Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 13 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Férfi tornacipők

(Termékek: 907)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Felső rész
Cipő szélessége
Alkalmazás
Stílus
Szezon
Ár

Férfi sneaker, a tornacipő – kényelmes és stílusos lábbeli munkahelyen is

A sneaker pályafutása eredetileg egy egyszerű tornacipőnek indult. Pont arra gondolunk, ami bizonyára sokunk számára ismerős az iskolai tornaórákról. Neve is magyarul pontosan ezt jelenti: tornacipő. Mégis olyan szubkultúrára tett szert, ami mára egyfajta életérzéssé nőtte ki magát. Népszerűségének oka a különféle híres sportolók lábbelijeinek jelenléte. A kosaras cipők erős alapot adtak az utcai tornacipők megjelenéséhez. Ezután még az elegáns öltözetet kedvelő férfiak közül is sokan sneakereket hordanak, akár öltönyhöz is. A sneaker része volt már Amerikában is a különféle utcai sportot kedvelők ruhatárának. Kosarasok, deszkások, breaktáncosok adták a gerincét annak, hogy ez a cipőfajta a szabadság, a lazaság és a konformista értékrenddel szemben való lázadás jelképévé váljon. A sneaker cipő ugyanis egy lázadó darab, mégis kortalan, hiszen minden korosztály egyik kedvence. Az egyetemista tanuló, a nyugdíjas és a komoly üzletember is hord tornacipőt. Nem csupán divatos lett, de szimbólum is egyben. Nem csupán kényelmes és változatos, de akár egész évben viselhető. Egyaránt jól mutat nők és férfiak ruhatárában is. Egy férfi sneaker már szinte minden öltözethez elfogadott darabbá vált. Munkahelyi viseletként is tökéletesen megállja a helyét. Kifejezetten elegáns, stílusos típusok is megtalálhatóak a kínálatban. Van a sneakerben valamiféle fiatalos pimaszság, amikor elegánsabb öltözékekhez veszik fel. Nem is lehet ez másképp, ugyanis az a modern generáció már a lázadás ilyenfajta miliőjében nőtt fel. Egyszerűen fogta, lerúgta a kényelmetlen üzleti félcipőt és felhúzta a tornacipőt a legkifinomultabb business szettjéhez. A világ nem tudott ezzel mit kezdeni, és mára a sneaker univerzális lábbelivé lett.

Férfi sneaker – minden férfi ruhatárába kötelező darab

A stílusos férfi ruhatárba elengedhetetlen egy megfelelő férfi tornacipő. Kellemes sétához, városi kiruccanásokhoz vagy kirándulásokhoz egyaránt. Elegánsabb verziói pedig munkahelyen, sőt manapság már sikkesebb eseményeken is megállják a helyüket. A legmegfelelőbb alapdarab jobb, ha mindig valamilyen mindenhez passzoló, sötét, minta nélküli cipő, például egy fekete férfi sneaker. Ha az anyaga is elegáns, akkor ugyanúgy felvehetjük egy baráti sörözéshez, mint egy állásinterjúhoz. A tornacipők ezen verziói diszkrétek, szépek és kényelmesek.

Férfi tornacipő – egy jó választás a mindennapokra

Ha sneakerben gondolkodunk, akkor legjobb, ha ebből a típusból kerül ki a leggyakrabban hordott lábbelink. Kényelmes viselésük mellett ugyanis a márkás minőségi férfi tornacipők rendkívül tartósak. Készülnek kifejezetten vízálló, négyévszakos típusok is. Farmerhez, sportruházathoz, rövid és hosszú nadrágokhoz is ugyanúgy jól mutatnak. Ezért ha csak egy olyan cipőt szeretnénk, ami tényleg minden tevékenységhez és eseményhez passzol, akkor az a sneaker lesz.

Férfi sneaker tornacipők – gyakran ismételt kérdések

Milyen ruhadarabokkal hordjunk tornacipőt?

A mai sneakerekből rengeteg típus van, így gyakorlatilag bármilyen öltözethez találunk megfelelőt. Elegáns eseményeknél ez öltözetfüggő lehet. Viszont egy kellően modern öltönyhöz üzleti találkozóra, vagy olyan munkahelyen ahol követelmény az ing, ma már igenis helye van a tornacipőnek.

Hogyan hordjuk a tornacipőt?

Válasszunk olyan darabot, ami illik személyes ruhatárunkhoz. Garantáltan fogunk a sneakerek között olyat találni férfiként is, ami nem fog csalódást okozni. Hordhatóak vászonnadrágokhoz, sportruházatokhoz, farmerekhez és minden olyan öltözékhez, amit a mindennapok során viselünk.