Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi piperetáskák

(Termékek száma: 121)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
z 3

Férfi neszesszer – tökéletes az utazásokhoz

Az utazásaink során nagyon fontos, hogy milyen méretű és minőségű piperetáskába pakoljuk a legfontosabb dolgainkat. Elég egy rosszul lezárt tusfürdő, ami kiömlik a bőröndben az utazás alatt, és az egész ruhakészletünket moshatjuk ki, amint megérkeztünk a célunkhoz. Ez nem csak a hölgyeknél lehet probléma, akik köztudottan több kozmetikai apróságot visznek magukkal általában, hanem a férfiaknál is. Ezért férfiként szintén fontos, hogy a megfelelő minőségű férfi piperetáskák közül válasszunk. Továbbá azon férfiak számára, akik adnak a stílusosságra, divatos kiegészítő lehet a megfelelő neszesszer. Igen csak el tudja rontani a képet, amikor sikkes úriemberként egy szatyorban tartjuk a tisztálkodási szereinket. Amennyiben hölgytársaságunk is van, ez semmiképp sem lesz vonzó jelenet számára. A férfi neszesszer tehát nem divathóbort, hanem egy praktikus tároló. Megvédi a dolgainkat és megfelelően tárolja az olyan törékeny, vagy könnyen kiömlő tisztálkodási eszközöket, amelyek nélkülözhetetlenek számunkra az utazásunk alatt. Neszesszerből többféle méret is kapható. Amikor magunknak választunk, akkor mérjük fel, mekkora méretűre lesz szükségünk. Ha csak borotvát, dezodort és tusfürdőt szoktunk ilyenkor magunkkal vinni, akkor egy közepesebb modell már megfelelő lehet. Kifejezetten kicsi méretű férfi kozmetikai táskák is kaphatóak a kínálatban. Ezeket általában kiegészítő dolgok tárolására (vitaminok, gyógyszerek, krémek) érdemes használni. A nagyobb eszközök már ebbe nem biztos, hogy beleférnek.

Pipertáskák – az elegáns férfiak kötelező darabjai

A neszesszer tehát egy praktikus és lényeges tároló. Az eleganciát kedvelő férfiaknak igen változatos dizájnban kaphatóak különféle kozmetikai táskák. A márkásabb férfi neszeszerek között például már kifejezetten minőségi, bőrből készült darabokat is találni. Stílusos és praktikus egyszerre, ha a piperetáskánk bőr. Egyrészt vízálló, ami a fürdőszobában való használata miatt sem hátrány. Másrészt a bőr felület könnyen tisztítható, ezért ha tényleg kiömlik valami, azt egyszerűen le lehet törölni. A bőr ráadásul strapabíró, ami miatt hosszú évekig használhatjuk kedvenc neszesszerünket. Természetesen textilből is kaphatóak piperetáskák férfiaknak. Ezek belseje általában valamilyen könnyen tisztítható anyagból készült.

Férfi sportos kozmetikai táskák – kényelem és praktikum

Azoknak, akik jobban kedvelik a laza, sportosabb darabokat szintén kaphatóak megfelelő férfi neszeszerek. A legtrendibb ilyen férfi sportos kozmetikai táska különféle fiatalos mintával kapható, és általában vászonból vagy más textilből készülnek. Többnyire az elegáns piperetáskák formái jellemzőek rájuk, viszont mintázatukat tekintve kifejezetten a fiatalabb, akár tizenéves korosztály kedvencei lehetnek. Nekik is szükségük van egy ilyen praktikus kiegészítőre, ha utaznak, ezért számukra a sportos stílusú piperetáskák jó alternatívát kínálnak.

Férfi neszeszerek – gyakran ismételt kérdések

Milyen férfi piperetáskát vásároljak?

Mindenképp olyat, ami meg a saját stílusunkhoz. Ha az sikkes, férfias öltözködés áll közelebb hozzánk, akkor érdemesebb elegáns darabot választani. A sportos stílus kedvelőinek is széles kínálat áll rendelkezésre. Fontos a méretet is tisztázni. Ha több mindent szoktunk vinni, akkor egy nagyobb neszesszert válasszunk.

Hol vásároljak férfi piperetáskát?

A legtöbb márkás ruházattal foglalkozó üzlet, illetve drogériák is széles választékban árulnak piperetáskákat. Viszont aki igazán minőségi darabot keres, az nézzen szét a Modivo.hu oldalán.