Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi

Férfi parkák

(Termékek száma: 145)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Termék típusa
Ruházat anyaga
Szezon
Lehetőség
Összetétel
Hosszúság
Bélelt
Funkció
Illeszkedés
Rögzítés
Kapucni
Mintázat
Termékszám
z 4

Férfi parka kabátok – tavaszi és téli viseletek

A parka egy hosszított, az időjárás viszontagságainak igencsak ellenálló, meleg és kényelmes kabátot jelöl. Ezek a hosszított téli kabátok és parkák férfiaknak nem csupán a hidegtől óvnak, de rendkívül stílusosak is. A legtöbb kabáttal ellentétben a parka mindig legalább combközépig ér. Jellemzően zsebes és kapucnis nyakvédő gallérral ellátott darabokról van szó. Egy ilyen férfi téli parka kabát kifejezetten hasznos hideg szeles időjárás esetén. A hegymászók, túrázók és vadászok is ilyen kabátokat viselnek sokszor. A férfi parka lehet sportos, félelegáns vagy kifejezetten lezser fazonú is. Készülhet olyan anyagból, hogy átmeneti kabátként is remekül funkcionáljon. Viszont a valóban meleg típusai a bélelt pehelyparkák. Egy férfi pehelyparka fazon nem csak hogy nagyon jól mutat, de a legnagyobb hidegeknek is ellenáll. Ezért téli sportok is tökéletes választás lehet.

Férfi téli parkák – tökéletes öltözet a hideg napokra

A parkák viselése nem csupán praktikus, de rendkívül kényelmes is. Nagy előnyük, hogy könnyen tisztítható anyagokból készülnek, és jellemzően sok rajtuk a zseb. Emiatt egyszerűen és biztonságosan tárolható bennük a mobiltelefon, a pénztára és egyéb személyes holmik is. A parkákat pontosan ezért fejlesztették ki az eszkimók hosszú, bundás kabátöltözetéből, és viselték a második világháborúban a katonák. Már akkor is különféle praktikus zsebekkel készítették őket abból a célból, hogy megfelelő védelmet nyújtsanak a hideg ellen. Ez az örökség a mostani hétköznapi viselésre tervezett férfi parka kabátoknál is jól látható. A prémes szegélyezéssel ellátott típusai sok esetben nagyon hasonlítanak régi elődjeikre ilyen szempontból. Pontosan múltja miatt vált igazán férfias mindennapi viseletté. Bélelt típusaik pedig a legnagyobb hidegben is megállják a helyüket.

Férfi pehelyparkák – a mindennapi férfidivat elengedhetetlen darabjai

Egy parkának minden férfi ruhatárában szerepelnie kellene. Ha kirándulni megyünk vagy egy őszi túrára a hegyekbe, nem találhatunk praktikusabb viseletet egy téli parkánál. Ugyanis a hosszított kabátok, téli parkák férfiaknak fontos tulajdonsággal bírnak. Megfelelően védik az ízületeket az átfagyástól – hiszen nem csak a nők tudnak megfázni. A bomberdzsekik és más rövid fazonú kabátok sosem fognak olyan jól melegíteni, mint egy parka. Ezért aki szeret gyakran a természetben kikapcsolódni, esetleg télen is kedveli a kültéri programokat, az gondoljon arra, hogy egy ilyen fazonú kabát valóban melegen is tartja. Akár egy egész estét kültéri téli program alatt is jó szolgálatot tesz. A téli férfi parka kabátok ráadásul olyan béleléssel is kaphatóak, melyek még extrém hideg esetén is melegen tartják viselőjüket. Ha igazán hatékony hideg elleni védelemmel szolgáló kabátot szeretnénk, akkor egyértelműen a parka legjobb választás számunkra. Ha tartós és valóban meleg kabátot akarunk, akkor viszont feltétlenül a márkás férfi parkák közül válogassuk. Sok olcsóbb gyártmányt is megtalálhatunk a piacon, amelyek csupán gyenge utánzatok. Ezek a másolatok nem csupán könnyen tönkremennek, de sokszor még a parkák valódi melegítő funkcióival sem rendelkeznek.

Férfi parkák – gyakran ismételt kérdések

Mi a parka kabát?

A parka kabát bőrből készül ősét már az eszkimók is viselték. Később a második világháború alatt vált népszerűvé. Hosszított fazonja és sokzsebes kialakítása különösen praktikus, meleg viselet férfiak és nők számára egyaránt.

Milyen cipőt viseljünk parka kabáthoz?

A parkához télen leginkább a bakancs illik vagy a hótaposó. Enyhébb időben egy chelsea cipővel is eléggé stílusos lehet.