Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női szoknyák

(Termékek száma: 1427)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Hosszúság
Ruházat anyaga
Illeszkedés
Kivágott
Lehetőség
Mintázat
Szezon
z 30

Az egyik legalapvetőbb női viselet a szoknya; ma is szerves részét képezi a nők ruhatárának. Természetesen mostanra rengeteg különböző szabású változatban érhető el, a legkülönbözőbb anyagokból és megoldásokkal, így mindenki találhat olyan szoknyát, amit be tud illeszteni a stílusába, ezért a legtöbb hölgy szívesen viseli. Persze mindenkinek más áll jól – neked vajon melyik szoknya lehet az ideális?

Női szoknyák – tökéletesek a mindennapokra és elegáns eseményekre is

A szoknyát azért is szeretjük, mert a különleges alkalmakra ugyanúgy megfelelő választást jelenthetnek, mint mindennapi viseletnek. Természetesen az alkalomtól függ, hogy pontosan milyet érdemes választani.

Egy bőrszoknya vagy farmerszoknya például inkább hétköznapi viseletnek javasolható, de egy ceruzaszoknyában vagy rakott szoknyában akár dolgozni is elmehetsz. Nagyon csinos egy betűrt blúzzal, esetleg bodyval.  

Szerencsére minden alkatra lehet megfelelőt találni, ezért is mondható el bátran, hogy a szoknya mindenkinek jól áll!

Hosszú szoknyák többféle hosszban és stílusban, minden női alkatra

A hosszú szoknyák egyébként kifejezetten divatosak az utóbbi években, habár eltérő lehet, hogy ki mit ért hosszú szoknya alatt. Általánosságban az nevezzük hosszúnak, ami térd alá ér, a leghosszabb, földet seprő típusok a maxiszoknyák, de az ennél kurtábbbak sem mondhatók kimondottan rövidnek.

Amennyiben nagyon magas vagy, esetleg a lábaid nagyon hosszúak, lehet, hogy jobban jársz egy olyan szoknyával, ami a lábszáradig ér, így egy kicsit rövidít optikailag az alakodon. Egy átlagos, vagy átlagosnál csak valamivel nagyobb magasság esetén viszont a maxiszoknya tökéletes választás lehet számodra.

Bőrszoknya: megismételhetetlen szabás és minta elegáns és aktív hölgyeknek

Ha a vagány stílust részesíted előnyben, akkor egy bőrszoknya ideális lehet számodra, ami a kialakításától függően lehet hétköznapi viselet, vagy akár hivatalosabb megjelenéshez is választhatod. Utóbbi esetben természetesen fontos, hogy ne miniszoknya legyen, inkább egy térdig érő ceruzaszoknya – így is látványos a bőr alapanyag, azonban mégiscsak komolyabb az összhatás, még ha hasonlóan feltűnő is.

Könnyű és hűvös szoknyák a nyárra – tökéletesen egy forró nyaralásra minden nő számára

A könnyed nyári szoknyák sokak kedvencei, ami leginkább annak tudható be, hogy nagyon kényelmesek és szellősek, még a legforróbb napokon is. Egy ilyen szoknyában biztos, hogy csinos és nőies megjelenést biztosíthatsz magadnak, ugyanakkor nem lesz annyira meleged sem.

A nyári szokknyák ráadásul a legkülönbözőbb mintákban színekben és formákban érhetők el, így könnyen tudod igazítani őket a stílusodhoz,

Női szoknyák – a leggyakoribb kérdések

Hogyan válassz az alakodnak leginkább megfelelő szoknyát?

A testalkat nagymértékben meghatározhatja, hogy milyen szoknya ideális számodra. Ha alacsony vagy, akkor például a hosszabb fazonok nem neked valók, de magasaknak kiválóak. A lábaid vastagsága is befolyásoló tényező lehet: ha erősebb vagy ezen a területen, inkább térdig érő fazonokat részesíts előnyben.

Milyen hosszúságú szoknyt válassz az irodába?

Szoknyák esetében a leggyakrabban feltett kérdés, hogy milyen hosszú szoknyát vegyünk föl. Nos, általánosan elmondható, hogy a rövid, azaz combközépig érő, vagy esetleg még rövidebb fazonok informálisak: választhatod őket szabadidős programra, utcára, de ha elegáns szeretnél lenni, munkába, esetleg üzleti találkozóra mész, legyen hosszabb a szoknyád!

Hogyan viseld a ceruzaszoknyát?

A ceruzaszoknya nagyon csinos, nőies viselet. A legelegánsabb hatást blúzzal érheted el, esetleg bodyval, hűvöseb napokon egy blézerrel kombinálva. Magassarkú illik hozzá a legjobban.

Milyen szoknyát válasszak őszre?

Őszre jöhetnek a nehezebb, vastagabb anyagok: farmer, bársony, de akár a kötött is előkerülhet. Mindegyik nagyon jól mutat bokacsizmával és vastag harisnyával, így nem fogsz fázni.