Fogantyús kézi táskák

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Kiszerelés
Kézitáska mérete
Táska típusa
Alkalmazás
Termékek: 3 626
Verziószám megjelenítése

Fogantyús kézitáska – kényelmes megoldás a mindennapokban

A kézitáskák világában mindig is prominens helyet foglaltak el a fogantyúval ellátott darabok. Ez nem is véletlen, hiszen egy roppant praktikus megoldásról beszélhetünk ezeket a táskákat illetően. Egy kézitáska fogantyúval számtalan olyan lehetőséget tartogat, amit a pusztán vállpántos darabok nem nyújthatnak számunkra. Példának okáért ideális megoldást jelentenek a kényesebb ruhaneműkhöz, mivel véletlenül sem gyűrik azt össze, mint ahogy az a vállpántos daraboknál megesik olykor. Ez akkor ütközik ki különösebben, ha épp túl sokat pakoltunk táskánkba. Így tehát egy ilyen fogantyús darab segítségünkre lehet, ha nem csupán mindennapi piperéinket szeretnénk magunkkal hurcolni. Nyugodtan magunkkal vihetjük bennük az innivalónkat és ebédünket a munkába, de az ormótlan szatyrokat is kiválthatjuk velük egy kisebb bevásárlás alkalmával. Azok számára, akik pedig szeretnék intenzívebben is igénybe venni táskájukat, már elérhető fa táska fogantyúval is a piaci kínálatban.

Kisméretű kézitáska fogantyúval – egyedi kiegészítő különleges alkalmakra

Persze az efféle kézitáskákat nem csupán a praktikum jellemzi. Számtalan kifejezetten elegáns darabot találhatunk közöttük, amelyek garantáltan vonzzák a tekinteteket. Egy kerek táska fém fogantyúval például tökéletes megoldást jelent, még a legelegánsabb rendezvényre is estélyi ruhánk mellé – persze csak ha hozzá illő darabot választunk. Az ilyen rendezvényekre viszont természetesen leginkább a kisebb méretű darabok közül válogassunk. Egy ormótlan méretű táska, amivel napi szinten boltba járunk, nem mutatna túl jól. Tehát egy kis kézitáska fogantyúval nagy segítséget jelent majd abban, hogy valóban egyedi és stílusos legyen megjelenésünk a nívósabb helyeken is.

Kézitáska kerek fogantyúval – a klasszikus stílusú díszítőelem

Egy táska kerek fogantyúval igazi klasszikus darabnak számít. Ezek a retro darabok visszaidézik azt a régi elegáns világot, ahol a nőiesség virágkorát élte. Persze mostanság sem indult túlságosan hanyatlásnak, de a mai világ jóval kompetitívabb a hölgyekre nézve. Így hát egy ilyen versengő világ közepette keresve sem találhatnánk olyan kiegészítőt, ami jobban segítene visszaidézni nőiességünk régi dicsfényét. Szinte kötelező darabnak számít minden igényes nő kollekciójában. Egy ilyen retro táska garantáltan sikert arat majd ismerőseink körében. Tehát abszolút nem érdemes attól tartanunk, hogy ódivatú volna. Ráadásul a mai konstrukciók már egy feljavított formában jelenítik meg ezeket a stílusjegyeket.

Fogantyús kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Hol vásároljunk kézitáskát?

Mindenekelőtt fontos, hogy kézitáskánkat olyan helyről szerezzük be, ami megbízható minőséget garantál számunkra. Ellenkező esetben nem számolhatunk feltétlen hosszú élettartamra vadonatúj kiegészítőnket illetően. A Modivo.hu oldala például kiváló minőség darabok széles tárházát kínálja a különféle fogantyús kézitáskáknak, így hát feltétlen érdemes átböngésznünk a kínálatát.

Hogyan válassz fogantyús kézitáskát testalkatodhoz?

A teltebb alkatúaknak feltétlen érdemes elkerülniük a kisebb méretű, valamint a kerekebb formájú táskákat. A filigrán alkatúaknak pedig ennek az ellentéte igaz kézitáskák vásárlása esetén. A nagyobb méretű táskák ugyanis optikailag tovább kicsinyíthetik az amúgy is vékony testkompozíciót.

Milyen stílushoz illenek a fogantyús kézitáskák?

Csakúgy, mint más női táskák esetében, itt is nagyon sokrétű kínálattal találkozhatunk. Szinte bármilyen stílushoz passzoló darabokat találhatunk ebből a táskatípusból is, így csupán az adott táskán múlik milyen outfithez tudjuk hozzápasszítani.