Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női mellények

(Termékek száma: 339)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Ruházat anyaga
Illeszkedés
Bélelt
Összetétel
Kapucni
Hosszúság
Kivágott
Lehetőség
Mintázat
Szezon
z 8

A női mellények trendje kortalan. Egyrészt életkortól függetlenül nagyszerű megjelenést biztosítanak, praktikusságukról nem is beszélve. Másrészt alakuljon bárhogyan is az aktuális divat, a fazonok kedveltsége változatlan. S hogy minek köszönhető ez a népszerűség? A stílusosság és kényelem kettősének, melyek együttesen ellenállhatatlan végeredményt alkotnak.

Női pehelymellény – remek alternatíva a női őszi vagy téli kabáthoz

A női mellény kiválóan passzol vékonyabb kabátokhoz, azaz nemcsak pólók, pulóverek fölé ideális választás. A női pehelymellény jellegzetessége, hogy könnyű, ugyanakkor extra meleget ad. Olyannyira, hogy nemcsak az őszi időszakban állja meg a helyét, hanem a legzordabb téli zimankóban is jól teljesít. Akárhogy is nézzük ez óriási előny, hiszen a réteges öltözködésnek hála a fájó mínuszok ruhákon kívülre zárhatóak.

Mindennek tetejében ami a fazon különlegességét adja, hogy kívülről nézve nem kelt vaskos érzetet (többek között pehelysúlya miatt), még akkor sem, ha esetleg három réteg ruhára kerül rá, záró negyedikként. A karcsú hatás mindezek mellett 100%-ban megőrizhető. Ez nemcsak a trendiség szempontjából érdemleges tény, hanem a komfortosság tekintetében is lényeges jellemző, mert a túlzottan pufi érzet jóformán borítékolja a kellemetlenségeket.

Női kötött mellények - divatos és eredeti stílus a mindennapokra és a munkára

A női kötött mellények a régmúltat idézik, mégpedig jó értelemben. Megidézik a kötőtűikkel szorgoskodó nagymamákat, akik évről-évre újabb és újabb remekekkel rukkoltak elő. Bár ma már egyre kevésbé jellemző az otthoni kötögetés, a kötött stílus továbbra is keresett. S nem pusztán azért, mert trendi megjelenést biztosít. Azért is, mert nem akármilyen melegséggel ölelheti körül viselőjét, ami a csípős őszi napokon valódi ajándék.

Női mellények - funkcionális és stílusos megoldás aktív és bátor nők számára

A mellények mindig, minden helyzetben jól teljesítenek. Iskola vagy munka? Üzleti vagy baráti találkozás? Kirándulás vagy kiadós séta? Egyik sem jelenthet akadályt! Mindegy, hogy az időjárás éppen melyik arcát mutatja: a személyre szabott választás a helytállást maradéktalanul biztosítja. S nemcsak funkcionális értelemben, bár a nagy fokú praktikusság elvitathatatlan. Hanem a megjelenő divatosság szemszögéből is. A kínálatban elérhető alternatívák sportos, alkalmi, elegáns vagy mindennapi jegyeket egyaránt megtestesíthetnek, garantálva a mindenkori sikert!

Női mellények – gyakran ismételt kérdések

Milyen divatos női mellényt érdemes venni?

Mivel a mellény, mint viselet eleve divatosságot képvisel, így a kínálatban esélytelen nem trendi variációkat találni, mert egytől-egyig azok. Az más kérdés, hogy kinek-milyen típusú fazon áll jól. A testalkati adottságok és az egyéni ízlés egyéb kritériumai sokat nyomnak a latba. Megéri ezeket alaposan körbejárni, és a vásárlás során figyelembe venni.

Melyik őszi mellényt válasszam?

A mellény alapvetően tavaszi-őszi ruhadarab, ami kitűnő védelmet nyújt fokozottan a hátnak, a deréknak, és a mellkasnak. A szín kiválasztása ellenben jó, ha évszakfüggő. Az őszhöz sokan automatikusan szürkébb árnyalatokat társítanak, mintegy reagálva a fény hiányára, viszont pont ezt ellensúlyozandó kifizetődő taktika színesebb modellekben is gondolkodni, ízléshez mérten természetesen.

Hogyan viseljük a női mellényt?

A mellény hordása egyszerű és nagyszerű, hiszen elég csak felkapni és már indulhat is a nap. Szabadidő felső, pulóver vagy egy vékonyabb kabát fölé egyaránt tökéletes választás lehet. Fölé nem igazán szokás bármit is húzni, legfeljebb egy esőkabátot, ha az őszi égi áldás beköszönt.