Válassz kategóriát, hogy megkezdhesd a vásárlást

Menü

Menü

koronavirus

Modivo.hu és a koronavírus: a biztonság mindenek előtt!

A koronavírus okozta veszélyhelyzethez mindannyiunknak alkalmazkodnunk kell a tevékenységeink során, hogy megvédjük a körülöttünk lévő embereket. Célunk, hogy továbbra is lehessen nálunk vásárolni, a lehető legkényelmesebben és legbiztonságosabban.


A vásárlókat és a dolgozókat egyaránt védő rendelkezéseket vezettünk be.


  • a logisztikai központunkat naponta két alkalommal fertőtlenítik;
  • minden dolgozónk, aki kapcsolatba kerül a küldeményekkel, kesztyűben dolgozik;
  • további fertőtlenítőszereket is alkalmazunk, megmérjük minden dolgozónk testhőmérsékletét a logisztikai központban a munka megkezdése előtt;
  • megelőzés céljából szigorúan ellenőrizzük a bevezetett biztonsági előírások betartását a csapatban – higiénia és fertőtlenítés terén;
  • minden alkalmazott, aki távolról végezhető munkát végezhet, otthonról dolgozik;

Az alkalmazottaink védelme érdekében bevezetett biztonsági intézkedések miatt a szállítási idő kb. 2-3 nappal meghosszabbodhat, ezért a kézbesítés reálisan 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Ebben a nehéz időszakban - számítunk a megértésükre!


A vásárlóink és a logisztikai partnereink egészsége érdekében ajánljuk:


  • utánvéttel történő fizetésről való lemondást (csökkentve ezáltal a közvetlen kapcsolatok mértékét a kézbesítést teljesítő futárokkal);
  • előre fizetés választása, átutalással vagy bankkártyával;

Minden ügyfelünknek azt javasoljuk, hogy tartsa be a biztonsági ajánlásokat, és a járvány végéig maradjon az otthonában.


A koronavírus-fertőzések terjedésével egyre növekszik az érdeklődés az online vásárlás iránt. Napi 24 órában, a heti 7 napon dolgozunk műszakváltásban, hogy a megrendeléseket ugyanolyan zökkenőmentesen és hatékonyan kezeljük, mint korábban.


További óvintézkedéseket teszünk alkalmazottaink, termékeink és küldeményeink biztosítása érdekében. Az aktuális helyzet okozta kihívásoktól függetlenül Értetek dolgozunk, és folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást igyekszünk nyújtani.


Folyamatosan figyelemmel kísérjük az egészségügyi hatóságok és intézmények hivatalos kommunikációját és haladéktalanul végrehajtjuk az ajánlásaikat. Folyamatosan tájékoztatunk a változásokról.


Munkaszabályok az modivo.hu-ban


Mint ma mindenki, igyekszünk minél előbb feltalálni magunkat az új helyzetben. Aktívak és motiváltak vagyunk, hogy ne legyen észrevehető különbség a szolgáltatás zavartalanságában és a velünk való kapcsolattartás minőségében.


Ugyanakkor szeretnénk tájékoztatni partnereinket, ügyfeleinket és azokat, akik nyomonkövetik a tevékenységeinket, a vírus visszaszorítását támogató számos intézkedés végrehajtásáról, valamint a jelentős társadalmi önkorlátozás elvének (social distancing) megvalósításáról.

Vásárold le a 2800 forintot.
Iratkozz fel, hogy értesülj az újdonságokról és promóciókról.