Női esernyők

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Termékek: 35
Verziószám megjelenítése

Őszre és tavaszra – női esernyők

Az esernyőre mindenki azt gondolja, hogy csak ősszel vehetjük hasznát. Nagyon sokféle funkciót adhatunk neki. Egyrészt nem az eső ellen védhet, segíthet a nagyon napsütéses időszakban is például árnyékot nyújtani, de akár szeles időben is megvédheti a frizuránkat. Egy szó, mint száz az esernyő egy olyan eszköz, ami lehet multifunkciós és bizony fontos kiegészítője a szettünknek. Az esernyők pontosan ezért ma már számtalanféle stílusban készülnek a legnagyobb márkák által is, hiszen már maga a kinézete képes feldobni az őszi, vagy akár a tavaszi, de még a nyári ruhatárunkat is. Többféle színben és mintában kaphatóak, sőt egy ideje nem ritka hogy olyan különleges kiegészítőkkel és fém részletekkel találjuk meg őket az üzletekben, ami egészen különleges ékszerként funkcionálhat. Mihez válasszunk ki az esernyőnket? A női esernyőt úgy érdemes kezelni, mint egy kistáskát, hiszen egyébként is gyakran lesz a kezünkben. Emiatt leginkább a táska színéhez érdemes passzoltatni. Persze főleg ahhoz a táskához, amit hétköznapokra hordunk. Ez nem jelenti azt, hogy egyezni kell a színnek, de mindenképp érdemes olyat venni, ami stílusban harmonizál és passzol a táskánkkal. Ebből adódóan nyugodtan beépíthetjük a női esernyőnket a különféle szettjeinkbe, és akár többfélét is tarthatunk, amivel kiegészíthetjük outfitjeinket.

Színes és mintás vagy átlátszó – ilyenek az esernyők

Habár a férfi esernyők némileg visszafogottak, és sokszor klasszikusak a női esernyők világa ellenben rendkívül színes. Ezért aki pont esernyőt választ, érdemes kicsit jobban körülnéznie. Először is esernyőből kétféle fő típus létezik. Az egyik a klasszikus, a másik az összecsukható változat. Mindkettő igazán stílusos és kedves kiegészítője lehet a szettünknek. Miként válasszuk meg a típusát? A klasszikus – nem összecsukható – modell egyfajta sétabotként is funkcionál, valamint ebből a típusból kifejezetten nagyméretűeket is lehet kapni. Ezért ez azok számára lehet jó opció, akik kedvelik, ha kicsit támasztéknak is használhatják az ernyőjüket, továbbá szeretik a nagy esernyőket. A kompakt, női összecsukható esernyő erős verziója már inkább kistáskába való a rohanós mindennapokra. Azonban a klasszikus darabok elegánsabb eseményeknél is jól tudnak mutatni, egy stílusos öltözethez. Milyen színt és stílust válasszunk? Az idei divatnak megfelelően esernyőből megjelentek a különféle cukorkaszínűek is, illetve igazán fut most az állatmintás és a látványos vintage hangulatot keltő, például pöttyös esernyők divatja. Viszont aki nagyon futurisztikus akar lenni, az kap ma már átlátszó esernyő típust, aminek nagy előnye, hogy ki lehet látni alatta, hiszen átlátszó és ez is lenne a funkciója.

Keress divatos esernyőket a MODIVO üzletében

Az esernyők színének és mintájának választéka számtalan. A legtrendibb márkák kínálják a szebbnél szebb darabokat. A MODIVO üzletében például olyan márkák esernyőit csekkolhatjuk, mint az Espirit, Happy Rain vagy a Mango, amelyek kifejezetten rámentek az esernyő divat kimaxolására. Ezért aki odavan a kiegészítőkért ne habozzon, már nyáron is érdemes beszerezni őket, hiszen egy-egy trendibb darab tökéletes napernyő is lehet. Ez pedig például a strandon egyáltalán nem hátrány. Ma már választhatunk olyan típusú esernyőket is, amelyek direkt rámennek erre a multifunkcióra és olyan beépített részletekkel rendelkeznek, amely elősegíti, hogy ősszel esernyő nyáron pedig napernyők lehessenek minden gond nélkül.

Esernyők – gyakran ismételt kérdések

Összecsukható esernyő vagy klasszikus esernyő – miben különböznek egymástól?

A kompakt összecsukható esernyő egy kistáskában is elfér. Némelyik modell egészen picire összecsukható. A klasszikus azonban csak az ernyőig csukható össze, hosszú botszerű megjelenése azoknak kedvező, akik szeretnének valamiféle támasztékot is maguknak, vagy kedvelik az ilyen vintage hatású darabokat.

Mennyi az esernyő súlya?

Az esernyő súlya teljesen változó lehet. Az egészen súlyos, több dekás daraboktól kezdve a pár grammig húzódhat. Ennek oka a felhasznált anyag mennyisége és milyensége.