Válassz kategóriát, hogy megkezdhesd a vásárlást

Menü

Menü

Kedvezmény kód - Hírlevél

A “Kedvezmény kód - Hírlevél” Akció feltételei


I. Bevezető rendelkezések

1. Az itt részletezett  „Kedvezmény kód - Hírlevél” kedvezmény felhasználási feltételei határozzák meg az akció működési elveit, feltételeit, az akcióval kapcsolatos reklamáció menetét, az akció igénybevételét, illetve az akcióban részt vevő személyek jogosultságait, illetve a Szervező kötelességeit (továbbiakban "Akció feltételei').

2. A „Kedvezmény kód - Hírlevél” akció szervezője a Zielona Góra központú eobuwie.pl S.A. ul. Nowy Kisielin - Nowa 9, 66-002 Zielona Góra, melynek működését az Országos Bírósági Nyilvántartás által vezetett kerületi bíróságának VIII. kerületi Kereskedelmi Országos Bírósági Nyilvántartása engedélyezett, nyilvántartási szám (KRS): 0000541722, adószám (NIP): 9291353356, országos kereskedelm nyilvántartási szám (REGON): 970569861, alaptőke: 2,000,000.00 zł (továbbiakban a "Szervező').

3. Az Akció a modivo.hu webáruház közvetítésével valósul meg (továbbiakban "Webáruház'),amely a következő linken elérhető: https://www.modivo.hu/.

4. Az Akcióban azok a Vásárlók vehetnek részt, akik teljesítik az Akció feltételeit és megkapták a  Szervező által megküldött kedvezményt (továbbiakban az Akció résztvevői, vagy  Résztvevők'). Az Akcióban való részvétel feltétele, hogy a résztvevő feliratkozzon a Webáruház hírlevelére. A Szervező nem később mint 2 nappal a feliratkozás dátumától számítva elküldi a vásárló feliratkozásnál megadott email címére a kedvezményes kupont.II. Az Akció felhasználási feltételeinek tárgya

1. Az Akció tárgya az Akció felhasználásának lehetősége az Akció Résztvevői által az Akció feltételei alapján meghatározott módon az akcióban meghirdetett  2800 Ft értékű kedvezményt használhatnak fel,  amely  kedvezményes kód az új kollekció teljes árú modelljeire vonatkozik. (továbbiakban: „Kedvezmény”).    

2. A Kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre ( azaz olyan Termékekre, amelyeket már az Akció előtt leáraztak vagy más promóciós tevékenység részeként árcsökkentés, ajándékkártya,  voucher, kiárusítás, vagy más különleges akció tárgyát  képezték)

3. A kedvezmény  minimum 28.000 Ft feletti vásárlás esetén vehető igénybe.

4. Az  akció visszavonásig érvényes ( a továbbiakban   „Az akció időtartama”) a 13. pontban kifejtett fenntartások  mellett

5. Az Akcióban való részvétel önkéntes és ingyenes (vagyis a Termékek megvétele az Akció keretein belül a Résztvevők számára nem jár semmilyen többletköltséggel, mint az adott termék megvásárlásának és kiszállításának költsége).

6. Az Akcióban való részvételhez az Akció időtartamán belül szükséges:


a. a Szabályzat előírásainak megfelelően a  Hírlevélre való feliratkozás

b. az Akció feltételeinek elolvasása és elfogadása

c. minimum bruttó 28 000 Ft  összegű rendelés leadása

d. a Rendelés megtétele előtt - a Kosár szekcióban - be kell írni az Akció  Szervezőjétől kapott kuponkódot, amely felhatalmazást ad a kedvezmény érvényesítésére.Amennyiben Az Akcióban Résztvevő a megrendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot nem lesz jogosult annak felhasználására.


7. Az Akció nem vonható össze más kedvezményekkel, leárazásokkal, árengedményekkel, kiárusításokkal vagy akciókkal, melyek a webáruházban találhatók, kivéve, ha az adott akciónál, kedvezménynél, leárazásnál, stb nincs feltüntetve.

