VISSZÁRU - kényelmesen, kényelmesebben!

Vissza kell küldened a megrendelt termék(ek)et? Mi sem egyszerűbb! Néhány lépésben megmutatjuk hogyan.

Amennyiben futárt szeretnél rendelni a visszáruhoz, kérlek hívd a +36 1 300 4949 telefonszámot. 

A visszáru elkészítésére 30 nap áll rendelkezésedre! Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termékből másik méretet. Ugyanis csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk.

Elállási szándékodat alább a „Készítsd el a visszárut!” gombra kattintva, azt követően pedig az elektronikus űrlap megfelelő kitöltésével és elküldésével jelezheted.

Az ingyenes visszaküldést a GLS futárszolgálattal intézzük. A futárt Ügyfélszolgálatunkon keresztül tudod megrendelni, ezt követően Neked már nem kell külön felvenned a kapcsolatot a GLS-sel. A csomagcímkét a csomaghoz minden esetben a GLS futár viszi, illetve hagy egy átvételi elismervényt amelyen feltünteti, hogy adott napon hány db csomagot vett át tőled.

 

 • Készítsd el a visszárut!

  A csomag átvételétől számított 30 nap áll rendelkezésedre a megrendelt termék(ek) visszaküldésére. Készítsd el a visszárut!

  Töltsd ki a papír alapú visszáru nyomtatványt, amelyet a számlának a jobb oldalán találsz

  Készítsd el a visszáru csomagot: visszaküldendő termék(ek), formanyomtatvány

  Külön nem kell megcímezned a csomagot!

  Add át a csomagot a futárnak!

  Kövesd a visszáru folyamat lépéseit:

  1. Jelentkezz be saját fiókodba a http://modivo.hu/ oldalon majd kattints a "Visszáru létrehozása” gombra! Ha nincs fiókod, látogass el a http://modivo.hu/add-return aloldalra és kattints a  a “Készítsd el a visszárut!” gombra! 

  2. Az elektronikus visszáru űrlap kitöltésével előzetesen már jelezheted felénk elállási szándékodat. Itt meg kell adnod személyes adataidat, a visszaküldés okát és ki tudod választani a visszaküldendő termék(ek)et.

  3. Az ingyenes visszaküldéshez, kérjük, vedd fel Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és rendeld meg nálunk a GLS futárt.

  4. A visszáru csomag összekészítése előtt, töltsd ki és írd alá az általunk küldött papír alapú visszáru nyomtatványt (számla jobb oldalán találod) és rakd be a dobozba! Amennyiben nem találod, a visszáru nyomtatványt online is letöltheted innen.

  5. Rakd a terméket a dobozba a visszáru nyomtatvány mellé és csomagold be úgy, hogy lehetőleg ne sérüljön meg szállítás közben.

  6. Külön nem kell megcímezned a csomagot, a címkét ugyanis a GLS futár viszi majd és ragasztja rá a csomagra. A futárszolgálattal nem kell külön felvenned a kapcsolatot!

  A pénzvisszafizetési folyamat a visszaküldött csomag lengyelországi feldolgozását követően kb. 3-5 munkanapot vesz igénybe. Vis major esetén ez az időszak akár 14 napig is elhúzódhat. Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza.

  *Ha hagyományos átutalással vagy utánvétellel fizettél a termék(ek)ért, és külön egy másik bankszámlaszámodat nem tüntettél fel a visszáru nyomtatványon, a visszárú összegét arra a bankszámlára utaljuk vissza, ahonnan a megrendelésre vonatkozó befizetés érkezett.
  *Amennyiben a rendelésért a PayU vagy a PayPal felületén fizettél, a visszáru értékét közvetlenül a megadott fizetési platformon keresztül utaljuk neked vissza.

  Fontos tudnivalók

  • 1. Ha ugyanabban a dobozban küldöd vissza a termék(ek)et, amelyben tőlünk kaptad - távolítsd el a régi címkét a dobozról!
  • 2. Ha egyszerre egynél több terméket szeretnél visszaküldeni, egy dobozban visszaküldheted őket. Ebben az esetben mindegyikhez külön csomagcímkét kell kérned a futár rendeléskor és különálló szállítmányként kell őket átadnod a GLS futárnak.
  • 3. Amennyiben nem szeretnéd igénybe venni ingyenes csomag visszaküldési szolgáltatásunkat, önállóan is visszaküldheted a csomagot a következő címre:modivo.hu-visszáru, GLS Európa u. 2., Alsónémedi, 2351. Ne felejtsd el, hogy utánvétes csomagot nem tudunk átvenni tőled, ezért arra kérünk, hogy beszedendő összeget semmiképpen se írj rá a csomagra! Továbbá ez esetben a szállítási költséget nem tudjuk átvállalni.

  Téves csomag

  Ha valamilyen okból kifolyólag nem azt a terméket kaptad, amit megrendeltél, egyszerűen küldd vissza és ismételten add le rendelésedet a kívánt termék(ek)re. Csere terméket nem tudunk küldeni helyette.

   

  Leggyakoribb kérdések

  Mikor és milyen módon kerül sor a visszautalásra?

  Amint lengyelországi Visszáru Központunkba visszaérkezik a csomagod és egyúttal feldolgozták kérelmedet, automatikus e-mailben értesítünk. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén). Attól függően, hogy a rendelés leadásakor melyik fizetési módot választottad, a vételárat oly módon is kapod vissza. Ha készpénzben vagy hagyományos átutalással fizettél a termék(ek)ért, a vételárat a visszáru nyomtatványon feltüntetett bankszámlára utaljuk vissza. Ha PayPalon vagy PayU-n keresztül fizettél, a pénzt elsősorban ezeken a fizetési platformokon keresztül kapod vissza.

  Milyen dokumentumokat csatoljak a visszáru csomaghoz?

  A csomaghoz feltétlenül csatold a Visszáru nyomtatványt.