Válassz kategóriát, hogy megkezdhesd a vásárlást

Menü

Menü

Súgóközpont


Nálunk karnyújtásnyira találkozhatsz népszerű márkákkal! Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy minél szélesebb kínálatból válogathass kedvedre! A Modivo-n szinte biztos, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb modell(ek)t. A megrendelés és termékkeresés intuitív módon történik. Az lesz a legjobb, ha saját tapasztalat alapján döntesz, - add le a rendelésed és nézd meg milyen egyszerű.


Leggyakoribb kérdések

Amennyiben szeretnél elállni a vásárlástól, 30 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et. Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termék(ek)ből másik méretet. Ugyanis csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk. Ne feledd, a termék(ek)et sértetlen és hordástól mentes (használatlan) állapotban, valamennyi címkéjével egyött kell visszaküldened!

 

1. Jelentkezz be saját fiókodba a  www.modivo.hu oldalon majd kattints a “Visszáru létrehozása” gombra! Ha nincs fiókod, látogass el a www.modivo.hu/visszakuldes aloldalra és kattints a  a “Készítsd el a visszárut!” gombra!

2. Válaszd ki a visszaküldendő termék(ek)et, add meg a visszaküldés okát és töltsd ki a formanyomtatványt!

3. Válaszd ki a visszaküldés módját: GLS futárszolgálat.

4. A kitöltött és aláírással ellátott Visszáru nyomtatványt rakd be a dobozba! A visszáru nyomtatványt online is letöltheted, itt.

5. Rakd a terméket a dobozba és csomagold be úgy, hogy lehetőleg ne sérüljön meg szállítás közben.

6.  Külön nem kell megcímezned a csomagot, a címkét ugyanis a GLS futár viszi majd és ragasztja rá a csomagra. A futárszolgálattal nem kell külön felvenned a kapcsolatot!

Amennyiben szeretnéd módosítani a már leadott megrendelést, kérjük vedd fel a kapcsolatot  Ügyfélszolgálatunkkal. Elérhetőségeink: Telefonszám: +36 1 300 4949 e-mail cím: [email protected]

Amennyiben törölni szeretnéd a megrendelésedet, kattints a visszaigazoló üzenet alján található, rendelés törlésére vonatkozó linkre. Figyelem! A megrendelést csak azelőtt törölheted, mielőtt az a "Teljesítés alatt" státuszba lép. Ezt követően már nincs lehetőséged törölni a megrendelést.

A sikeres vásárlás megkönnyítése céljából szakembereink mindegyik termékünket lemérték. Hasonlítsd össze a kiválasztott termékre vonatkozó méreteket a saját méreteiddel és örülj a sikeres vásárlásnak.

Csere lehetőség nincs nálunk és levásárlásra sem kötelezünk. Amennyiben nem megfelelő a méret, 30 nap áll rendelkezésedre visszaküldeni a termék(ek)et. Nem muszáj megvárnod, amíg a visszáru folyamat végbemegy, akár rögtön rendelhetsz a termék(ek)ből másik méretet.

Már nagyon várod a megrendelt csomagot?  Szeretnéd tudni, hogy megtörtént-e a feladása? Vagy egyszerűen tudni szeretnéd, merre jár a csomagod a várva várt termék(ek)kel? Mi sem egyszerűbb!


Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gyorsabban kézhez kapd megrendelésedet. A GLS futárszolgálat oldalán írd be a csomag számát és nyomon követheted az útját.


Nézd, milyen egyszerű!

GLS


Kattints ide a csomag  nyomon követéséhez:


https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes

Vásárold le a 2800 forintot.
Iratkozz fel, hogy értesülj az újdonságokról és promóciókról.