Női átmeneti kabátok

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Ruházat anyaga
Hosszúság
Kapucni
Termékek: 1 660
Verziószám megjelenítése

Tökéletes női kabátok tavaszra és őszre

Ahogy beköszönt a jobb idő, a nők többsége azonnal azon dilemmázik, hogy idén milyen tavaszi kabátot válasszon magának? Persze, sokan hordják a jól bevált női tavaszi kabát darabokat, azonban az idei trendek annyira jól sikerültek, hogy mindenképp megéri még annak is beújítani egy szép tavaszi kabátot, akinek egyébként már sok van. Idén ugyanis káprázatos anyag- és formaválaszték áll rendelkezésre belőlük. Mivel a retró őrület a kabátokra is kiterjedt, ezért sok olyan fazon jött vissza a múltból, amelyek megújulva egészen különleges és stílusos végeredménnyel jelentek meg a kínálatban. Például a stílusos ingkabátok, ballonkabátok vagy a nyolcvanas évekből visszatérő oversize női átmeneti kabátok igazán kedves kombinációt alkothatnak bármilyen farmerrel, de leggingsszel is. Ezen kívül rendkívül népszerűek a plüss anyagból készült női kabátok, amelyek olyanok, mint ha egy meleg plüssmackó adta volna kölcsön a bundáját nekünk. Ez nem csak pluszban melegít minket, de tapintásra is kifejezetten jó érzés. Persze a jól bevált klasszikusok is megmaradtak. Válogathatunk a stílusos karcsúsított galléros kabátok közül, vagy választhatunk egy trendi steppelt fazont, esetleg egy újra divatos farmer kabát darabot. Idén és jövőre is mindegyik rendkívül trendinek számít és ezeket a fazonokat ráadásul még jövő ősszel is hordhatjuk, amíg tart a jó idő.

Átmeneti kabát – tökéletes tavaszi sétákhoz

Milyen átmeneti kabátot érdemes választani? Ha igazán minőségi átmeneti kabát típust szeretnénk, akkor érdemes pár lényeges tényezőt szem előtt tartanunk. Először is nem árt, ha az átmeneti kabát valamennyire meleg. Sokan esnek abba a hibába, hogy papírvékony átmeneti kabátot választanak, aminek gyakran megfázás a vége. Főleg tavasszal igen szeszélyes az időjárás, hiába indulunk egy napsütéses délután 23 fokban, két óra múlva ez könnyen lehet 12 fok is. Ezért enyhén bélelt kabátot válasszunk. Ezen kívül az átmeneti kabátunk legyen lehetőleg vízálló valamennyire, a tavasz igen változékony, ami miatt gyakoriak lehetnek a záporok. Ezt mindig tartsuk szem előtt, sőt ha tehetjük, kapucnis átmeneti kabátot nézzünk magunknak a hosszabb városi sétákhoz. Ha ilyen módon választunk átmeneti kabátot, akkor biztos, hogy nem fog minket meglepetés érni, és a megfázással sem lesz gondunk.

A MODIVO-nál különböző mintájú és stílusú átmeneti kabátok találhatók

Az átmeneti és az női őszi kabát modellek választéka kizárólag az olyan áruházakban rendkívüli, mint a MODIVO. Itt ugyanis több száz márka különleges és trendi női átmeneti kabátjait találjuk meg különféle árkategóriákban. Találkozhatunk a luxusmárkák kínálatával, de a hétköznapibb brandek is képviseltetik magukat, persze kizárólag csak azok, amelyek minőségi termékeket kínálnak. A MODIVO ugyanis szigorúan törekszik arra, hogy csak minőségi kínálatot adjon a vásárlóinak. S mivel igen gyakoriak náluk a leárazások, ezért a már régóta kinézett drágább darabokat gyakran szinte töredékárakon is megkaphatjuk egy-egy ilyen akció alkalmával.

Női átmeneti kabátok – gyakran ismételt kérdések

Hogyan kell kimosni egy kabátot?

Mindig kövessük a kabáthoz mellékelt használati utasítást. Léteznek olyan átmeneti kabátok, amelyeket egyszerűen 30 fokos vízben úgy moshatunk ki, mint bármely más ruházatot. Azonban akadnak olyanok, amiket csak kézzel szabad kiöblíteni vagy tisztítóba kell vinni.

Hogyan válasszunk megfelelő kabát méretet?

A kabát méretvételét három fontos ponton vesszük le. Az egyik a vállak mérete, a másik a csípő, amíg a harmadik a karok hossza. Ehhez viszonyítjuk a megadott méreteket. A derekat akkor érdemes levenni, ha szélesebb, mint a csípőnk, illetve ha karcsúsított kabátot tervezünk vásárolni.