szempont a kényelem, illetve dübörögnek a harsány színek.

Elegáns női ruházat irodába és üzleti találkozókra

Ha munkaügyben, hivatalos találkozón van jelenésünk, öltözzünk elegánsan, hivatalosan. Ilyenkor az öltözékkel megtiszteljük a másik felet, ami az udvariasság első lépése, a jó kapcsolat megteremtésének alapfeltétele.

A jó minőségű női ruha tökéletesen illeszkedik az alkathoz

Amikor valaki összeállítja a ruhatárát, érdemesebb a jó minőségű termékek gyártói, azaz az elismert brandek között válogatni, hiszen ezek minőségibb, stílusosabb, tovább kitartó modelleket készítenek, amelyek jobban illeszkednek az alakunkhoz. Lehet, hogy így darabra kevesebb ruha kerül a szekrénybe, de tudjuk: a kevesebb néha több.

Divat hölgyeknek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan válasszunk női ruhákat?

Ha meghatároztuk, milyen környezetben akarjuk az adott ruhát viselni, akkor kezdhetünk el keresgélni. Igyekezzünk követni az aktuális trendeket, de ennél is fontosabb, hogy a saját ízlésünknek megfelelően öltözködjünk.

Mi a szövetek összetétele?

Ezt mindig az adott ruhadarabnál kell vizsgálni, de nem nehéz a feladat, mert a gyártó jelöli azt a ruhán. Az anyagválasztás fontos, szóval ezt a részt érdemes kiemelten kezelni.

Hogyan válasszunk női ruhát molett nőknek?

Ha nincs darázsderekunk, vagy a megajándékozott hölgyről tudjuk, hogy nem nádszálvékony, az se tántorítson el a bátor válogatástól. Persze ajánlott olyan ruhát választani, amely hosszítja a testet, így vizuálisan elosztja a kilókat, ám ez egyáltalán nem kötelező.

Milyen ruhák illenek egy adott alakhoz?

Az a legnépszerűbb nézet, hogy minden alakot igyekeznek „középre” terelni: aki alacsony, azt magasítják, mondjuk egy magassarkú cipővel, a magas embereket pedig lapos modellekkel próbálják közelebb hozni a földhöz. Ez egy trend, ami viszont átalakulóban van, így a minél egyformább megjelenés helyett egyre inkább meri felvállalni a legtöbb ember a saját adottságait.