Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Nők Chantelle

(Termékek száma: 288)

Fedezd fel a világ egyik legnépszerűbb márkájának finom fehérneműit

Chantelle - a francia fehérneműmárka története

A Chantelle egy francia eredetű márka, amely több mint 150 éve készít visszafogott és finom fehérneműket. A márka a méretek és minták széles választékáról, kiváló illeszkedéséről és rendkívül magas minőségéről ismert, így minden nő igényeinek megfelel. A figyelem középpontjában a nő áll, aki a kollekció kiindulópontja és inspirálója egyben. A Chantelle fehérneműk minden egyes darabja precízen kidolgozott, hogy tökéletes illeszkedést és abszolút kényelmes viseletet biztosítson. A márka választékát a hagyományok tiszteletben tartásával, de a modernitás, a kreativitás és az innováció szem előtt tartásával alakították ki. A márka kollekcióiban folyamatosan hangsúlyozza a sokszínűség fontosságát, és azt szeretné, ha minden nő szépnek érezné magát.

A bájos Chantelle termékcsalád

A Chantelle márka kínálatában nem kevesebb, mint négy saját márka szerepel: Chantelle, Chantal Thomass, Femilet és Passionata. Mindezt azért, hogy minden nő találjon magának valót! A márka legnépszerűbb termékei közül, amelyek minden bizonnyal minden olyan nő érdeklődésére számot tarthatnak, aki értékeli a kényelmet, érdemes megemlíteni az innovatív SoftStrech termékcsaládot. Ide tartoznak a finom és lélegző anyagokból készült termékek, amelyek viselését nem érezni. A Passionata a fiatalabb vásárlókat célozza meg, akik a fehérneműk kiválasztásakor figyelnek az aktuális trendekre. Ez egyben a legolcsóbb márka. Chantal Thomass viszont merész modelleket kínál, amelyek eredeti, figyelemfelkeltő részletekkel gazdagítottak.