Válassz kategóriát, hogy megkezdhesd a vásárlást

Menü

Menü

Kiszállítás ideje és módja

A Te időd nagyon értékes számunkra, ezért szeretnénk,

hogy csomagod minél gyorsabban odaérjen hozzád.


Attól tartasz, hogy rendelésed teljesítése túl sok időt fog igénybe venni?

 Szeretnél online vásárolni, de attól tartasz hogy a csomagod nem ér oda időben?

 Lehetséges, hogy attól tartasz, hogy nem leszel otthon, amikor megérkezik a futárszolgálat?

 Aggodalomra semmi ok!

Az alkalmazottaink védelme érdekében bevezetett biztonsági intézkedések miatt a szállítási idő kb. 6–7 nappal meghosszabbodhat.
Köszönjük a megértésüket ebben a mindannyiunk számára nehéz időszakban.

Mi ugyanis nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél gyorsabban és kényelmesebben átvehesd a csomagodat. A rendeléseket a befizetést követően rendszerint 24 órán belül előkészítjük és elküldjük. A csomagot ezt követően a GLS futárszolgálat előreláthatólag 1-2 munkanapon belül kézbesíti a rendelésben megadott szállítási címre. 

Figyelem! Utánvétes rendelések esetén szinte rögtön megkezdjük a rendelési előkészületeket. Ezért nagyon fontos, hogy a rendelésben megfelelő adatok szerepeljenek. Ugyanis ebben az esetben van a legkisebb esély rá, hogy utólag bármilyen módosítást, pontosítást végezzünk a már leadott megrendelésben.


Ne feledd! Banki átutalás során a rendelés teljesítésének ideje az átutalás lekönyvelésének idejével hosszabbodik (kb. 1-2 munkanap). Kivételes helyzetekben a rendelés teljesítése akár 14 napig is eltarthat – ilyen késések esetén igyekszünk mielőbb értesíteni telefonon vagy elektronikus úton. Továbbá a rendelés kiszállításának és teljesítésének ideje nem tartalmazza a szabad-és munkaszüneti napokat, illetve az egyéb ünnepnapokat. Rendelésed állapotát az egyéni ügyfél fiókba  való belépéssel kényelmesen ellenőrizheted.


A kiszállítást az GLS csomagküldő szolgálat hajtja végre, melynek költségei a fizetés módjától függően a következőképpen alakulnak:


- Előre utalásos, bankkártyás, illetve a  paypal-os fizetés költsége 9990 Ft alatti rendelés esetén: 650 Ft. Amennyiben a rendelés értéke meghaladja ezt az összeget ingyenes kiszállítást biztosítunk.


- utánvétellel a futárszolgálatnál, melynek költsége: 850 Ft . Utánvételes fizetés esetén minden egyes esetben szállítási költséget számolunk fel, az nem függ a rendelés összegétől.

Fontos: Ingyenes kiszállítást csak az előre átutalt/bankkártyás/paypal-os 9990 Ft feletti rendelések esetén biztosítunk, az utánvételes rendeléseknél ezt nem áll módunkban teljesíteni.

Vásárold le a 2800 forintot.
Iratkozz fel, hogy értesülj az újdonságokról és promóciókról.