Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
0

Nyakkendők

(Termékek száma: 14)

Ár
Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Nem
Termék típusa
Ruházat anyaga
Lehetőség
Mintázat
Termékszám
Szezon

Férfi nyakkendők – öltönyhöz vagy inghez?

A nyakkendők világa egy jó ideig áldozóban volt, habár korábban szinte szerves részét képezte a férfi öltözetének. Az ötvenes évek előtti időkben kevés olyan szakma és alkalom volt, ahol a nyakkendő ne lett volna teljesen általános. Aztán a modern korszak megjelentével kikopott a hétköznapokból, így manapság szinte már csak az üzleti élet szereplői hordják rendszeresen a politikusok mellett. Persze feltűnik a nagyobb eseményeken, és hordjuk az elegáns alkalmakra is. Ám jó ideje a nyakkendőről nem igazán a hétköznapok jutnak eszünkbe. Vagy mégis? Néhány éve a különféle vintage és hipster vonalak megjelenésével a férfi nyakkendők – a csokornyakkendőket is beleértve – elkezdtek újból népszerűvé válni a stíluskedvelő férfiak körében. Rájöttek ugyanis, hogy a nyakkendő igenis öltözetet, és nem kizárólag az elegáns eseményekhez, hanem akár egy stílusosabb városi szetthez is remekül passzol. Emlékezzünk csak Karl Lagerfeldre – ő aztán pontosan tudta, hogy kell egy nyakkendőt izgalmasan hordani. Felvehetjük öltönyhöz, inghez, de egy laza városi sportzakóhoz is. Remekül passzinthatóak az újra divatos nyakkendők ma már a farmernadrághoz, és őrületes szetteket hozhatunk ki, ha valami különleges mintájú nyakbavalót választunk belőle. Persze ezek csak a hétköznapi vagy üzleti viseletnél mérvadóak, ám ilyenkor nyugodtan lehetünk bátrak, kísérletezzünk. Elegánsabb eseményekre pedig még mindig adottak a trendi, ugyanakkor alkalmi darabok.

Valódi nyakkendők – kötelező darab a férfi gardróbban

Valódi nyakkendők alatt azokat a típusokat értjük, amelyeket meg is kell kötni. Léteznek ugyanis gumis, valamint különféle patentos verziók, megspórolva ezzel a nyakkendőkötést. Viszont ez cseppet sem olyan bonyolult, mint hinnénk. Egy eredeti nyakkendő egyébként is sokkal sikkesebb. De milyen alapdarabokat érdemes beszerezni belőlük? Az örök alap, az a fekete nyakkendő. Üzlethez, estélyre, hétköznapi viselet részeként abszolút első osztályú választás. Tényleg, bármihez felvehetjük, még egy vagányabb, darkosabb megjelenéshez is. Ezért muszáj beszereznünk legalább egy darabot belőle. Viszont nem árt, ha legalább egy mintás nyakkendőnk akad a fekete mellé. Ez lehet csíkos, vagy bármilyen más olyan minta, amely még nem megy át a vicces kategóriába. A megfelelő mintájú nyakkendő univerzálisan esküvőhöz, koktélpartihoz, vagy üzleti ebédhez ugyanúgy kiváló lehet. Ezért mintásat akár a divatos esküvői nyakkendők közül is választhatunk.

Selyem nyakkendő – stílus és minőség

Nyakkendőkből különféle anyagúakat választhatunk. Az anyagok fényessége és textúrája meg is súgja számunkra, hogy általában mihez tervezték őket. Elmondható, hogy minél fényesebb a nyakkendő anyaga, annál alkalmibb a jellege. A leginkább preferált anyag a nyakkendőknél a selyem, amiből szintén többféle textúrájú és fényességű típus készülhet. Az igazi hernyóselyem nyakkendő a prémium kiegészítők csúcsát jelenti. Ezért aki tényleg szeretne stílusos megjelenést magának, annak ajánlott a valódi selyem nyakkendők közül választania. A műselyemhez képest ég és föld a különbség, ami ránézésre is látható. A tapintásáról, na meg az anyag eséséről nem is beszélve.

Férfi nyakkendők – gyakran ismételt kérdések

Milyen nyakkendők divatosak?

Leginkább a minőségi, lehetőleg valódi hernyóselyem darabok. Ezekből többféle létezik, hétköznapokra és kifejezetten alkalmi viselethez is.

Hogyan kell nyakkendőt tárolni?

Ha megkötött állapotban szeretnénk eltenni, akkor akasztva érdemes, bár alapvetően kibontva a legjobb őket tárolni. Viszont ha szeretjük mindig megkötni, akkor mindenképp feltekerve tároljuk a nyakkendőket.