A„Többet kevesebbért” VÁSÁRLÁSI AKCIÓ FELTÉTELEI

továbbiakban: „Az Akció feltételei”)

 

I Bevezető rendelkezések

 

 

1. A „Többet kevesebbért” néven futó Akció feltételei határozzák meg az akció működési elveit, feltételeit, az akcióval kapcsolatos reklamáció menetét, az akció igénybevételét, illetve az akcióban részt vevő személyek jogosultságait, illetve a Szervező kötelességeit.

2. A „Többet kevesebbért” akció szervezője a Zielona Góra központú eobuwie.pl S.A. ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, melynek működését az Országos Bírósági Nyilvántartás által vezetett kerületi bíróságának VIII. kerületi Kereskedelmi Országos Bírósági Nyilvántartása engedélyezett, nyilvántartási szám (KRS): 0000541722, adószám (NIP): 9291353356, országos kereskedelmi nyilvántartási szám (REGON): 970569861, alaptőke: 2,000,000.00 zł (továbbiakban "Szervező").

3. Az Akció a modivo.pl webáruház közvetítésével valósul meg. Az Akcióban azok a Vásárlók vehetnek részt, akik teljesítik az Akció feltételeit (továbbiakban az Akció résztvevői, vagy Résztvevők).

 

II Az Akció felhasználási feltételeinek tárgya

 

1. Az Akció tárgya a kedvezményes vásárlás lehetősége a Vásárló által. Az Akció résztvevői által az Akció feltételei alapján meghatározott módon az Akció megjelölt határidején belül a résztvevők a https://modivo.hu honlapon szereplő árakhoz az akcióban meghirdetett kedvezményt használhatnak fel. (A továbbiakban: Akció tárgya)

 

2. Az Akció08.27. nap 00:01-tól 2020.08.30. nap 23:59-ig tart (a továbbiakban az „Akció időtartama”).

 

3. Az akció részeként a Résztvevő által megvásárolt Termék, vagy Termékek normál ára az Akció tárgya szerint meghatározott arányban csökken, tehát

a) 2 400 Ft kedvezmény 24 000 Ft-os vásárlás esetén

b) 9 600 Ft kedvezmény 48 000 Ft-os vásárlás esetén

c) 19 000 Ft kedvezmény 63 500 Ft-os vásárlás esetén

 

         

4. Az Akcióban való részvétel önkéntes és ingyenes (vagyis a Termékek megvétele az Akció keretein belül a Résztvevők számára nem jár semmilyen többletköltséggel, mint az adott termék megvásárlásának és kiszállításának költsége).

 

5. Egyes termékek ki lehetnek zárva az akcióból.

 

6.Az Akcióban való részvételhez az Akció időtartamán belül szükséges:

a) elolvasni és elfogadni az Akció felhasználásának feltételeit;

b) olyan termékeket tenni a kosárba, amelyek részt vesznek az Akcióban

 

7. Az Akció nem vonható össze más kedvezményekkel, leárazásokkal, árengedményekkel, kiárusításokkal vagy akciókkal, melyek a webáruházban találhatók, kivéve, ha az adott akciónál, kedvezménynél, leárazásnál stb. nincs feltüntetve.

 

8. Az Akció tárgya nem fizethető készpénzben és nem lehet átváltani másféle fizetési lehetőségekre, valamint nem lehet átruházni.

9. Ha az Akció Résztvevője visszáruzza az Akció keretében megvásárolt összes terméket, amire külön szabályok vonatkoznak, akkor az Akcióban Résztvevőnek visszatérítésre kerül a teljes kifizetett összeg. Amennyiben az Akció Résztvevője az Akció keretében vásárolt termékeknek csak egy részét küldi vissza, visszatérítést kap a következő szabályok szerint:

a) ha a vissza küldött Termékek áttekintése után az Akcióban Résztvevő megtartja azokat a Termékeket, amelyek teljes ára kevesebb, mint 24 000 Ft, akkor elveszíti a kedvezményhez való jogát, és a Szervező ennek megfelelően csökkenti a visszatérített összeget,

 

b) amikor a vissza küldött Termékek áttekintése után a Résztvevő megtartja azokat a Termékeket, amelyek teljes ára alacsonyabb árkategóriába esik (a II. II. 3. pont szerint, és a Szervező ennek megfelelően csökkenti a visszatérített összeget.

11. Az Akció Tárgya készpénzzel nem kifizethető vagy váltható más fizetőeszközre, illetve nem ruházható át.

 

 

III Reklamációk, panaszok

1. Minden az Akcióval kapcsolatos reklamációt és panaszt a Résztvevők az info@modivo.hu -n tudnak bejelenteni.

2. A reklamáció bejelentésénél arra kérjük a Résztvevőket, hogy adják meg a nevüket, elérhetőségüket (pl. email, vagy telefon), valamint a reklamáció, illetve panasz leírását.

3. A reklamáció bejelentésétől számított 30 napon belül a Szervező köteles megválaszolni azt.

4. A reklamációkat a Szervező vizsgálja ki az itt jelenlévő Akció feltételei alapján.

 

IV Záró rendelkezések

 

1. Az itt jelenlévő szabályzat a következő URL-en érhető el: https://modivo.hu/premiumdealsszabalyzat.

2. Ha csak a kontextus egyértelműen nem jelez semmit, az Akció feltételeiben használt nagybetűk a webáruház szabályzatában megadott jelentéssel rendelkeznek, amely a következő címen érhető el: https://modivo.hu/premiumdealsszabalyzat

3. A szervező fenntartja a jogot az Akció Feltételeinek megváltoztatására olyan jelentős ok(ok) miatt, mint (zárt katalógus):

a) az Akció feltételeit, szabályait és szervezését szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit;

b) az Akció lefolytatásának módjában technikai vagy technológiai okokból bekövetkező változások

c) a szolgáltatásnyújtás módjában kizárólag technikai vagy technológiai okok miatt bekövetkező változások

d) az Akció szabályzat hatálya alá tartozó szolgáltatások körének vagy szolgáltatásának megváltozása, az Eladó által az Akció szabályzat hatálya alá tartozó meglévő funkciókon vagy új, módosított vagy visszavont szolgáltatásokon keresztül.

Az Akció feltételeinek megváltozása esetén a Szervező az Akció feltételeinek egységes szövegét a https://modivo.hu/premiumdealsszabalyzat címen közzéteszi.

Az Akció Feltételeinek megváltozása abban a pillanatban válik érvényessé, amikor azokat egyértelműen meghatározták és a fenti címen elhelyezték.

 

 

Zielona Góra, 2020.08.27