Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 14 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra
Rendezd
Méret
Ár
Márka
Szín
Cipő szélessége
Felső rész
Cipőorr típusa
Termékek: 5 266

Szandálok – oszlop-, ék- és magassarkú változatban minden outfithez

A szandálok nem számítanak túl nagy újdonságnak abban a tekintetben, hogy ezek a lábbelik már szinte az ókor óta velünk vannak. Azonban mivel rendkívül kényelemes és praktikus viseletekről beszélünk, így nem csodálkozhatunk azon sem, hogy ezen hosszú időszak alatt nem csupán velünk maradtak, de folyamatos fejlődésen mentek keresztül. Ma már számtalan típus és dizájn közül válogathatunk, amely révén garantáltan mindenféle outfithez találhatunk megfelelő darabokat. Ez különösképp igaz a női szandálok kínálatára, hiszen itt még inkább széles a választék. Nem csupán a klasszikus lapos talpú és magassarkú szandálok jelentik az egyetlen választást. Manapság már ugyanis széles választékban elérhetők a divatos oszlopsarkú szandálok különféle variációi, csakúgy, mint az éksarkú szandálok is.

Aranyszínű szandálok – lepd meg te is barátaid ezzel az elegáns darabbal

Ha pedig tudjuk, hogy melyik modell áll a legközelebb hozzánk, és szeretnénk valami rendkívül elegáns változatot beújítani, akkor az aranyszínű szandálok biztosan nem okoznak majd csalódást. Az aranyról amúgy is köztudott, hogy ez már az ókorban is az istenek színeként volt jelen. Ha tehát szeretnénk valódi istennőnek érezni magunkat, akkor egy-egy ilyen szandál garantáltan segít ebben. Biztosak lehetünk benne, hogy egy ilyen lábbeliben megjelenve hatalmas meglepetést okozunk majd barátaink és ismerőseink számára, hiszen ezek a szandálok csak úgy vonzzák a tekinteteket. Tehát csak óvatosan, hiszen ha nem szeretünk a figyelem középpontjába kerülni, akkor válasszunk inkább valamilyen hagyományosabb színárnyalatot. Azonban ha kényelmesen érezzük magunkat a bálkirálynő szerepében, akkor a magassarkú szandálok arany színváltozatai garantáltan jó választásnak bizonyulnak majd.

A MODIVO-nál exkluzív gyártók szandáljait találhatod

Amennyiben pedig valóban jó áron szeretnél hozzájutni a legmenőbb márkák különféle modelljeihez, úgy feltétlen érdemes körülnézned a MODIVO webáruháznak kínálatában. Itt ugyanis garantáltan a legjobb minőséget és a legmenőbb trendeket találod, legyen szó akár az elegáns darabokról, akár különféle a női sportszandálok modelljeiről. Olyan márkák termékei közül válogathatsz a kínálatban, mint például a BOSS, a Pinko, a Rage Age, a Clavin Klein vagy épp a Crocs szandálok különféle modelljei. Mindezekhez ráadásul igen komoly leárazások is társulnak bizonyos időközönként, amikor akár fillérekért is hozzájuthatsz az ilyen prémiumminőségű darabokhoz. Éppen ezért nem árt, ha rendszeresen nyomon követed a MODIVO weboldalának változásait, nehogy lemaradj az efféle akciókról.

Női szandálok – gyakran ismételt kérdések

Milyen szandálok illenek a szélesebb lábfejekre?

A szélesebb lábfejjel rendelkezők számára olykor kihívást jelenthet a megfelelő szandálok megtalálása. Azonban egy pár dologra odafigyelve egyszerűen orvosolhatjuk a problémát. A szandál alakja bár nagyban meghatározó, a legfontosabb dolog ilyenkor mégis a megfelelő anyagból készült pántok megtalálása. A bőr ideális lehet, azonban csak abban az esetben, ha valóban minőségi anyagokról beszélünk.

Hogyan tisztítsd a szandálok bőrből készült talpbetéteit?

A szandálokban lévő bőr talpbetétet a legtöbb esetben elég csupán nedves ronggyal áttörölgetnünk. Azonban ezeknél a talpbetéteknél a legtöbb esetben különféle ikonográfiákkal jelzik a tisztítás helyes módját, amikhez mindenképp érdemes tartani magunkat. Amennyiben ugyanis nem tartjuk be a gyártó előírásait, úgy könnyedén kárt tehetünk vadonatúj lábbelinkben.