Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női sport és utazótáskák

(Termékek száma: 34)

Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Eco friendly
Táska mérete
Stílus

Sporttáskák – a legjobb választás az edzéshez és a konditerembe járáshoz

Aki igazán igényes az öltözékére, annak fontos lehet az is, hogy milyen sporttáskával megy például edzésre. Viszont nem pusztán csak a küllem számít. Egy nő számára a praktikusság is előnyt kell, hogy élvezzen. A női sporttáskák esetében rengeteg típusból választhatunk. A legismertebb sportmárkák kifejezetten jól kinéző és megfelelően pakolható darabokat kínálnak. Például egy női Adidas sporttáska igencsak stílusos és minőségi is tud lenni. A minőség pedig ebben az esetben fontos, ugyanis az edzéshez mindig olyan dolgokat viszünk magunkkal, amihez egy strapabíró és könnyen tisztítható táska szükséges. Ezért amikor választunk, lehetőleg a minőségre is figyeljünk. Az Adidas és a női Nike sporttáska modelljei kifejezetten olyan célra készülnek, ami megfelel a feltételeknek. Aki szereti a sportos megjelenést, annak könnyű lesz kiválasztani a megfelelő sporttáskát. Több modell izgalmas színekkel és mintákkal kapható. Viszont akinek például a munkahelye megkívánja az üzletiesebb megjelenést, és utána tervez edzésre menni, annak egy egyszerűbb fekete darabot érdemes néznie. A fekete garantáltan nem fogja elrontani az elegáns összhatást.

Női sporttáskák – eredeti stílus az igényes nők számára

Amikor sporttáskát választunk, gondoljuk végig, mit fogunk hordani benne. Egy szimpla váltó edzőöltözethez elég egy kisebb táska. De ha már törülközőt, vagy például edzőeszközöket és kulacsot is szeretnénk magunkkal vinni, akkor mindenképp egy nagyobb méret szükséges. Nem árt, ha a női sport válltáska típusok közül választunk. Sokkal praktikusabbak, mint amelyek nem rendelkeznek vállpánttal. Egy női vállpántos sporttáska könnyebben hordozható, hiszen egyszerűbben tudjuk vinni a vállunkon vagy épp keresztbe vetni a hátunkon.

Utazótáska – tartósság és pakolókapacitás hétvégi és nyári utazásokhoz aktív nőknek

A sporttáskák egyébként utazáshoz is praktikusak. Ugyanakkor, aki kedveli az elegáns megjelenést az utazása alatt is, annak érdemesebb egy kifejezetten erre tervezett stílusosabb darabot beszereznie. Az ilyen női utazótáska dizájnra hasonlatos a kistáskákhoz, csupán méretben és formában látható a különbség. Ezért a legtöbb igazán jól passzol egy sikkesebb megjelenéshez. Többféle mintával és dizájnban kaphatóak női utazótáskák. Ha tartani akarjuk a divatos megjelenést, akkor a színt és a formát érdemes a bőröndünkhöz és például a válltáskánkhoz igazítani. A megfelelő női táska utazáshoz ezeken kívül több más szempontot is felvet. Egyrészt a méretét tekintve is választhatunk. A kisebb darabok inkább hétvégi kiruccanásokra alkalmasak, viszont a nagyobbakat akár már egy pár napos nyaralásra is bátran megpakolhatjuk. Ha bőröndöt is viszünk magunkkal, akkor érdemesebb egy közepes utazótáskát beszerezni, amely például még felvihető a repülőre. Ezekben el tudjuk tárolni a legfontosabb dolgainkat, és az utazás alatt kiválóan helyettesítik a kistáskát is. Így kevesebbet kell cipekednünk, mégis megtoldja a bőröndünket annyi pakolási lehetőséggel, amennyi még kellhet.

Női sport- és utazótáskák – gyakran ismételt kérdések

Milyen sporttáskát válasszunk?

Olyat, amiben biztosan elfér az, amit vinni szeretnénk. Gondoljuk végig, miket tervezünk hordani, majd ez alapján válasszuk ki a méretet. Fontos a strapabíróság és a tisztíthatóság is.

Milyen táskát válasszunk edzéshez?

Amennyiben kevés edzőfelszerelést viszünk, akkor elég lehet egy közepes darab. Viszont több kiegészítő esetén már egy nagyobb méretet nézzünk. A cipő általában több helyet foglal, ezért azt mindenképp kalkuláljuk bele a méret választáskor.