Termékek: 5 227
Verziószám megjelenítése

A férfi felsők sokfélék lehetnek, ami a stílusukat és a kialakításukat illeti. Közülük a póló legalapabb ruhadarab, ami mindenki szekrényében jelen van, ugyanis kényelmes és rendkívül sokoldalú. Bár alapvetően laza viseletnek számítanak, mégiscsak lehetnek olykor kicsit alkalmibbak is, ha betartunk néhány alapvető szabályt, amikor pólót választunk. A mindennapokra tökéletes megoldást jelentenek.

Férfi póló – hétköznapi stílus a városban

A férfi pólókat felveheted szabadidős programokhoz otthonra, de az elegánsabb fajtákat akár munkába is, ha nincs kifejezett dresszkód a munkahelyeden. Egy póló is lehet ugyanis egy kissé elegánsabb, de nagyon sportos is, attól függően, hogy milyen a szabása, a színe és a mintázata.

A test vonalát finoman követő slim fazonok visszafogott, semleges színekben sokféle helyzetben megállhatják a helyüket, míg a bővebb fazonú, mintás, feliratos, élénk árnyalatokban pompázó pólók inkább informális helyzetekben megfelelők.

Férfi pólók – népszerű minták és színek igényes férfiaknak

Kicsit bővebben a színekről és a mintákról: a pólók sokféleségét leginkább ez a két tulajdonság adja. Az a póló, amit viselsz, alapvetően befolyásolja a megjelenésedet. Egy színes, vidám póló a szürkébb hétköznapokba is visz egy kis jókedvet, de fontos, hogy olyat válassz, ami hozzád passzol.

Amennyiben a Te stílusodba ezek nem annyira illenek bele, talán jobb, ha inkább a semlegesebb árnyalatoknál maradsz. Ha viszont máskor is szeretsz színesen öltözködni, válogass bátran a feltűnő mintás, vagy akár feliratos pólók közül – bizonyára fogsz olyat találni, ami megfelel az ízlésednek. Ezeket a pólókat azonban tartogasd a szabadidős programjaidra. Farmerrel, rövidnadrággal egyaránt jó választást jelenthetnek.

A legnépszerűbb férfi póló szín természetesen a szürke és a fekete, mert ezek elég univerzálisak, mindenhez jók. Akár egy kicsit elegánsabb alkalmakra is megfelelőek lehetnek, például egy zakóval kombinálva. A szürkét és a feketét a kék és a zöld követi, minta tekintetében pedig a népszerű márkák logói a leggyakrabban előfordulók.

Férfi galléros pólók mindennapokra és különleges alkalmakra

A férfi pólók, ahogy már említettük, akkor sem ördögtől valók, ha kicsit elegánsabb megjelenést szeretnénk. A férfi galléros pólók kifejezetten az ilyen helyzetekre lettek tervezve: amikor nem szeretnél kiöltözni, de a megszokottnál mégiscsak valamivel alkalmibb megoldást keresel.

A megfelelő összhatás érdekében azért nem árt tudni, hogy a méret is számít: nagyon figyelj, hogy a pólód se túl nagy, se túl szűk ne legyen! 

Férfi pólók – a leggyakrabban felmerülő kérdések

Milyen férfi pólót válassz, hogy jól nézz ki?

Gakori dilemma, hogy milyen szabású pólót válasszunk, beleértve például a nyakkivágást is. A V-nyakú kicsit elegánsabb hatást kelt a hagyományos, kerek nyakkivágáshoz képest, de nem mindenkinek áll jól. Aki magas, és hosszabb nyakkal van megáldva, annak például tovább nyújtja optikailag a nyakát. A kerekkel egyébként nem lehet mellényúlni, de érdemes egyéb lehetőségeket is kipróbálni, hátha találsz olyat, ami jobban áll neked!

Hogyan hordj egy férfi pólót?

A póló laza viselet, ezért alapvetően farmerrel javasolt viselni. Az elegánsabb típusok azonban zakóval vászonnadrággal is hordhatók.

Hogyan válaszd ki a férfi póló méretét?

Nagyon sok férfi követi el azt a hibát, hogy túl bő pólót választ magának azokból a fazonokból is, amik egyébként testhezállók lennének. Ez persze teljesen elrontja az összképet, és az elegánsabb hatás helyett inkább slampos leszel. Próbálj fel mindig kisebb és nagyobb méretet is, látni fogod a különbséget, és azonnal észreveszed, melyik áll jobban!

Honnan tudhatod, hogy a férfi póló jó minőségű?

A férfi pólók esetében általában a minőség a legnagyobb kérdés. Nos, elég nagy a szórás a pólók minőségét illetően, de ha biztosra szeretnél menni, érdemes lehet az ismert márkák kínálatában keresgélni, ezeknél ugyanis alapvető tulajdonság a magas minőség.