Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi övek

(Termékek száma: 648)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Kiszerelés
Ár
z 14

Bőr- és hevederövek a MODIVO-nál

A férfi öv egy igen lényeges része az urak öltözetének. Nem csak arra jó, hogy megtartsa a nadrágot, de egy nem jól megválasztott öv bizony az egész összhatást is elronthatja. Hiába akarunk stílusosak lenni, ha az öv nem passzol az öltözékünkhöz. Ezért érdemes kicsit alaposabban körbejárni a nadrágszíj témát. A MODIVO például kifejezetten odafigyel arra, hogy minőségi öveket kínáljon szó szerint mindenféle stílushoz és alkalomra. Merthogy ez sem mindegy, mikor milyet veszünk fel. A bőr cipőhöz, zakóhoz és a bőrkesztyűhöz például kizárólag csak a bőr öv jöhet szóba. Lehetőleg olyan, ami passzol valamely bőr kiegészítőnkhöz. A férfi hevederes övek típusait, azaz a szövött öveket pedig a hétköznapokra, és lazább öltözékekhez érdemes viselni. Mondjuk egy farmer plusz sneaker kombinációhoz tökéletesen megállja a helyét. Ezen kívül a csat formája és persze a típusa sem mindegy. Elegáns alkalomra nem választhatunk akármilyen övcsattal rendelkező övet, ahogyan egy hétköznapi viselethez sem biztos, hogy mindig jó választás lesz a legfinomabb bőrből készült, legdrágább övet hordani. A MODIVO a legismertebb márkák öveit kínálja egyedi övcsatokkal és különleges bőrökből, anyagokból is. Választhatunk a Wrangler, a Guess vagy a Versace öveit garantáltan mindenki megcsodálja majd rajtunk, akkor is, ha csak egy szimpla farmerral vesszük fel őket. Az övekből főleg a valódi férfi bőr övek lehetnek olyanok, amelyeket ezekből a márkáktól is több módon tudjuk hordani. Felvehetjük őket kifejezetten elegáns megjelenéshez, de hétköznapokra is.

Férfi öv, csattal vagy anélkül – melyiket részesíti előnyben?

A férfi bőr övek csattal árusított modelljei általában többfélék lehetnek. A klasszikus csatok mellett a díszes, levehető csatokról is érdemes szót ejteni. Ezek úgy funkcionálnak, akár egy férfi karóra és stílusosan kiemelik a viselője ízlését, sőt gyakran akár a hobbiját is. Hiszen az ilyen övcsatokból készülhet vadászoknak való, motoros vagy épp valamilyen társasághoz tartozó modell is. Régen például egyáltalán nem volt ritka az, ha az urak a vállalatuk emblémáját hordták az övcsaton. Még korábban pedig a családi címer is igen kedvelt motívum volt. A két legismertebb csat típus mellett, azonban a szorítócsatos változatokról sem szabad megfeledkeznünk. Az ilyen csatokat szövet öveken látjuk, és emiatt nevezzük heveder övnek őket. A férfi heveder övek azért születtek, hogy gyorsan lehessen a nadrágból azt ki- és becsatolni. Mivel nincs az övön lyuk, ezért sokkal egyszerűbb őket beállítani is. Hétköznapokra és túrákhoz tökéletes választás, főleg a rendkívüli strapabíróságuk és igénytelenségük miatt.

A legdivatosabb nadrágszíjak a legjobb gyártóktól

A nadrágszíjtrend az évtizedek alatt szinte alig változott. Lényegében csak a hip-hop kultúrát érintették kisebb-nagyobb változások. Azonban a hétköznapi és az elegáns stílus férfi övei mindig is hozták azt a biztos pontot, amiben alig változtak. Nem is kellett nagyon változtatni, hiszen például az Armani öv az stílusában harminc éve is pont úgy volt tökéletes, ahogyan ma. A színek, a formák maximum talán kicsit letisztultabbá váltak, ám az alapvető kinézeten ez mit sem csorbított. A stílusos és minőségi férfi öv tehát pontosan emiatt örök divat. Nagyon sokan nem véletlenül hordanak a mai napig évtizedekkel ezelőtt készült övcsatokat, és csak lecserélik az épp aktuális övet rajtuk. A minőség pedig ebben az esetben igenis számít. Az övszíjak tarthatnak akár hosszú évekig, de csak pár hónapig is, ha a nem megfelelő minőséget választjuk. A márkás övek minőségi bőrből készülnek, ezért bátran választhatóak hosszútávra is, ha pedig tényleg minőséget szeretnénk, érdemes a legjobb márkákat felkeresni hozzá.

Férfi övek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell megmérni a nadrágszíj méretét?

A csípő körmérete számít minden esetben. Sose mérjük nadrág nélkül.

Férfi öv – hogyan kell viselni?

Bármihez viselhetjük, aminek van övtartója. Ez lehet farmer, rövidnadrág vagy öltönynadrág is. Fontos a megfelelő stílus párosítása a megfelelő övhöz.