Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Search brand, product, style

Rövidnadrágok

(Termékek száma: 1677)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Termék típusa
Rögzítés
Ruházat anyaga
Szabás
Lehetőség
Szezon
Illeszkedés
Mintázat
Termékszám
z 35

A női rövidnadrág paletta szó szerinti, és átvitt értelemben egyaránt sokszínű. Az árnyalatok sokoldalúságán túl, a fazonok sem mindennapi variáltságról tesznek tanúbizonyságot. Ez az a kategória, ahol az elegancia pont ugyanakkora eséllyel juthat főszerephez, mint a sportosság. Mindez csak egyéni ízlés kérdése.

Női rövidnadrág – stílusos könnyedség, felesleges áldozatok nélkül 

A női rövidnadrág divatos, és egyben kellemes viselet is, különleges alkalomhoz éppen úgy illik, mint egy hétköznapi rohangálós ügyintézéshez, vagy akár egy kellemes kiránduláshoz. A paletta olyan színes, hogy gond nélkül megtalálhatjuk minden tennivalónkhoz, vagy helyszínhez a megfelelő fazont. Így nem marad más, mint az örömteli hordás. Aminek általában a két legfontosabb feltétele: a hiánytalan kényelem, és az ízlésre szabott trendiség. Ha mind a kettő adott, akkor a maradéktalan elégedettség borítékolható. Akárcsak az elismerő tekintetek.

Női rövidnadrág - tökéletes ötlet egy nyaraláshoz

A női rövid nadrág többféle hosszúságban is megvásárolható, tehát a fazon teljes egészében a nyári hőség aktuális állapotára szabható. Nem mindegy ugyanis, hogy aktuálisan negyven fok van, vagy “csak” éppen hogy 25 fok fölé kúszik a hőmérő higanyszála. A háromnegyedes halásznadrágok tökéletesek a kevésbé meleg időjárási körülmények között, míg a rövid, és extrán kurtított variációk nem kis enyhülést hozhatnak magukkal akkor, amikor hőségriadó van érvényben.

A farmer és szövet anyagok a leginkább népszerűek ebben az időszakban. A bőrtől sokan óvakodnak, pláne forróságban, ami reális aggodalom, ténylegesen a kevésbé forró napokon megfelelő választás.

A rövidnadrág nőknek komfortot ígér, szemmel látható stílusosság mellett. Ez az a kényelem, amivel érdemes élni, nyaralások idején is, legyen szó passzív vagy aktív pihenésről. Hiszen a komfort és a trend párosa mindenkor kijár!

Női sportnadrág – számos stílus és szín elérhető a Modivo-n

A női sportnadrág, mint megnevezés megtévesztő lehet, ugyanis nem kizárólag olyan modellekről van szó, amik sportos életvitelhez passzolnak. Természetesen akadnak ilyenek is a palettában, viszont a lazább, lezserebb alternatívák a mindennapokban is megállják a helyüket. Iskolában, munkahelyen vagy éppen a boltban sorban állás közben azonosan magas szintű trendi komfortot garantálnak.

Az egyik vitathatatlanul legkeresettebb modell a női farmer rövidnadrág, ami egyszerre sportos, stílusos, extravagáns, s mégis nőies. A színpaletta árnyalatai nem merülnek ki a kék különböző árnyalataiban, úgyhogy a sokszínűség ebben az esetben is gyönyörködtet. Miközben a fazonok sokoldalúsága tovább árnyalja, az amúgy sem egyszínű és egysíkú képet.

Női rövidnadrág – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell viselni a női rövidnadrágot?

A női rövidnadrág hordásának nincsenek különösebb írott vagy íratlan szabályai. A lényeg a mindenkori kényelem megteremtése, és persze az egyéni stílusosság kifejeződése. Ha e kettő biztosított, akkor az összhatás garantálhatóan tökéletes!

Melyik női rövidnadrág lesz kényelmes?

A tapasztalatok szerint az a fazon válik a leginkább komfortossá, ami egyrészt méretben ideális, másrészt az egyéni elvárásoknak megfelel. Van, aki a csípőnadrágot képtelen hordani, mert kényelmetlennek, sőt kellemetlennek éli meg. Más pedig a magasított derékkal nem tud mit kezdeni, mert csak feszeng benne. A kínálatban számtalan szabás közül válogathat, ezért érdemes alaposan feltérképezni az egyedi igényeket.

Milyen méretet érdemes választani?

A megfelelő méret kiválasztásának fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, lévén ez az örömteli hordás egyik záloga. Sem a túl nagy, sem a túlságosan kicsi variáció nem ideális, így kifizetődő a mindenkori kényelemre törekedni.