8. A kedvezmény olyan módon érvényesíthető, hogy a  Webáruházban szereplő  teljes árú - az Akcióban résztvevő vásárló által választott -  Termék(ek) Árából kerül közvetlenül levonásra a kedvezményben meghatározott összeg.  Az Akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az Akció Résztvevői felelősek.

9. Több, az akcióban részt vevő Termék egyidejű megvásárlása esetén, a kedvezmény az Akcióban résztvevő Termékek teljes árából kerül levonásra,

10. A kedvezmény kód az akció megjelölt határidőn belül egyszeri felhasználásra jogosít.

11. Az Akció tárgya nem fizethető készpénzben és nem lehet átváltani másféle fizetési lehetőségekre, valamint nem lehet átruházni.

12. Az Akció Résztvevőjének  a Webáruházban való vásárlás során jogában áll, de nem kötelessége a kedvezmény felhasználása.

13. Az Akció Résztvevője a megadott feltételek megtartása mellet a Kedvezmény átvételétől számított 6 hónapon belül használhatja fel azt.III. Reklamációk, panaszok

Minden az Akcióval kapcsolatos reklamációt és panaszt a Résztvevők az [email protected] –n tudnak bejelenteni. Írásban

A reklamáció bejelentésénél arra kérjük a Résztvevőket, hogy adják meg a nevüket, elérhetőségüket (pl. email, vagy telefon), valamint a reklamáció, illetve panasz leírását.A reklamáció bejelentésétől számított 14 munkanapon belül a Szervező köteles megválaszolni azt.

A reklamációkat a Szervező vizsgálja ki az itt jelenlévő Akció feltételei alapján.IV. Végső rendelkezések

1. Az itt jelenlévő szabályzat a következő URL-en érhető el: https://modivo.hu/szabalyzat-kedvezmeny-kod és a következő időponttól érvényes: 12.07.2019.

2. Ha csak a kontextus egyértelműen nem jelez semmit, az Akció feltételeiben használt nagybetűk a webáruház  szabályzatában megadott jelentéssel rendelkeznek, amely a következő címen érhető el: https://www.modivo.hu/szabalyzat.

3. A szervező fenntartja a jogot az Akció Feltételeinek megváltoztatására olyan jelentős ok(ok) miatt, mint (zárt katalógus):


a. az Akció feltételeit, szabályait és szervezését szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit;

b. az Akció lefolytatásának módjában technikai vagy technológiai okokból bekövetkező változások 

c. A Termékek eladását és az elektronikus úton történő szolgáltatásokat  szabályozó jogi rendelkezések megváltozása, amelyek befolyásolják a Szervező és az Akció résztvevőinek kölcsönös jogait és kötelezettségeit; vagy az ide vonatkozó törvények értelmezésének megváltozása   bírósági ítéletek, határozatok, ajánlások vagy iránymutatások következtében  az illetékes hatóságok vagy szervek által.

d. a szolgáltatásnyújtás módjában kizárólag technikai vagy technológiai okok miatt bekövetkező változások

e. Akció szabályzat hatálya alá tartozó szolgáltatások körének vagy szolgáltatásának megváltozása,     az Eladó által az Akció szabályzat hatálya alá tartozó meglévő funkciókon vagy új, módosított vagy visszavont szolgáltatásokon keresztül.


4. Az Akció feltételeinek megváltozása esetén a Szervező az Akció feltételeinek egységes szövegét közzéteszi a Webáruházban.

5. Az Akció Feltételeinek megváltozása abban a pillanatban válik érvényessé, amikor azokat egyértelműen meghatározták és a Webáruházban közzétették. Azokra a Kedvezményekre, amelyek a fent említett II/13 pont értelmében az Akció feltételeinek megváltoztatásakor továbbra is érvényesek, az Akció feltételeinek jelenlegi megfogalmazása alkalmazandó.

Vásárold le a 2800 forintot.
Iratkozz fel, hogy értesülj az újdonságokról és promóciókról.