Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
0

Kosarak

(Termékek száma: 44)

Rendezd / Szűrd
Ár 3990 Ft - 66580 Ft
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Termék típusa
Táska típusa
Kiszerelés
Kézitáska mérete
Alkalmazás
Stílus
Termékszám

Egy nő számára mindig van alkalom a vásárlásra. Ruhából soha nem elég. Hangulattól és alkalomtól függően legyen otthon mindig elérhető mindenféle öltözék. Fontos az egyes darabok különbözősége, valamint az a lehetőség, hogy egy szettet többféleképpen lehessen összeválogatni. Az igazi nő tökéletes és lehengerlő megjelenése akkor válik teljessé, amikor a kiválasztott ruhákhoz sikerül megtalálni a megfelelő kiegészítőket. Legyen az egy ékszer, egy hóbortos szalag, vagy a legfontosabb: a kézitáska. Minden alkalomra más táska dukál, kell egy a hétköznapokra, szükség van egyre a munkába járáshoz, valamint nem árt, ha minden kiemelt eseményhez elérhető egy-egy különböző, de praktikus darab. Nincs ez másképp akkor sem, ha a strandra indulunk.

Strandtáskák – funkcionális kiegészítő

A férfiak és a nők közötti alapvető különbség, hogy utóbbiak igyekeznek mindig, mindenre felkészülni. Amíg az urak leginkább úgy indulnak a strandra, hogy a törölközőt a vállukra csapják, a fürdőnadrágot pedig az utcai viselet alá már otthon felveszik, addig a hölgyek átgondolják, hogy mit vigyenek még magukkal. Ehhez elengedhetetlen egy „feneketlen” strandtáska, amibe bele lehet pakolni mindent, amire a vízparton szükség lehet. A fürdőruhát, a naptejet, a törölközőt, az olvasnivalót, a napszemüveget, a higiéniai törlőkendőt és a váltás fürdőruhát, ha elszakadna a másik. Természetesen valami fontos így is otthon maradhat, de sebaj, ezek nagy része beszerezhető a strandon.

Fonott strandtáskák – természetes kézműves termékek

A strandtáskára szükség van, ezt a korábbiakban már megtapasztaltuk. A kérdés csak az, hogy milyet válasszunk magunknak. A Modivo kínálatában több típus is elérhető, ezek közül az egyik legkelendőbbek és legkedveltebbek a fonott darabok. A kézműves, vagy ahhoz hasonló termékek kiváló, tartós minőségűek, éppen ezért ideális választás a családi nyaraláshoz.

Táskák a strandra – a nyári stílus kiegészítője

Minden ékszer, táska öltöztet, ugyanakkor tökéletes leképződése az egyéniségünknek. Éppen ezért fontos, hogy olyan strandtáskát válasszunk magunknak, amely tükrözi a személyiségünket. Ha így teszünk, akkor szívesebben megyünk társaságba, más emberek közé, akár még a strandra is.

Strandtáska – állja ki a tengerpart viszontagságait

A strandtáska kiválasztásakor amellett, hogy az ízlésünknek legmegfelelőbbet vásároljuk meg, figyelembe kell vennünk azt a tényt is, hogy várhatóan extrém használatnak lesz kitéve. Igaz ez leginkább akkor, ha a tengerparti nyaraláskor használjuk. Az intenzív napsütés, a sós levegő, a homok mind-mind próbára teszik a táskát. Ezért olyat mellett tegyük le a voksunkat, amelyik strapabíró és könnyen tisztítható. A Modivo által kínált darabok ezeknek a paramétereknek tökéletesen megfelelnek.

Strandtáskák – gyakran ismételt kérdések

Strandtáska – milyen méretet válasszunk?

Ha egyedül, vagy párban megyünk a vízpartra, akkor egy kisebb darab is elegendő lehet, lényeg, hogy beleférjen az a pár apróság, amit magunkkal kell vinnünk. Családos anyukáknak inkább a nagyobbakat ajánljuk, ebben az esetben talán nem is olyan fontos a küllem, inkább a méret számít: legtöbbször úgyis az apuka cipeli.

Női strandtáska – milyen színű legyen?

Olyan színt válasszunk, amely a fürdőruhához, vagy a nyári ruhához leginkább passzol. Vidám, nyárias színek a legkelendőbbek.

Hordhatók-e napi szinten a strandtáskák?

Nem és igen! A nem egyértelmű válasz abból adódik, hogy vannak olyan stílusú strandtáskák, amelyek külsőre nem sokban különböznek a hétköznapi táskáktól, ezért nem lenne gond, ha néha használatba kerülne. Azonban a nők többségének ezekre az időszakokra van másik, praktikusabb táskája, így bár semmi nem tiltja, jellemzően nem szükséges a használatba vétele.