Rólunk

A Modivo a divat és a szépség iránti szenvedélyünk gyümölcse. Összeállítottunk számodra egy széleskörű ajánlatot, amely prémium kategóriás márkákat foglal magában, és amihez az uralkodó trendek és vásárlóink igényei adták az ihletet. Gondosan válogatott termékskála, kényelmes vásárlás, biztonságos fizetési módok, gyors kiszállítás és 30 nap az ingyenes visszaküldésre - a Modivo-n vásárolni élményszámba megy. Győződj meg róla!

1. A lengyel eobuwie.pl csoport része vagyunk

A Modivo a lengyel eobuwie.pl hazai leányvállalata, amely immár 20 éves piaci jelenlétével vívta ki vásárlói bizalmát! Több mint 14 európai országban vagyunk jelen és a fokozatos fejlődés a célunk, ezért bízunk benne, hogy ez a szám folyamatosan nőni fog. Jól bevált logisztikai megoldások, fizetési módok és megbízható partnereink támogatása biztosítják, hogy a lehető legjobb minőségű ruhaneműt kínáljuk Neked.

2. Számos díj és kitüntetés

Szakmabeliek , partnereink és vásárlóink elismerése révén méltán részesedtünk a Digital Excellence, eCommerce Polska, Effie Award, Imagine Excellence és más rangos szervezetek által odaítélt nagy tekintélyű kitüntetésekben. De, ami számunkra a legfontosabb és a legértékesebb, az vásárlóink pozitív véleménye és a magas minősítés. Ennek köszönhetően is sikerült egy olyan jó hírű márkanevet létrehozni, amely a vásárlók bizalmát élvezi, és amely a piaci működését szigorú szabályokhoz igazítja, az egészséges konkurencia alapelveit betartva, és mindennapi tevékenységében még a legigényesebb vásárló elvárásait is kielégíti.

3. Prémium minőség

Annak érdekében , hogy megfeleljünk elvárásaidnak szakembereink a legújabb trendek és a prémium márkák széles skálája alapján állították össze kínálatunkat, amely folyamatosan bővül! Kipróbált és megbízható partnerek hivatalos forgalmazói vagyunk. Garantáljuk az általunk kínált termékek kitűnő minőséget és eredetiségét. A Modivo-n teljesen biztos lehetsz benne, hogy rendkívüli vásárlási élményben lesz részed.

4. Bevált fizetési módszerek

Kipróbált és mindenekelőtt biztonságos fizetési módszereket kínálunk. PayU, PayPal és még sok más - a piacon elérhető legnépszerűbb fizetési formákat ajánljuk. Nem vagy az online fizetési mód híve? Semmi baj - add le rendelésedet és fizesd ki utánvéttel. Egyszerű!

5. SSL - a biztonságos vásárlás garanciája

Az SSL kódolás/rejtjelezés alkalmazásával biztosított az adatátvitel titkossága, valamint a szerver adatainak hitelessége és harmadik személyek hozzáférése sem lehetséges.

6. Adataid nálunk biztonságban vannak

Nagy figyelmet szentelünk személyes adataid védelmére. Az általad megadott információk (pl. login, jelszó, lakcím vagy a bankszámlaszám) megfelelően védettek és csak abból a célból kerülnek felhasználásra, amiért feldolgozásra kerültek.

Garantáljuk a sikeres és biztonságos vásárlást! Győződj meg róla!

Kérdések esetén vedd fel velünk a kapcsolatot a  (+36) 1 300 4949 telefonszámon vagy az info@modivo.hu e-mail címen.