Steppelt táskák

Rendezd
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Nem
Kiszerelés
Alkalmazás
Termékek: 592
Verziószám megjelenítése

A MODIVO-nál exkluzív márkák steppelt kézitáskáit találod

A Chanel márka volt az elsők között, amely piacra dobta az ötvenes években igazi sikert arató steppelt, láncos táskáját. Ez a típusú forma annyira sláger lett, hogy 2005-ben Karl Lagerfeld ismét útjára indította a kollekciót, amely némi ráncfelvarrást kapva lényegében töretlenül megindította a steppelt kézitáskák népszerűségének kezdetét. Ezzel pedig el is érkeztünk a mostani időszakokhoz, amikor a steppelt, láncos táskák aranykora szinte a semmiből szakadt ránk, és csak úgy ontják magukból a különféle világmárkák ezt a fazont. Ám ez nem is véletlen, hiszen ezek a női steppelt kézitáska modellek úgy stílusosak, hogy a láncos pántjukkal egyediek és különlegesek. Elég csak megnézni például a Kurt Geiger vagy a Pinko steppelt táskáit, amelyekben tökéletesen ötvöződik a vintage állatalakos csatok formája a minimalista steppelt anyaggal, és persze a láncokkal. Egyszerre modern és klasszikus, akárcsak egy előkelő nemes hölgy a 21. században. Ugyanakkor ezeket a táskákat nem csak az elegáns öltözékekhez érdemes felvenni, nyugodtan viselhetjük az utcai divat részeként, sőt akár egy sportosabb szetthez is jól kombinálhatóak. A MODIVO kínálatában például sokféle steppelt táskát találunk, amelyek a legtöbb stílushoz jól állnak. Ha kifejezetten sportos táska a cél, akkor a Rage Age minimalista táskái pont nekünk valóak lesznek, ha pedig valami rendkívül elegánsat keresünk, például egy estélyihez, akkor a MODIVO-nál azt is garantáltan megtaláljuk.

A steppelt kézitáska láncon divatos kiegészítője az elegáns öltözéknek

Hogyan viseljük a láncos steppelt kézitáskát? Ezeknek a táskáknak az a nagy előnyük, hogy kifejezetten jól mutatnak a lánc miatt egy vagányabb öltözékhez is. Például a most divatos bőrnadrágokhoz pompásan mutat a steppelt kézitáska láncon, ugyanakkor egy lazább farmerhez is bátran felvehetjük. A láncos steppelt táskák egyáltalán nem szokványos külleme rendkívül jól öltöztet minket akkor is, ha csak valamilyen szimpla hétköznapi szerelésben vagyunk, ezért nem kell aggódni amiatt, hogy kizárólag csak a félelegáns vagy elegáns viselet sajátja lehet az ilyen táskatípus.

Nagy steppelt kézitáskák – mindennapi városi kirándulásokhoz

Steppelt táskákból természetesen többféle forma és méret akad. A klasszikus steppelt táska általában téglalap alakú, és gyakran láncos pántokkal látják el őket. Viszont ezen kívül szinte mindenféle formában fellelhetőek a steppelt modellek. Választhatunk a pakolós nagy steppelt kézitáskák közül ilyen stílusban, amiben jól elfér egy kisebb bevásárlás is, vagy nézhetünk kör és akár szív alakú vagányabb modelleket is magunknak. A színekről is érdemes szót ejteni. Az idei trendek kifejezetten az élénk, vidám színeket preferálják és a különleges árnyalatokat. Például egy csinos bézs steppelt kézitáska igazán jól mutathat a világosabb ruhákat kedvelők szettjében, ha viszont valami univerzálist keresünk, akkor egyértelműen a fekete steppelt kézitáska lesz a jó választás.

Steppelt kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Hol lehet steppelt kézitáskát venni?

Ha valóban minőségre vágyunk, akkor mindenképp a MODIVO webáruházában érdemes keresni a különféle jól ismert minőségi márkák steppelt táskáit. Ezek a táskák garantáltan strapabíróak lesznek, ezért nem kell majd aggódnunk a minőségük miatt sem.

Milyenek a steppelt kézitáskák?

A steppelt kézitáskák jellemzője az az anyag vagy bőr borítás, amit négyzetes vagy más geometrikus elrendezésben varrnak le a táska egész felületén. Az ilyen steppelt bélelt kézitáska modellek ezért jellegzetes domború hatású textúrát kapnak.