Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi sport- és utazótáskák

(Termékek száma: 113)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Táska mérete
Ár

Férfi sporttáska – igényes választás az edzésekhez

Akik aktív, sportos életmódot élnek, azok számára kiemelkedő fontossággal bír a megfelelő kialakítású sporttáska kiválasztása. Fontos, hogy elférjenek benne az edzőruhák, a cipők és a szükséges kiegészítők. Másrészt ügyelni kell arra, hogy jól bírja a terhelést, és nem árt, ha vízhatlan is. Az ilyen táskák gyártásában legtöbbször a nagyobb sportmárkák kínálják a legjobb választást. Náluk különféle sporttípusokhoz is lehet táskákat kapni. Például egy Nike sporttáska kialakítása is sokféle típusú lehet. Kínálnak futáshoz és konditermi edzéshez is táskákat. Egy sportos férfi táska könnyen kezelhetővé teszi a mindennapos edzőtermi kiruccanásokat. Akinek a mindennapi viselete megköveteli az elegáns megjelenést, már azoknak sem kell aggódniuk, hogy a sporttáska elrontja az összhatást. Sok férfi sporttáska készül kifejezetten olyan elegáns dizájnnal, amely szinte üzleties megjelenést biztosít. Szerencsére napjainkban már számtalan dizájn elérhető a legtöbb gyártótól, így kedvünkre válogathatunk a nagyobb márkák kínálataiból, bármilyen stílust preferáljunk.

Férfi sporttáskák – egyedi stílus aktív férfiaknak

A táska típusának kiválasztása függ attól, hogy mit edzünk. Amennyiben csak egy edzőruházatra és váltócipőre van szükségünk, valószínűleg elég lesz egy közepes méretű táska. Viszont aki már szeretné magával vinni például a shakerét vagy más kiegészítőit az edzőterembe, azok számára egy nagyméretű férfi sporttáska megfelelőbb. A méret megválasztását az is meghatározza, hogy autóval, gyalog vagy tömegközlekedéssel utazunk. Általános elmondható viszont, hogy egy közepes mérettel senki sem lőhet nagyon mellé. Egy sporttáska utazáshoz is kiváló lehet, vagy esetleg kiegészítő csomagnak, ha egy nagyobb nyaralásra készülünk.

Utazótáska – tartósság és praktikusság a nyaralásokhoz

Sok sporttáska utazótáskának is kiváló választás lehet, de ugyanígy egy kifejezetten utazásra használt táska is jó lehet edzéshez. Az elegánsabb darabok például kifejezetten praktikusak lehetnek mindkét esetben. Egy férfi sport válltáska a reptéri utazásokhoz bőrönd mellé is igazán praktikus választás. Könnyen átvethető a vállon, miközben a bőröndünket is tudjuk húzni. Mire figyeljünk oda az utazótáska kiválasztásakor? A legfontosabb szempont, hogy a tárgyak és a ruha könnyen szeparálható legyen. Egy ilyen táska esetében nem hátrány, ha vannak kisebb zsebek és elválasztók a belsejében. Ezek segítségével könnyebben tudjuk szortírozni a dolgainkat, ugyanakkor nagyon fontos az is, hogy az utazótáska kellően strapabíró anyagból készüljön – ahogyan a vízállóság sem hátrány. Utazás során csomagjainkat érheti eső vagy hó, amitől nem árt, ha személyes tárgyaink védve vannak. Éppen ezért nem árt a minőséget választani, ha valóban szeretnénk a személyes holmikat biztonságban tudni.

Férfi sport- és utazótáskák – gyakran ismételt kérdések

Milyen sporttáskát válasszunk?

Mindképp olyat válasszunk, aminek a kialakítása és a mérete megfelel az igényeinknek. Ha csak egy váltócipőt és edzőfelszerelést viszünk magunkkal, akkor elég lehet egy közepes méretű sporttáska is. Viszont ha egyéb kiegészítőket is, mint a már említett shaker, törölköző és más apróságok, akkor bizony érdemes egy nagyobb darabot beszerezni.

Milyen férfi utazótáskát vásároljunk?

Fontos, hogy legalább három-négy napra szükséges ruha és kiegészítő elférjen benne, továbbá az anyaga is kellően strapabíró legyen. Olyan táskát vásároljunk, ami nem szakad el könnyen és kellően védi személye holminkat.