Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Nők Chantal Thomass

(Termékek száma: 76)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka (1)
Szín
Eco friendly
Termék típusa
Szezon
Chantal Thomass
z 2

Merész és kifinomult fehérnemű párizsi hangulattal

Chantal Thomass - fehérneműk globális szinten

A Chantal Thomass a világ leghíresebb francia fehérneműmárkája, a Chantelle négy saját márkájának egyike. Az 1990-es években népszerűsített Chantal Thomass a világ divatos kifutón mutatta be a fehérneműket, és ezzel hírnevet, presztízst és rajongást váltott ki mind a francia lányok, mind a tengerentúliak körében. A márka a nők igényeire alapozva készít kollekciókat, és a kreatív megközelítéssel, valamint a párizsi esztétika megtartásával teljesen új, merész karaktert ad a fehérneműknek. A négy márka közül a Chantal Thomass az, amely a fehérneműk dacos és merész szabásaival, eredeti részletekkel kiegészítve vonzza a tekintetet. Ez a márka olyan magabiztos és bátor nők számára készült, akik egyszerűen csak szépnek és egyedinek akarják érezni magukat.

Merész, kreatív és kifinomult - ez a Chantal Thomass fehérnemű

A MODIVO kínálatában megtalálhatod a világ leghíresebb francia Chantelle csoportjának mind a négy márkáját. Azoknak a nőknek, akik követik az aktuális trendeket, kedvelik a finom vágásokat, fedezzék fel a Passionata márka ajánlatát a csipke és a legdivatosabb szabások után. Chantal Thomass tökéletes azoknak a nőknek, akik valami kihívást és kifinomultat akarnak választani. A Chantal Thomass fehérnemű áttetsző modelljei, tökéletesen szabott melltartókon és merész alkalmazásokon alapul.