Súgóközpont

Nálunk karnyújtásnyira találkozhatsz népszerű márkákkal! Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy minél szélesebb kínálatból válogathass kedvedre! A Modivo-n szinte biztos, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb modell(ek)t. A megrendelés és termékkeresés intuitív módon történik. Az lesz a legjobb, ha saját tapasztalat alapján döntesz, - add le a rendelésed és nézd meg milyen egyszerű.

Fiókom

Fiókom

Méretek

Méretek

A rendelés teljesítésének ideje

A rendelés teljesítésének ideje

Fizetési módok

Fizetési módok

Szállítás és kézbesítés

Szállítás és kézbesítés

Csomagkövetés

Csomagkövetés

Visszaküldés

Visszaküldés

Ruhaápolás és konverzálás

Ruhaápolás és konverzálás

Szavatosság

Szavatosság

Kedvezmények

Kedvezmények

Vélemények és díjak

Vélemények és díjak

Kapcsolat

Kapcsolat

Leggyakoribb kérdések

Hogyan küldheted vissza a termék(ek)et?

Amennyiben szeretnél elállni a vásárlástól, a kézhezvételtől számítva 30 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et. Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termék(ek)ből másik méretet. Ugyanis csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk. Ne feledd, a termék(ek)et sértetlen és hordástól mentes (használatlan) állapotban, valamennyi címkéjével együtt kell visszaküldened!
Fontos megjegyezni, ha mint vendég adtad le a rendelésedet csak mint vendég tudod visszáruzni. Ekkor a rendelés során megadott e-mail címedre és a rendelési azonosítóra lesz szükség!

1. Jelentkezz be saját fiókodba a www.modivo.hu oldalon majd kattints a “Visszáru létrehozása” gombra! Ha nincs fiókod, látogass el a modivo.hu/b/visszakuldes aloldalra és kattints a a “Készítsd el a visszárut!” gombra!
2. Válaszd ki a visszaküldendő termék(ek)et, add meg a visszaküldés okát és töltsd ki a formanyomtatványt! (eddig jó)
3. """"Futárrendelési igényedet , kérlek jelezd"""" nekünk telefonon (+36 1 300 4949) vagy emailben (info@modivo.hu).
4. A kitöltött és aláírással ellátott Visszáru nyomtatványt rakd be a dobozba! A visszáru nyomtatványt online is letöltheted, itt.
5. Rakd a terméket a dobozba és csomagold be úgy, hogy lehetőleg ne sérüljön meg szállítás közben.
6. Külön nem kell megcímezned a csomagot, a címkét ugyanis a GLS futár viszi majd és ragasztja rá a csomagra. A futárszolgálattal nem kell külön felvenned a kapcsolatot!

Hogyan módosíthatom a rendelés részleteit vagy törölhetem a rendelést?

Amennyiben szeretnéd módosítani a már leadott megrendelést, kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Elérhetőségeink: Telefonszám: +36 1 300 4949 e-mail cím: info@modivo.hu. Amennyiben törölni szeretnéd a megrendelésedet, kattints a visszaigazoló üzenet alján található, rendelés törlésére vonatkozó linkre. Figyelem! A megrendelést csak azelőtt törölheted, mielőtt az a "Teljesítés alatt" státuszba lép. Ezt követően már nincs lehetőséged törölni a megrendelést.

Hogyan válasszunk megfelelő méretet?

A sikeres vásárlás megkönnyítése céljából szakembereink mindegyik termékünket lemérték. Hasonlítsd össze a kiválasztott termékre vonatkozó méreteket a saját méreteiddel és örülj a sikeres vásárlásnak.

Cserére van lehetőség?

Csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk. Amennyiben nem megfelelő a méret, 30 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et. Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termék(ek)ből másik méretet.

Hogyan lehet online nyomon követni a csomag útját?

Már nagyon várod a megrendelt csomagot?  Szeretnéd tudni, hogy megtörtént-e a feladása? Vagy egyszerűen tudni szeretnéd, merre jár a csomagod a várva várt termék(ek)kel? Mi sem egyszerűbb!

 

Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gyorsabban kézhez kapd megrendelésedet. A GLS futárszolgálat oldalán írd be a csomag számát és nyomon követheted az útját.

 

Nézd, milyen egyszerű!

GLS

 

Kattints ide a csomag  nyomon követéséhez:

 

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Hogyan törölhetem a fiókomat?

A fiók és az adatok törléséhez vedd fel velünk a kapcsolatot, például, hívj minket telefonon, vagy írj nekünk e-mailt (a részletek a Kapcsolat fülön találhatóak).