Síkabátok nőknek

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Funkció
Összetétel
Termékek: 115
Verziószám megjelenítése

Női snowboard kabát - tökéletes szigetelés és mozgásszabadság aktív nők számára

Ha síelni, netán snowboardozni szeretnénk menni, akkor elkerülhetetlen egy minőségi megfelelő kabátot választanunk. A snowboardozáshoz viszont nem elég egy szimpla, átlagos kabát. Kifejezetten snowboardozáshoz való kabátot érdemes csak vásárolni. Ennek az az oka, hogy biztonsági szempontból a férfi és a női snowboard kabát is kifejezetten úgy került megtervezésre, hogy a kabát ne akadályozza a viselőjét snowboardozás közben. Ezeket a kabátokat kifejezetten a havas hegyvidéki csúszáshoz fejlesztették, és pontosan ezért egy szimpla télikabát nem is lenne megfelelő. A snowboard kabát nőknek, férfiaknak és gyerekeknek is tehát rendkívül fontos. Inkább fizessünk kicsit többet például egy minőségi Brunotti snowboardos kabátért inkább, mint hogy a kabát nem megfelelő fazonja miatt balesetet szenvedjünk. Milyen fazont érdemes választanunk? A snowboard kabátok esetén a klasszikus és a slim fit fazon az, amit általában kínálnak. Fazonra pedig a snowboard kabát nőknek és férfiaknak is ugyanúgy hasonló szabással bír.

Női sídzseki - a megfelelő választás lejtőkhöz és téli kirándulásokhoz

A snowboard kabátok mellett a síkabátokat is rendkívül körültekintően kell megválasztani. A síelés pont az a másik sportág, amiben a nem megfelelő ruházat csúnya baleseteket okozhat. Ezért itt is érdemes mindig a minőséget keresni, és a kifejezetten síkabát modelleket. A sídzsekik között – ahogyan ez lenni szokott a sportfelszereléseknél – különféle kategóriákat találhatunk. Itt is akadnak profiknak való modellek, de átlagos síelésre valók is. Hacsak nem a legmagasabb hegyoldal, legmeredekebb hegyeit vettük célba, akkor nekünk tökéletesen megfelelő lesz az átlagos felhasználásra való síkabát.

Női sídzsekik - márkás modellek értékesítése a legjobb gyártóktól a MODIVO.hu oldalon

A női sídzseki modellek esetében nagyon sokféle dizájnt választhatunk. Ezért a lejtőkön sem kell lemondanunk a divatosságról. A most trendi sídzsekik élénk színűek vagy mintásak is lehetnek, de természetesen a klasszikus elegancia is ugyanolyan trendinek számít például egy teljesen fekete szett képviseletében. Fehér kabátot azonban biztonsági okokból ne válasszunk. Habár sokak számára lehet csábító a hófehér hófödte hegyekben talpig fehérben megjelenni, ez sosem a legjobb ötlet ha síelni vagy snowboardozni megyünk. Egy esetleges baleset kapcsán ugyanis könnyen szem elől téveszthetnek minket a mentésünkre igyekvők. A legjobb tehát, ha valamilyen messziről is jól látható színt választunk. Például a Schöffel prémes, piros kabátja nem csak rendkívül dizájnos, de messziről is azonnal észrevehető. A lejtőkön – főleg ha nagy a forgalom – az ilyesmi egyáltalán nem hátrány. Ráadásul ez a márka kifejezetten sífelszerelésekkel foglalkozik, tehát a belerakott fejlesztések is igencsak jól fognak jönni. Persze, egy ilyen kabátnak ára van. Azonban ha olyan helyen nézzük ki az áhított modellt, mint a MODIVO, akkor az ilyen kabátokat akár töredék árakon is megvásárolhatjuk. A MODIVO-nál a női sídzsekik akciósan akár 50 százalékos kedvezményt is jelenthetnek.

Női sídzsekik - gyakran ismételt kérdések

Melyik síkabát lesz a legjobb?

Mindenképp olyan síkabátot válasszunk, amely színes, könnyű és kifejezetten síelésre tervezték. Az ilyen kabátok szabása ugyanis nem zavar síelés közben, és nem okozhat balesetet sem.

Hétköznapi síkabát – melyiket válasszam?

Ha a hétköznapokra keresünk síkabátot, akkor szinte bármilyen síkabát megfelelő lehet, ami tetszik nekünk. Többféle szín, és modell áll rendelkezésre.