Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Hosszúság
Mintázat
Rögzítés
Termékek: 691
Verziószám megjelenítése

Kardigán - elegancia és klasszikusok a legjobb kiadásban

Mindannyian imádjuk a női kardigánokat, és el sem tudnánk képzelni a ruhatárunkat e sokoldalú darab nélkül. Legyen hosszú vagy rövid, finoman kötött vagy inkább vastag, mintás vagy merész - női kardigánjaink minden ruhát teljessé tesznek, és számos alkalomra tökéletesek. Dióhéjban: IGEN a kipróbálásra, IGEN a különböző kombinációkra, IGEN a sokoldalúságra, IGEN a jó közérzetre, mert erről szól az egész. Mivel egy magabiztos nőnek sok arca van, látni akarják: Legyen elegáns vagy inkább sportos, játékos vagy profi, modern vagy klasszikus - egy kardigán mindezt és még annál is többet képvisel.

Fekete kardigán – színek és stílusok széles választéka elérhető a Modivo.hu oldalon

A Modivo.hu oldalon rengeteg színű és stílusú női kardigán található meg a kínálatban. A kardigánok között a fehér, fekete, színes és a bézs színű modellek közül válogathatsz többek között, de rózsaszín, lila vagy bordó darab is a rendelkezésedre áll. A legnagyobb választék a fekete kardigánokból van, a legkülönfélébb méretben, hosszúságban vagy mintázatban válogathatsz belőlük. Csak a képzeletet szabhat határt annak, hogy egyéni stílust jeleníts meg az öltözködéseddel, hiszen a meglévő ruhatáraddal végtelen variációban kombinálhatod a webshopunkban megtalálható női kardigánokat.

Bézs kardigán – minden stilizáció érdekessége

Ha a laza és különleges kombinációkat kedveled, akkor egy bézs színű kardigán és egy keki színű, skinny farmer együtt tetszeni fog. Egy elegáns barna bőrcipővel hatásos módja annak, hogy ezt az öltözéket kifinomulttá varázsold. Ha valami ütőset szeretnél, válassz egy bézs színű kardigánt és egy fekete leggingset egy trendi összeállításhoz. Egy pár fekete, lapos talpú tornacipő csodálatos ötlet az öltözék „befejezéséhez”. Illetve egy laza és vagány öltözékhez próbálj meg egy bézs színű kardigánt kék, szakadt skinny farmerrel kombinálni - ez a két darab remekül működik együtt.

Kardigánok - gyakran ismételt kérdések

Melyik kardigánt válasszam a ruhához?

A legjobb kardigánstílus megtalálása közben ne felejtsd el ellenőrizni, milyen hosszúságú típus áll jól neked. Fontos megnézni a hátulnézetét is, különösen, ha egy hosszú kardigánt fontolgatsz egy ruhához. Győződj meg róla, hogy az oldalt hasított kardigánok hogyan mutatnak együtt az öltözékeddel. Az oldalsó hasítékokkal rendelkező modelleknél bátran válassz hosszabbat a megszokott kardigánhosszúságodnál.

Milyen színű kardigán lesz megfelelő a mindennapokban?

Ha egy olyan kardigánt szeretnél beépíteni a mindennapi ruhatáradba, amit sok helyre felvehetsz, válassz olyan színt, amelyet már most is magabiztosan viselsz. Hajlamos vagy a semleges, világos, mintás vagy pasztellszíneket viselni? Válaszd azt, ami illik ahhoz, ami már van a szekrényedben, és ne válassz olyan színt, amit nem szeretsz. A lényeg, hogy el tudd képzelni magad benne és amikor meglátod a kiszemelt darabot, azt érezd: Igen, ez kell nekem.

Hogyan viseljünk hosszú kardigánt?

A meleg, gyapjas kardigánok extra réteget adnak és terjedelmesek, de a megfelelő nadrág ellensúlyozhatja ezt a megjelenést. A széles szárú nadrágok vagy a bő farmerek hosszú kardigánnal viselve „fruskásnak” tűnnek. A vékony, egyenes szárú farmerek is jók, de a legegyszerűbb és legcsinosabb megjelenés a skinny farmer. Egy hosszú kardigán a skinny farmer fölött karcsúsít és modern. A leggings szintén kiváló választás, és kiemeli alakodat egy hosszú, kellemes visetletű kardigánnal. Bezsebelheted az elismerő pillantásokat akkor is, ha a műbőr leggingsre esik a választásod.