Férfi hosszú ujjú

Termékek: 474
Verziószám megjelenítése

Egy ruhadarab sokféle lehet. A téli kabát, vagy a cipő megvásárlásakor legtöbben egyszerűbbet választanak, olyat, amelyik sok más ruhához hordható. Teszik ezt azért, mert a legtöbb embernek egy időben két-három darabnál nincs több használva ezekből, persze kivétel erősíti a szabályt. Vannak viszont olyan ruhadarabok, amelyeket sűrűn, akár naponta többször is váltjuk. Éppen ezért ezekből választhatunk sokfélét, hogy mindig megtaláljuk a szekrényben a hangulatunkhoz legjobban illőt. Ilyen ruhaneműk például a hosszú ujjú felsők.

Hosszú ujjú felső – védelem hideg időben

Az ember elsősorban evolúciós okokból aggat magára évezredek óta mindenféle állati bőröket. A cél, hogy megóvjuk magunkat a hidegtől. Nincs ez másként manapság sem. Szerencsére ma már van választási lehetőségünk a különböző ruhadarabok között. Az egyik legjobb alternatíva a hosszú ujjú felső. Ez nem csak megvéd minket a hidegtől, de számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy divatosan is nézzünk ki a viselésük közben. Több típusa közül is választhatunk, ezek közül a legjobbak megtalálhatóak a Modivo kínálatában. Van, aki az egyszerűbb darabokat részesíti előnyben, olyan is akad, aki a színesebb, feltűnőbb felsőket keresi. Egyesek csak a kerek nyakú típusát hajlandóak hordani, míg mások szerint a V-nyakú sokkal jobb viselet. Természetesen ott van még a galléros változat is.

Fehér hosszú ujjú – a műfaj klasszikusa

A felsőruházatok közül a nagyközönség előtt a legkedveltebb darab a klasszikus fehér hosszú ujjú. Aki valaha rászánta magát, hogy ilyen típusú ruhába bújjon, annak biztosan van, vagy volt legalább egy darab a ruhatárában. Ez nem véletlen. Visszafogott, de elegáns darab, amit kis túlzással szinte mindenhol viselhetünk. A fehér szín bármely más színhez illik, így legnagyobb előnye, hogy könnyen kombinálható más ruhadarabokkal. A legjobb a tiszta fehér, de egy apró márkajelzés, vagy egy óvatosan elhelyezett felirat semmit nem ront az összképen. Ezek között is megtalálhatóak a különböző kialakítású darabok, mint a kerek-, a V-nyakú vagy a gallérral ellátott hosszú ujjú felsők.

Hosszú ujjú póló – gallér, mint az elegancia eleme

Nincs is jobb viselet, mint egy frissen vasalt ing. Vagy mégis? Szerintünk igen. A hosszú ujjú póló, a nyakrészen ellátva három gombbal és egy elegáns gallérral minden tekintetben felveszi a versenyt vele. Kellemes őszi időben kényelmes, a minőségi, rugalmas anyaga miatt szinte észre sem vesszük, hogy rajtunk van, míg hűvös időben kellemes meleget tart. Sőt, egy elegáns kötött pulóver alatt senki nem mondja meg, hogy valójában ing van rajtunk vagy hosszú ujjú galléros felső. Sokan össze is mossák a nevét, ezért sok esetben – például a Modivo termékei között is – pólóingként keressük. Változatos színekben hozzájuthatunk, sokszor kisebb-nagyobb mintákkal is elérhető egy-egy darab.

Férfi hosszú ujjú – gyakran ismételt kérdések

Hosszú ujjú – mi ez?

A felsőruházatok közül azokat nevezzük hosszú ujjúnak, amelyek ujjrésze nem a felkar közepéig ér – rövid ujjú póló –, hanem egészen a csuklóig.

Hogyan viseljünk hosszú ujjú felsőt?

A hosszú ujjú felsőt viselhetjük önállóan egy farmer-, vagy szövetnadrággal, ugyanakkor felvehetünk rá egy pulóvert, vagy akár egy sportos zakót is. Válasszunk hozzá egy elegánsabb cipőt.

Férfi hosszú ujjú felső – mivel kombinálható?

Ez függ a hosszú ujjú felső típusától. A galléros változathoz egy elegáns kötött pulcsi illik, míg a kerek-, és V-nyakú változatok nyugodtan hordhatók zakóval. Természetesen oda kell, hogy figyeljünk a színek harmóniájára.