Ingyenes visszaküldés 100 napon belül

Az teljesítési időre vonatkozó információk minden egyes terméknél szerepelnek. A megrendeléseket rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük.

Kiszállítás: Ingyenes kiszállítást biztosítunk 13 900 Ft felett előre fizetés esetén. Szállítási módok: GLS futár, GLS csomagpont, FoxPost csomagautomaták.


A rendelés átvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésedre az ingyenes visszaküldésre.

Női Férfi
Keress rá a márkákra, termékekre, stílusokra

Gyerek cipők

(Termékek: 18464)

Méret
Termék cimkéje
Márka
Szín
Termék típusa
Felső rész
Rögzítés típusa
A sarok típusa
Bélelt
Alkalmazás
Szezon
Stílus
Ár

Gyerekcipők – elegáns választás minden napra

A gyerekcipők esetében kiemelt figyelmet kell fordítani a minőségre. Elengedhetetlen, hogy a lábbeli bőrbarát anyagból készüljön és jól szellőzzön, engedje át a levegőt és vezesse el a hőt. Így elkerülhető, hogy nedves zoknit kelljen viselnie a gyermeknek. Az említettek mellett rendkívül fontos a gyereklábbelik esetében, hogy ideális legyen a kialakításuk és komfortos érzetet biztosítsanak a legkisebbek számára. Továbbá elengedhetetlenül fontos, hogy megfelelő stabilitást biztosítsanak, jól tartsák a lábat és mindeközben rugalmasak is legyenek. Mindemellett lényeges, hogy a lábbeli előrésze elegendő helyet biztosítson az apró lábujjaknak, a talprésze pedig kellően könnyű és hajlékony legyen. Utóbbi esetben a bordázottság is fontos kritérium, hiszen védelmet nyújt az elcsúszás ellen. Az ideális lábbeli minden körülmények között támogatja az apró lábakat az egészséges fejlődésben.

Gyereklábbelik – megfelelő és kényelmes megoldás

Annak érdekében, hogy a gyereklábbelik valóban kényelmesek és megfelelőek legyenek, a méretválasztásra is kiemelt figyelmet kell fordítani. Azzal érdemes tisztában lenni, hogy a gyerekek esetében gyorsan változik a lábméret, hiszen évente akár több számmal is nőhet. Emiatt legalább havonta érdemes megmérni az apró talpakat. Ha már nem ideális az adott lábbeli mérete, mihamarabb be kell szerezni egy nagyobb változatot. A gyerekcsizma vagy gyerek sneaker esetében egyaránt fontos, hogy fél-egy centiméterrel hosszabb legyen a gyerkőc lábánál. Azonban túl nagy méret mellett sem szabad dönteni, hiszen a túl hosszú cipő sem egészséges a pici lábaknak, sőt balesetveszélyes is.

Lábbeli gyerekeknek – a termékek széles választéka elérhető a Modivo.hu-n

A gyerekcipők, még a gyerek edzőcipők is különféle színekben és mintákkal kaphatóak. Ennek köszönhetően a cipővásárlás során a kislányok és a kisfiúk is egyszerűen megtalálják a kedvencüket. Azonban a választás során a dizájnt semmiképp sem szabad a kényelem és a minőség elé helyezni. Elsősorban az a fontos, hogy a kiválasztott cipő segítse a pici lábakat az egészséges fejlődésben. Ezután természetesen következhet a dizájn, amelynek eldöntését érdemes a gyermekre bízni, hiszen ő fogja minden egyes nap hordani a kiválasztott lábbelit. A termékek széles választéka elérhető a Modivo.hu-n, ahol többek között olyan népszerű és megbízható márkák közül lehet választani, mint az Adidas, a Boss, a Calvin Klein Jeans, a Columbia, a Converse, a DeeZee, a Diadora, a Fila, a Gino Rossi, a Gess és a Nike.

Cipők gyerekeknek – gyakran ismételt kérdések

Hogyan vásároljunk gyerekcipőt?

Gyerekcipő vásárlásakor érdemes a megbízható márkák termékei közül választani, hiszen a kimagasló minőség csupán ebben az esetben garantált. Továbbá kiemelt figyelmet kell fordítani a kialakításra, a kényelemre és a megfelelő anyaghasználatra. Az olcsó és silány minőségű lábbeliket mindenképpen érdemes kerülni, hiszen hosszú távon komoly problémákat okozhatnak az apró lábak számára. Végül pedig a dizájnra kell figyelni, hiszen elengedhetetlen, hogy a gyerkőc szeresse az új cipőjét.

Milyen gyerekcipőt érdemes választani nyárra?

A nyári gyerekcipők esetében is nagyon fontosak a már említett kritériumok. Ezeknél a lábbeliknél is kiemelt figyelmet kell fordítani a kialakításra, a minőségre és természetesen a dizájnra. Továbbá a legmelegebb hónapokban hordott lábbelik esetében kiemelt fontossággal bír a megfelelő szellőzés, szóval az anyaghasználat is nagy szerepet kap. Vásárlás előtt ezekre gondoljunk!