Kézitáskák

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Kiszerelés
Alkalmazás
Kézitáska mérete
Táska típusa
Termékek: 8 174
Verziószám megjelenítése

Az egyik legfontosabb kiegészítő egy nő ruhatárában a kézitáska, ebben egyetért mindenki. A női kézitáskák világa éppen azért ennyire változatos, hogy mindenki megtalálja a legjobb modellt a személyiségéhez illeszkedően, de persze azt se feledjük el, hogy táskából egy nőnek bizony többre is szüksége lehet. Nézzük, melyek a legnépszerűbb modellek?

Női kézitáskák és hátizsákok – a női ruhák nélkülözhetetlen kiegészítője

A női kézitáskák rengeteg típusban elérhető termékek. Ide tartoznak a shopper táskák, a doboztáskák, az oldaltáskák, a borítéktáskák, az estélyi táskák, de még a tornazsákok és a kosarak is. Szintén meg kell említeni a típusok közül az övtáskát, a telefontokot, a válltáskát és a hátizsákot. Nélkülözhetetlen kiegészítőről van szó, hiszen amíg a férfiak szeretik a nadrágzsebüket teletömni a telefonnal és a pénztárcával, a nőkre ez nem jellemző, sőt néha zseb sincs azon a szetten, amelyben útnak indulnak. A táskák vagy éppen a női hátizsákok ezért minden esetben segítséget nyújtanak, eltárolják a mindennapos használati tárgyakat, eközben pedig látványos elemei az öltözéknek.

Táskák elismert gyártóktól – Pinko, Michael Kors, Guess

A női táskák esetében érdemes elismert gyártók termékeit favorizálni. Hogy miért? Mert ezek időtálló, minőségi anyagokat használó megoldások, így hiába kerülnek többe, mint egy gagyi utánzat, ár-érték arányban sokkal jobban jár velük az ember. Ami a táskák gyártóit illeti, a legnagyobb világmárkák természetesen nem maradnak ki ebből a szegmensből, de kisebb cégek is képesek kiemelkedő értéket teremteni. Ezért ennyire népszerűek a Pinko táskák és a Guess kézitáskák, de meg kell említenünk az olyan brandeket is, mint a 4F, az Aldo, a Baldinini, a Billabong, a Call It Spring, a Coach, a DeeZee, az Elisabetta Franchi, a Furla, az Ice Play, a Jenny Fairy, a John Richmond, a Lacoste, a Mango, a Michael Kors, a Monnari, a Nobo, a Pikolinos, a Rage Age, a Seafolly, a Ted Baker, a Tory Burch vagy a Vans.

Női laptoptáska – munka útközben

A női laptoptáska a táskák egy speciális kategóriája, hisz tulajdonképpen munkaeszköz, vagyis egy munkaeszköz otthona. Ezért elsősorban a funkcionalitás a lényeg, azaz hogy a benne tárolt számítógépnek megfelelő hely jusson, ezáltal biztonságban utazhasson. Lehet bármilyen drága egy laptoptáska, mégiscsak a benne lévő laptop a nagyobb érték, így az a lényeg, hogy megóvja az eszközt a sérülésektől. Ám nem kell itt megállni! Egy laptoptáska igenis lehet stílusos, nem kell mindig az unalmas, egyszínű, leginkább fekete modellekre gondolni. Ha valaki olyan munkát végez, amelyhez szüksége van hordozható számítógépre, a női laptoptáska lesz a kedvenc darabja.

Női táskák és kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Milyen kézitáskák divatosak 2021-ben?

Ami az anyagválasztást illeti, teljes a szabadság, csakis az számít, hogy számodra melyik a kedvesebb. Lehet ez bőr, textil, irha, ekológikus bőr, lakkozott, vagy éppen poliészter is.

Melyik Adidas kézitáska illik hozzám?

Bármelyik! Honnan tudjuk, ha nem is ismerünk? Mert az Adidas táskái mindenkihez illenek. Világszinten ismert brandről van szó, amely kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden nőtípus számára elkészítse a megfelelő megoldást. Keresgélj bátran, nem fogsz csalódni.

Milyen pénztárca való esküvőre – melyik a legjobb választás?

Esküvőre érdemes egy kisebb méretű táskát választani, amely gyakorlatilag megfelel egy nagyobb pénztárcának. Ebben csak az alapdolgoknak kell helyet találni, így kisebb űrtartalom mellé látványosabb külső társulhat.