Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi

Espadrilles cipők

(Termékek száma: 110)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Termék típusa
Felső rész
Rögzítés típusa
Alkalmazás
Szezon
Termékszám
z 3

Férfi espadrillesek – miért jó cipő széles lábfejhez?

Az espadrilles eredetileg a 14. századi spanyol népi viselet egyik jellemző darabjának számított. Kifejezetten földműves parasztok viselték és készítették a mindennapi munkához. Ezért az espadrilles formája direkt kényelmi szempontok miatt alakult ki. Az eredeti espadrilles lábfejrésze ezért mindig szélesebb, talpát jutából, kenderből vagy más fűféléből szövik, a felsőrésze pedig általában vászon. Na de hogyan vált ennyire trendivé ez a lábbeli? Népszerűségét a katalán nemzeti vonatkozása miatt Salvador Dali és Pablo Picasso növelte azzal, hogy gyakran mutatkoztak ezekben a cipőkben. A világhírt viszont Yves Saint Laurent hozta el igazán az espadrilles számára. Ő volt az, aki beemelte a lábbelit a férfiak és a nők cipőviselete közé. Merthogy a klasszikus espadrilles, mint forma, unisex. A női és férfi espadrillesek ráadásul rendkívül kényelmesek és jól mutatnak szinte bármilyen viselethez. Az ilyen cipők széles lábfejhez is igazán komfortosak, mivel formára leginkább a sneakerekre emlékeztetnek. Ezért nem tudják törni a sarkakat sem.

Stílusos és kényelmes férfi espadrillesek igényes férfiaknak

Az espadrilles férfiaknak készült típusai igen felkapottá váltak a legutóbbi divatszezonban. Ez nem csak a kényelmességük miatt lett így, hanem azért is, mert remekül néznek ki szinte bármilyen nyári öltözethez. Festett talpú darabjai pedig még az elegáns, sőt az őszi viselethez is megállják a helyüket. Salvador Dali óta tudjuk, hogy még a hagyományos – egyébként eredetileg szandálszerű – modelljei is hordhatóak zakóval. Manapság meg egyértelműen kijelenthető, hogy a végeredmény nem csak dögös, hanem rendkívül férfias is. Viszont nem csupán nyári zakóhoz, vagy épp rövidnadrághoz viselhető, ugyanis ezek a cipők ma már nem csak a hagyományos formával, hanem a klasszikus elegáns viseletekből adaptált dizájnnal is készülnek. Találkozhatunk oxford vagy chelsea jellegű espadrilles lábbelivel is. Ezért értelemszerűen az espadrilles cipőknek elegáns verziója is létezik. Az ilyen lábbeliket üzleti megbeszélésekhez, vagy sikkesebb megjelenést követelő eseményekre is felvehetjük. Persze nem a frakkos, ceremoniális alkalmakra kell ebben az esetben gondolni. Viszont üzleti kerti partira, egy állófogadásra vagy elegánsabb céges bulira kiváló választás lehet.

Prémium márkák a Modivo.hu oldalon – a márkás cipőkkel rendelkező online áruház

Amennyiben online vásárolunk, jó, ha tudjuk, a cipős site-ok többsége árul espadrilles jellegű lábbeliket. Viszont ha tényleg minőséget szeretnénk rendelni, akkor mindenképp egy márkás cipőket kínáló oldalon válasszunk. A talprész fonása és varrás egy olcsó, rossz minőségű lábbelinél szinte néhány hordás után már felfeselhet. A minőségi darabok választásával viszont hosszú évekig hordhatjuk még a kedvenc lábbelinket. A Modivo.hu azon kevés online cipő üzlet közé tartozik, amely több mint 515 válogatott minőségi márka kínálatát hozza el a vásárlói számára. Ezek között jócskán akadnak olyan nagy márkák, amelyek kiváló és csodaszép férfi espadrilles cipőket alkottak és természetesen kaphatóak a Modivónál.

Férfi espadrillesek – gyakran ismételt kérdések

Férfi espadrillesek – hogyan hordjuk?

A ceremoniális alkalmi viselethez persze nem a legjobb választás. Viszont bármilyen más, lazább vagy félelegáns öltözethez tökéletes.

Espadrilles – mik ez a cipők?

Az espadrilles a spanyol földművelők lábbelijéből alakult ki és indult el hódító útjára. Könnyen felismerhetőek jellegeztess fonott, fűféléből készített talpukról.