Polarizált női napszemüvegek

Rendezd
Szín
Ár
Márka
Termék típusa
Sportcipők
Nem
Kiszerelés
Termékek: 55
Verziószám megjelenítése

Nem csak vezetéshez – polarizált szemüveg

A női polarizált szemüveg rendkívül praktikus akkor, ha vezetünk. Arra találták ki, hogy megszűrje a káros és zavaró napsugarakat, ezért nem csak a szemünket védi a káros sugárzástól, de jobban is fogunk látni tőle. Az éles fény elvakíthat vezetés közben, viszont a polarizált női szemüveg vezetéshez használva jelentősen segít a biztonságos és balesetmentes vezetésben. Ezen kívül a szemünk romlását is megelőzhetjük vele. A káros UV sugarak egyre erősebben kihatnak ránk, a szemüveg azonban megvédi ettől is a látásunkat. Viszont a polarizált szemüveg nem csak vezetéshez lehet jó. Használhatjuk nyáron napközben, sőt, sportoláshoz – például futáshoz – kifejezetten hatékony lehet. Viszont a jelentősége igazán az olyan eseményekkor mutatkozik meg, mint a síelés, vagy havas hegyi kirándulás. A napsütötte havas táj szinte szó szerint elvakít minket. Ahogyan a nap fénye visszaverődik a hóról, azzal olyan erős villanásokat érzékelhetünk a szemünkben, hogy szinte megvakulunk tőle. Viszont egy minőségi női polarizált napszemüveg megakadályozza a látáskiesést és persze a szemünk károsodását is. Anélkül élvezhetjük a havas tájat és láthatunk élesen, hogy elvakítana minket a napfény.

Női polarizált szemüveg – exkluzív nyári kiegészítő

A női polarizált szemüvegeket egész nyáron lehet hordani. Mivel ezekből manapság már dioptriás is akad, ezért a szemüvegeseknek sem kell nélkülözniük. Néhány ilyen napszemüveg ráadásul cserélhető lencsével is kapható. Ezért nem csak sötét lencsével hordhatjuk, de akár narancs vagy füstös lencsét is használhatunk vele – amelyik kényelmesebb számunkra. Mert sokan nem szeretik a túl sötét napszemüvegeket, viszont a férfi és a női tükröződésmentes polarizált napszemüveg ma már kapható másféle árnyalatokban is. Általában a szürkés, kékes és a sárgás árnyalatokat lehet ajánlani ilyenkor. Ezek azok, amelyek képesek tompítani az éles fényeket. Nem mindegyik lencseszín alkalmas ugyanis erre. Ezen kívül az sem árt, ha minőségi polarizált szemüvegeket választunk. Az olcsó, alacsony minőségű napszemüvegek ugyanis megbosszulják magukat. Az olcsó napszemüvegeket ugyanis gyakran csak egy nagyon vékony polarizált réteggel rendelkeznek a könnyen karcolódó műanyag lencsén. Az ilyen szemüvegeken pedig nagyon könnyen megkopik a réteg, ráadásul karcolódik és egy leesés esetén akár azonnal el is törhet. Viszont az olyan márkák szemüvegei, mint a GOG, a Ray-Ban vagy a Polaroid biztos, hogy tartósan, hosszú évekig fogják majd védeni a szemünket.

Óvja szemét a napsugárzástól – márkás polarizált szemüveg kapható a MODIVO áruházban

Ha napszemüveget választunk, nem mindegy hol vásároljuk meg azt. Nagyon sok helyen ugyanis olcsó minőségű szemüvegeket árusítanak, és ha akad is köztük márkás, az is gyakran több éves divat szerint készült. Vagyis a készletet nem frissítik. Azonban az olyan, minőségi márkákra specializált webáruházak, mint a MODIVO a legújabb kollekciókat hozza el nekünk a legnagyobb márkáktól, polarizált napszemüvegben is. Ráadásul a termékek garantáltan eredetiek, itt nem fordulhat elő az, hogy egy Versace napszemüvegről kiderüljön, hogy hamisítványok. A MODIVO különös gondot fordít a termékei garanciájára és eredetiségére is. Nem kell tehát aggódnunk amiatt, hogy rossz minőségű szemüveget választunk. A MODIVO ezen kívül gyakran tart hatalmas akciókat, a régen vágyott napszemüveget szinte fillérekért kaphatjuk meg ilyenkor.

Női polarizált szemüveg – gyakran ismételt kérdések

Mit hordjunk a polarizált napszemüveghez?

Bármit felvehetünk hozzá, ami jól esik. Viszont estélyekre, és különösen elegáns alkalmakra ne hordjuk, csak akkor, ha az esemény kültéri.

Hogyan válasszunk megfelelő szemüveget az arcformánkhoz?

Általában elmondható, hogy a kerek napszemüvegek inkább szögletes vagy ovális arcon előnyösek. A szögletesebbek pedig a kerek archoz passzolnak jobban. Persze, akadnak kivételek.