Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Futár: Ingyenes kiszállítást 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk (előre fizetés esetén


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Női lovaglócsizmák

(Termékek száma: 69)

Méret
Ár
Termék cimkéje
Márka
Szín
Bélelt
Felső rész
A sarok típusa
Stílus
Szezon
z 2

Női lovaglócipők – a lábak finom karcsúsításért

A különféle női lovaglócsizmák rendkívül népszerű viseletnek számítanak manapság. Ez a fazon a lovaspályákról indulva a mindennapi ruhatárak része lett. Persze nem is véletlenül, hiszen rendkívül mutatós és praktikus darabokról van szó. Ezek a lapos talpú csizmák kényelmes viseletet jelentenek a mindennapokban, akár a hosszabb gyalogláshoz is, és rendkívül sokféle változatban kaphatóak. A lovagló cipők pedig ezen csizmák rövidszárú változatai. Ugyanazt a kényelmet nyújtják, mint a hosszúszárú fazonok, azonban jóval univerzálisabb viseletek is. Ezt a fazont ugyanis többféle ruházattal kombinálhatjuk. Egy hosszabb szárú csizmához például oda kell figyelnünk a szoknyák hosszára, amihez viselni szeretnénk. Azonban egy ilyen lovaglócipőhöz egyaránt jól mennek a mini, midi és maxi darabok is.

Női bőr lovaglócsizmák – tartósság és strapabíróság a fagyos időkben is

A lovaglócsizmák lovagláshoz szánt sportos darabjai rendkívül strapabírók és melegek, mivel intenzív használatra tervezték őket. Szerencsére viszont ezt a tulajdonságukat megörökölték a divatos utcai viseletre szánt változataik is. Igazából akkora az átfedés a két kategória közt, hogy gyakorlatilag bármelyik divatos, minőségi darab ideális lehet a lovaspályára is. A csizmák, lovagló csizmák és egyéb bakancsfélék eleve nagyon tartósnak számítanak a lábbelik világán belül – feltéve ugye, ha jó minőségű darabokról beszélünk. Tehát ha hosszú távra keresünk kényelmes lábbelit, amely a hideg időkben is kiszolgál bennünket ezek közül érdemes válogatnunk. Azonban a legjobb választást ezek közül is a bőr lovaglócsizmák jelentik. Miért? Nagyon egyszerű a válasz. A bakancsok nem jelentenek túl univerzális viseletet, mivel egy-egy adott szetthez illenek jól. A sima csizmák pedig általában magasabb sarokkal rendelkeznek, amikben könnyedén megcsúszhatunk télen, a síkos járdán. Mindenképp jól járunk hát vele, ha a lovaglócsizmák mellett rakjuk le a voksunkat.

Női lovaglócsizmák – a leghidegebb időben is melegek

Azok pedig, akiknek mégis kételyeik vannak, érdemes alaposan is szemügyre venniük a női bőr lovaglócsizmákat. Ránézésre is láthatjuk, hogy nincs okunk aggodalomra, hiszen ezek a vastag anyagú és talpszerkezetű lábbelik valóban tökéletes védelmet nyújtanak a recsegő mínuszok ellen – a téli változataik legalábbis biztosan. A női téli lovaglócsizmák vastag béléssel rendelkeznek, így a leghidegebb időben is melegen tartják lábunkat. Ez pedig a hölgyek számára kifejezetten fontos, mivel könnyedén felfázhatnak egy nem megfelelő lábbeliben. Bizony hiába a vastag zokni, ha lábbelink vékony és nem kellőképp szigetelt. Egy ilyen lábbelivel viszont csinosak maradhatunk a hideg elleni elszánt védekezés alatt is. Természetesen, ha azt szeretnénk, hogy új csizmánk eleget is tegyen funkcióinak, akkor érdemes a nagyobb márkák minőségi darabja közül választanunk. Ezek rövidtávon talán drágábbnak tűnhetnek, mint a megbízhatatlan eredetű csizmák, azonban garantáltan megérik a pénzük.

Női lovaglócsizmák – gyakran ismételt kérdések

Női lovaglócsizmák – hogyan viseljük őket?

A legjobb választást nadrág mellé jelentik ezek a lábbelik, mivel direkt ehhez lettek tervezve. Azonban ma már sokan viselik őket midi vagy maxi szoknyával is.

Melyik a jobb választás – chelsea cipők vagy lovaglócsizmák?

Mindkét lábbeli nagyszerű a maga nemében, mégis inkább a lovaglócsizma viszi a pálmát a kettő közül. Ez a típus jóval univerzálisabb viseletet jelent a chelsea csizmáknál, de megjelenésükben mégsem maradnak le mögöttük. Egy női fűzős lovaglócsizma például kifejezetten elegáns látványt nyújthat.