Női csizmák

Rendezd
Méret
Szín
Ár
Márka
Bélelt
Cipő szélessége
Rögzítés típusa
Termékek: 498
Verziószám megjelenítése

Női téli csizmák – elegáns lábbelik az aktív nők mindennapjaihoz

Amikor beköszönt a hűvös idő, akkor a hölgyek körében ideje előkerülnie a hosszabb szárú lábbeliknek, például a női csizmáknak. A csizma, legyen az bokacsizma, vagy térdig érő fazon, egy soha nem múló stílustrend marad. A női nemből általában kétféle típust ismerünk. Az egyik szereti a csizmát, a másik pedig nem. Előbbi esetén szinte már kora ősztől gyakori, hogy előkerülnek a tűsarkú vagy vaskos sarkú csizma típusok és az igazán meleg idő beköszöntéig viselhetőek is maradnak. Egy divatos magassarkú ugyanúgy hordható tavasszal, ahogyan ősszel és télen, de még hűvösebb nyári estéken is. Persze nem minden típusú csizmáról mondható el, hogy négyévszakos. Általában a klasszikus, lábszárközépig vagy a térdig érő csizma esetén lehet kijelenteni azt, hogy ez a cipőtípus szinte minden évszakban hordható. Főleg a bőr, béleletlen hosszúszárú csizma típusok azok, amelyek alkalmasak erre a jelzőre. Ezért aki épp csizmavásárlás előtt áll, de nem tudja, melyik az a fazon, ami szinte minden ruhához és időjáráshoz illik, annak egy legalább lábszárközépig érő, bőrből készült típus lesz a megfelelő választás. Egy ilyenben egész egyszerűen nem lehet csalódni.

Szövetből készült csizmák – trendi fazon a mindennapi és a városi viseléshez

Az idei trend egyik nagy divatja a különféle szövetanyagokból készült csizmák. Akinek túl kényes a bársonyos bőr velúr csizma, annak hasonló tapintású szövetanyagú lábbelik is széles kínálattal kaphatóak. A 2021-es év magával hozta azt, hogy a csizmákból különféle patchwork mintás, szinte már a fantasy világába illő modellek is készültek különleges sarokmegoldásokkal, amelyek remekül mutatnak az őszi és a téli szettünkhöz is. De hogy állunk idén a színekkel? Több olyan színárnyalat is újra trendinek számít, amiket korábban esetleg hanyagoltunk. Csizmában például a fehér csizma kifejezetten mutatós és vagány választás lesz bármilyen pasztell, sötét vagy natúr színösszeállítású ruházathoz.

Női csizmák – márkás modellek

Manapság úja hódít a retro. Nem csak a ruházat, de a csizmák választékában is. Erre a legnagyobb márkák is reagáltak. Újra megjelentek a hegyesebb orrú fazonok és a kockasarkú modellek. Ezek azonban már sokkal kényelmesebb kivitelben kaphatóak, mint korábbi elődeik. Szintén népszerűvé vált a vastag, platformos talp, amelyek egyrészt kényelmesek, továbbá hideg időben is duplán védik a lábat. Ráadásul a klasszikus chelsea-kből és más ismert csizma fazonokból immár ezek platformos verziói is kaphatóak. Például az Eva Minge, Carrini, Furla, valamint Nessi márkák igazán maradandó és stílusos csizmákat dobtak piacra belőlük. Ezért aki valóban minőségi és divatos csizmát szeretne, annak ajánlott körbenézni a legismertebb cipőmárkák kínálatában.

Női csizmák – gyakran ismételt kérdések

Hogyan hordjuk a női téli csizmákat?

Egy téli csizmát remekül lehet kombinálni nadrággal, de egy meleg kötött ruhával is. A magasszárú elegánsabb darabok főleg alkalmasak erre. Érdemes kísérletezni, de közben azért arra is oda kell figyelni, hogy az ember megőrizze egyéniségét, stílusát.

Hogyan válasszunk stílusos női csizmát?

Mindenképp a saját ízlésünket tartsuk szem előtt. Ha szeretjük az elegáns, nőies megjelenést, akkor a magasabb sarkú, de vastagabb talpú csizmák még havas időben is megfelelőek lehetnek. Ha viszont a vagányabb, sportosabb fazonért vagyunk oda, akkor egy bakancs stílusú csizmafazon még a szövetkabáthoz is tökéletes. Látható tehát: a kínálat szinte végtelen, csak jól kell választani!