Modivo és a koronavírus – fontos információ!

Tekintettel a koronavírus veszélyére, mindannyiunknak alkalmazkodnunk kell tevékenységeink során, hogy megvédjük a körülöttünk lévő embereket. Szeretnénk, ha a legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon tudják ügyfeleink folytatni a vásárlást. Alkalmazottaink biztonsága is fontos számunkra.

A vásárlókat és a dolgozókat egyaránt védő, megszorító rendelkezéseket vezettünk be.

  • a logisztikai központunkat naponta többször fertőtlenítik;
  • minden dolgozónk, aki kapcsolatba kerül a küldeményekkel,egyszer használatos kesztyűben dolgozik;
  • dolgozóink kijelölt, csökkentett létszámú csoportokban dolgoznak;
  • betartjuk a munkavégzés alatt megfelelő távolság tartásra vonatkozó előírásokat;
  • napi több alkalommal megmérjük minden dolgozónk testhőmérsékletét;
  • további fertőtlenítőszereket is alkalmazunk;
  • megelőzés céljából szigorúan ellenőrizzük a bevezetett biztonsági előírások betartását a csapatban – higiénia és fertőtlenítés terén;

 

A kiszállítás ideje a bevezetett biztonsági intézkedésekre való tekintettel 2-3 nappal meghosszabbodhat, a kézbesítés valós ideje ezért jelenleg 4-5 nap.

Ebben a mindenki számára nehéz időszakban - számítunk a megértésükre!

A vásárlóink és a logisztikai partnereink egészsége érdekében ajánljuk:

  • utánvéttel történő fizetésről való lemondást (csökkentve ezáltal a közvetlen kapcsolatok mértékét a kézbesítést teljesítő futárokkal);
  • előre fizetés választása, átutalással vagy bankkártyával;

 

A koronavírus-fertőzések terjedésével egyre növekszik az érdeklődés az online vásárlás iránt. Napi 24 órában, a heti 7 napon dolgozunk műszakváltásban, hogy a megrendeléseket ugyanolyan zökkenőmentesen és hatékonyan kezeljük, mint korábban.

További óvintézkedéseket teszünk alkalmazottaink, termékeink és küldeményeink biztosítása érdekében. Az aktuális helyzet okozta kihívásoktól függetlenül Értetek dolgozunk, és folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást igyekszünk nyújtani. Azonban dolgozóink védelme mindennél fontosabb szempont a jelenlegi helyzetben.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az egészségügyi hatóságok és intézmények hivatalos kommunikációját és haladéktalanul végrehajtjuk az ajánlásaikat. Amennyiben változások következnek be, azokról haladéktalanul tájékoztatást fogunk nyújtani.

Aktívak és motiváltak vagyunk, hogy ne legyen észrevehető különbség a szolgáltatás zavartalanságában és a cégünkkel való kapcsolattartás minőségében.

A vírus terjedésének a megakadályozását szolgáló számos intézkedést vezettünk be és a jelentős társadalmi önkorlátozás elvének (social distancing) megvalósításáról is folyamatosan gondoskodunk. Arra buzdítjuk minden ügyfelünket, hogy szigorúan tartsák be a megelőző óvintézkedéseket és a szolgáltatási ajánlásokat.