Női öv és kistáskák

Rendezd
Ár
Márka
Szín
Kiszerelés
Stílus
Termék cimkéje
Termékek: 215
Verziószám megjelenítése

Női övtáskák – kényelmes viselet a mindennapokban

A különféle táskák mindig is elengedhetetlennek számítottak a nők mindennapi kiegészítői között, ám ilyenkor legtöbbször csak a megszokott válltáskákra asszociálunk, ami elég nagy hiba. Az övtáskák nagyon kényelmes és praktikus viseletet jelentenek a mindennapi rohanáshoz. Menjünk akárcsak egy városi sétára vagy túrázni, keresve sem találhatunk jobbat, feltéve, ha nem kell túl sok cuccot magunkkal vinnünk. Kényelmesen biztonságban tarthatjuk értékeinket benne: a mobilunkat, a tárcánkat, a lakáskulcsokat, néhány papír zsebkendőt, egy rúzst és a női egészségügyi dolgaink is elpakolhatjuk bele. Nincs is szükségünk többre, ha csak leugrunk a parkba sétálni. Ha pedig még kevesebb cuccot szeretnénk magunkkal vinni egy kisméretű női övtáska is ideális lehet, amelynek mérete nem haladja meg a standard darabokét. A táskák viselése nem véletlenül került be a női szettekbe viszont, hiszen a legtöbb női ruhán nincsenek zsebek ezen apró holmik számára. Egy női övtáska viszont ezt tökéletesen pótolhatja.

Női kisméretű övtáskák – univerzális táskatípusok

Az övtáskák közt akadnak olyan kisméretű női erszények, amelyek jóformán csak mobiltelefonunk és egy kisebb méretű pénztárca tárolására alkalmasak. Ezek azonban nagyon hasznosak lehetnek számunkra, ugyanis szinte észrevehetetlenek, ha a derekunkra erősítés után oldalra húzzuk őket. Így kényelemesen magunkkal vihetjük elengedhetetlen kellékeinket egy gyors találkára. Nem kell feleslegesen egy nagyobb pakkot magunkkal hurcolnunk, így kényelmesen élvezhetjük a váratlanul jött baráti találkozást. Elvégre mi másra lenne még szükségünk a telefonunkon és a lakáskulcsainkon kívül, ha épp csak a parkba megyünk le?

Női kézitáskák – a mindennapokra és munkába

Egy övtáska hölgyeknek lehet, hogy olykor praktikus, de előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor nagyobb tároló alkalmatosságra van szükségünk. Ilyenkor jöhet jól egy csinos női kézitáska. Egy kézitáskába nem csupán több mindent pakolhatunk, de olyan ruhatípusokhoz is felvehetjük, amikhez nem lehet övtáskát hordani. Például egy nyári ruha mellé elég furán néz ki a derekunkon fityegő kisméretű övtáska hölgyeknek gyártott változata is. Viszont egy kézitáskával nagyon jó pótolhatjuk, mivel nincs különösebb méretbeli eltérés nála egy normál övtáskához képest viszonyítva. A különféle kézitáskák akár estélyi ruha mellé is ideális kiegészítők lehetnek. Természetesen ebből a táskafajtából is számtalan stílusú darab képviselteti magát. A kézitáskák fogalma nem egyenlő az alkalmi elegáns viseletekkel. Rengeteg olyan kézitáskát találhatunk, amik szinte bármilyen öltözet mellé ideális kiegészítők lehetnek – akár a sportosabb urbanizált ruházathoz is. Így hát kiváló kiegészítőink lehetnek a mindennapok során.

Női övtáska – gyakran ismételt kérdések

Mi is pontosan a női övtáska?

Mikor női övtáskákról beszélünk, nem a hagyományos férfias sport darabokra kell gondolnunk. A különféle női övtáskák úgy lettek kialakítva, hogy megjelenésük a nőies eleganciára fókuszál. Persze akadnak ezek közt is sportos fazonok, de többségüket akár egy kosztüm mellé is bármikor felvehetjük. Tehát a női táskák koncepcióit megőrizve derékra erősíthető darabokat alkottak belőlük a tervezők.

Milyen típusú kisméretű női övtáskák vannak?

Alapjában véve kétféle típust különböztetünk meg. A stílusjegyeket leszámítva itt a típust a „zsebek” száma határozza meg. Akadnak többzsebes darabok, és olyanok is, amelyek egyetlen kis erszényként fityegnek derekunkon – tehát nincs felosztva tárolókra a belső része.