Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi kiegészítők

(Termékek száma: 6718)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Kiszerelés
Ár

Férfi kiegészítők – praktikus darabok a férfias stílushoz

A férfiak számára ugyanúgy fontos a megfelelő megjelenés, ahogyan a hölgyeknek. Ha már megtaláltuk a saját igazi stílusunkat, és tudjuk, hogy melyik nadrágot hordjuk milyen felsőhöz, akkor mindenképp érdemes hozzájuk beszerezni néhány kiegészítőt. A férfi kiegészítők, például egy jó sapka, öv, karóra, vagy épp pénztárca mind olyan apróságok, amelyek mégis nagy jelentőséggel bírnak. Egy öv képes teljesen elrontani, de feldobni is az egész öltözetünket. A sapkáról pedig ne is beszéljünk, mennyire jelentősen meg tudja változtatni az egész szettünket, ha pont olyat választunk, ami nemhogy a ruházatunkhoz, de a fejformánkhoz sem megy. Nézzük tehát, mik azok a releváns darabok, amelyeket megfelelően tudunk kombinálni szinte minden öltözettel anélkül, hogy különösebb divatbakit követnénk el.

Férfi kiegészítők – kötelezőek a férfi gardróbban

Van néhány olyan kiegészítő férfiaknak, amelyeket szinte kötelező beszerezni annak, aki szeretne elindulni a stílusosság útján. Ezek olyan alapvető darabok, amik kifejezetten használhatóak egy hétköznapibb, de akár elegánsabb megjelenéshez egyaránt. Az egyik ilyen kiemelt és szükséges darab a fekete öv, ami lehet sötétbarna is attól függően, hogy milyen az uralkodó cipőszín a ruhatárunkban. Amennyiben fekete, akkor egy fekete bőr övvel biztos, hogy nem fogunk rosszul választani. Ez tökéletesen megy elegáns, félelegáns stílusos, vagy teljesen hétköznapi „csak felkapok valamit” öltözékhez is. A feketének ráadásul az is nagy előnye, hogy egy sportosabb viselethez szintén felvehető akkor is, ha abban az öltözetben nem dominál a sötét. Hasonlóan szépen teljesítő kiegészítő a fekete beanie sapka. Bármihez hordható – persze itt nem az underground vonalnál oly népszerű nagy feliratokkal és mintákkal ellátott modellekre gondolunk. Egy egyszerű, finom szövésű, sima minta és felirat nélküli beanie sapka bizony még egy üzleti öltözékhez is felvehető, nem csak a sörözős téli kabáthoz. Tehát alapdarab. Na de mi az, ami még szintén elengedhetetlen egy stílusos férfi számára? Természetesen a pénztárca és az óra. Előbbit sokan lebecsülik, miközben ez az egyetlen olyan kiegészítő, amire minden szem szegeződik, amikor elővesszük. Utóbbi pedig az egyik leglényegesebb férfi ékszer, amely nem csak azt mutatja meg, hogy milyen a viszonyunk a divathoz, hanem bizony a személyiségünkről talán még jobban árulkodik, mint bármely más ruhadarabunk.

Sport kiegészítők – univerzális stílus a városba

A férfi kiegészítők főleg kettő nagy kategóriába oszthatóak. Az egyikbe az elegánsabb viselet kiegészítőit, a másikba pedig kifejezetten a sportos öltözethez való darabokat sorolhatjuk. Ilyen például a baseball sapka, vagy a sport napszemüveg. Mindkettő olyan sport kiegészítő, amelyet inkább ne elegyítsünk elegáns öltözethez, ha nem muszáj. Ugyanakkor hétköznapi viselethez bátran kombinálhatjuk a letisztultabb darabokat még a stílusosabb szettekhez is. A baseball sapkát nem csak melegítőnadrághoz és pólóhoz hordhatjuk. Egy bomberdzsekivel és inggel bizonyos típusok ugyanúgy jól mutatnak. Ez a helyzet a sport napszemüveggel is. Habár zakóhoz inkább stílusosabb pilóta napszemüveget nézzünk, azért a sportosat még nyugodtan felvehetjük egy fekete slim farmer plusz póló kombinációhoz.

Kiegészítők – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi kiegészítőket válasszunk?

Leginkább olyat, amely megy a saját ízlésünkhöz. Ha nem kedveljük az órát, akkor ne válasszunk csak azért, mert trendi. Mindenképp a kedvenc kiegészítőnkön legyen a hangsúly.

Mivel viseljük a férfi kiegészítőket?

Évszakhoz illően válasszunk, amit aztán lehetőleg a relevánsabb ruhadarabokhoz, például az cipőhöz és a stílusunkhoz igazítunk. Mindegyik kiegészítő más öltözethez viselhető.