Férfi farmer dzsekik

Termékek: 98
Verziószám megjelenítése

Férfi farmerdzseki – vissza a régi divathoz

A férfi farmerdzseki alapvetően sosem volt divatjamúlt stílus, viszont kétségtelen, hogy egy időben sokkal népszerűbbnek számított. Például a nyolcvanas években aranykorát élte, ahogyan a kétezres években is feltűnt pár pillanatra. Később azonban teljesen a háttérbe szorultak a férfi farmerdzsekik – egészen mostanáig. A retró stílusok visszatérésével ugyanis a farmerdzseki is feltámadt holtából. S mennyire jól tették a tervezők, hogy elővették ezt az egyébként nagyon jó anyagot, hogy ismét dzsekik készüljenek belőle! A farmerdzseki ugyanis egy nagyon univerzálisan hordható viselet. Ha pedig a férfi öltözködésről van szó, kevés praktikusat találhatnánk, mint a farmer. A férfi farmerdzsekik ugyanis nem csak hétköznapra hordhatóak, főleg manapság. Készülnek kifejezetten elegáns modellek is, annyira, hogy például egy férfi fekete farmerdzseki még zakó helyett is nyugodtan viselhető. Elég megnézni mondjuk a Tommy Hilfiger fekete farmerkabát modelljeit, és tudni fogjuk, miről van szó.

Férfi fekete farmerdzseki – avantgárd klasszikusok

Ha a fiatalos, lazább elegancia hívei vagyunk, akkor egyértelmű, hogy egy fekete férfi farmerdzseki teljes mértékben jól fog mutatni a ruhatárunkban. A már említett zakóhelyettesítő megoldás mellett ugyanis remek választás a hétköznapi viselethez akkor is, ha nem akarunk túl hétköznapian öltözni. A fekete férfi farmerdzseki ugyanis nagyon jól mutat inghez, ugyanakkor egy szimpla pólót is képes félelegánssá tenni. Ezért rendkívül jó univerzális darab a fekete farmerdzseki.

Férfi farmerdzseki – stílus minden alkalomra

A férfi farmerdzsekikből viszont nem csak klasszikus kék és fekete létezik. Ma már elképesztő szín- és fazonválaszték áll rendelkezésre. A különféle férfi farmerdzseki stílus ráadásul még kultúránként is eltérő lehet, ugyanis például az amerikaiak a farmert összekötik a szabadsággal és a praktikummal, ami miatt kifejezetten sokféle farmerkabát akad arrafelé. A férfi farmerdzseki prémmel készült verziói például igen gyakoriak. Ám mi is választhatunk a hazai webáruházakból, például a MODIVO-ból ilyesmit. A prémes gallér különlegesen emeli ki a farmer anyagát, ráadásul ezek a melegebb férfi bélelt farmerdzseki modellek egészen a kemény mínuszokig hordhatóak. Az ilyen dzsekik ráadásul természetesen nem csak a farmernadrághoz mutatnak jól. A mai különféle modellek és fazonok igazából mindenféle nadrághoz remekül mutatnak, és ahogyan erről szintén már szó volt, nem csak az urban és a sportosabb stílust lehet egy farmerkabáttal kialakítani. A félelegáns stílushoz igazán jól mutat egy letisztult farmerkabát, ezért akár üzleti találkozókra, randira is viselhetjük.

Férfi farmerdzsekik – gyakran ismételt kérdések

Férfi farmerdzseki – hogyan kell viselni egy ilyen kabátot?

A férfi farmerdzsekiket régen főleg farmerhez és sportosabb nadrághoz viselték. Manapság azonban már annyiféle stílus és fazon készült farmerdzseki kategórián belül, hogy egy komplett félelegáns szettet is összerakhatunk vele. Az ilyen elegánsabb férfi farmerdzsekiket még üzleti találkozókra is fel lehet például venni.

Férfi farmerdzseki – mit vegyünk fel hozzá?

A férfi farmerdzseki igen sokrétű lett. Ezért gyakorlatilag bármit felvehetünk hozzá, amennyiben a stílusa engedi. Egy fekete farmerdzsekihez például szinte minden jól mutat, amíg a klasszikus kékhez a farmerek és szövetnadrágok hétköznapi verziói jól kombinálhatóak, akárcsak a rövidnadrágok is. Egy nyári fesztiválra, a hűvös estékre például a farmerdzseki kiváló választás lesz.