Nyári szoknyák

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Szettben
Ruházat anyaga
Termékek: 1 327
Verziószám megjelenítése

A MODIVO-nál minden méretben találsz nyári szoknyát

A nyárra már az év elején érdemes készülnünk. Ha pedig jön a jó idő, nincs is jobb annál, amikor egy igazán trendi és stílusos nyári szoknyában vészelhetjük át a legnagyobb kánikulát. Milyenek az idei nyári szoknyák trendjei? 2023-ban hódítani fognak a bőr, a farmer és az áttetsző anyagok is. Utóbbi estben például egy szoknyánál az áttetszőség nem fog erősen érvényesülni, azonban egy több rétegű, finom anyagú szoknya mindenképp jó választás lehet a nyárra. Az ilyen nyári szoknyák légiesek, vagányan kombinálhatjuk ezeket akár egy farmerkabáttal is. Az idei szezonban a szoknyák fazonjai is sokfélék lesznek. A miniszoknyákat a lazább anyagok váltják, vagyis szinte semmi sem lesz olyan, ami teljesen testhezálló. A MODIVO pedig készül a szezonra, és már most kaphatunk olyan stílusos darabokat, amelyekkel tarolni fogunk a nyáron. Elképesztő sikkes darabokat kapunk a Comma és a Naf Naf márkától, de a jól ismert Boss nyári szoknyái sem maradnak alul. Az idei kollekcióban jól láthatóan érvényt szereztek a különféle vintage darabok. A nagy, virágmintás és geometrikus alakzatokkal díszített, térdig és térd alá érő A-vonalú nyári női szoknyák a hatvanas-hetvenes éveket idézik, amiből nem maradhat ki a rakott szoknya, és persze a ceruzaszoknya sem.

Kánikulára – légies nyári szoknyák

A szezon áttetsző anyagokból készült nyári szoknyái szó szerint üdítően hatnak a nagy forróságban. Nem csak könnyebben szellőznek, mint például egy farmerszoknya, de kifejezetten bájos és nőies hatást keltenek, amikor szinte tündérszárnyakként mozgatja őket a szél. Az ilyen szoknyákból az idei kollekciókban többféle fazon is akad. Választhatunk az igazán trendi lábszárközépig érő midi és persze a bokáig érő hosszú nyári szoknya fazonokból is. Ha pedig valami elegánsat és rövidebbet keresünk, érdemes próbát tenni a hasított szoknyákkal, amelyek idén szintén divatosnak fognak számítani. Az ilyen légies jellegű szoknyákból találhatunk finom, vékony pamut modelleket is, de ami igazán futni fog idén, azok az enyhén selymes anyagú áttetsző darabok.

Nyári szoknyák, amelyeket muszáj beszerezned a ruhatáradba

A trendek idén azonban nem csak a légies és a nagy mintás szoknyák javára alakultak. Egészen sokféle fazonban és anyagban gyönyörködhetünk. A fémes hatású darabok még mindig hódítanak, ahogyan a flitteresek is. Ezért aki kedveli a vagányabb darabokat, annak bátran ajánlható egy flitteres nyári szoknya midi vagy mini kivitelben, amit még a hétköznapokra is felvehet most. A színek tekintetében idén is sokféle árnyalattal találkozhatunk. Az év színe ráadásul kifejezetten csinos és sokak által kedvelt árnyalat lett, ami a Viva Magenta nevet viseli. A Viva Magenta egyaránt kedvelhető árnyalat azok számára is, akik a sötétebb stílus hívei, mint ahogy azoknak is, akik az élénk színek szerelmesei. Ebből az árnyalatból számtalan ruhadarab, köztük szoknya is kikerült a tervezők asztaláról. Például a Guess kifejezetten csinos szoknyákat dobott piacra ebben a színben.

Nyári szoknyák – gyakran ismételt kérdések

Mivel viseljük a nyári szoknyát?

Akár nyári maxiszoknyák, akár miniszoknyák legyenek a kedvenceink, szinte kivétel nélkül mindegyik fazonhoz jól mennek a most divatos oversize ingek. Ezeket vagy kigombolva hordhatunk egy felsővel kombinálva, vagy egy stílusos övvel egészíthetjük azt ki.

Milyen kiegészítőket érdemes venni egy nyári szoknyához?

Mindenféle szoknyához remekül passzol egy öv. Ezen kívül, ha igazán trendi kiegészítőt keresünk, dobjuk fel szettünkkel egy szoknyához passzoló kendővel. Ezt a kendőt akár a táskánkon vagy a hajunkba kötve is viselhetjük.