Női táskák és kézitáskák Desigual

Termékek: 89
Verziószám megjelenítése

Fedezd fel a Desigual női kézitáskák egyedi történetét és vibráló dizájnját, amely csipetnyi egyéniséget ad a stílushoz!

A Desigual női kézitáskák azoknak lehetnek a kedvencei, akik nem elégednek meg a futószalagon gyártott táskákkal. A márka egyébként is híres arról, hogy pezsdítő stílusával és szokatlan dizájnjával fiatalos, lendületes kollekciókat alkosson. A nyolcvanas években alapított Desigualt egy spanyol férfi, Thomas Meyer hívta életre, aki kezdetben használt farmerekből készített kabátokkal vívta ki a divatimádók elismerését. Innen pedig elkerülhetetlen volt, hogy idővel márkát alapítson. A Desigual napjainkban is hű maradt ahhoz, hogy szokatlan megoldásokat használ a ruháiban, ezért a táskái igazi drágakövei lehetnek a ruhatárunknak. Ha pedig tudni szeretnénk mi az, ami igazán jellemzi a Desigual táskákat, íme:

  • élénk színek,
  • olyan grafikai megoldások, mintha festékkel színezték volna a táskákat,
  • játékos formák,
  • illetve kifogástalan minőség.

Emeld fel öltözéked stílusát, és hordd sikkesen a legfontosabb dolgokat a Desigual kézitáskákkal, amelyek minden évszakhoz és hangulathoz illenek!

A Desigual női kézitáska típusok között igazi vibráló színekkel találkozhatunk. A márkára jellemzően pedig itt is megtalálhatóak a fekete alapon használt élénk színkombinációk, amelyek egyszerre adják az elegancia és a játékos pezsgés elegyét. Egy ilyen táska még az egyszerű sneaker és farmer kombinációját feldobja. A Desigual táskákhoz pedig nem is nagyon kell más, hiszen már önmagában igen látványos dizájnnal rendelkezik.

Tedd teljessé hétköznapi sportos megjelenésed egy Desigual női sporttáskával, amely tökéletes az edzőtermi kellékek divatos és funkcionális szállítására!

A márka táskái mindenféle kategóriát felölelnek. A Desigual női sporttáska modellek pedig ugyanúgy rendelkeznek azzal az elragadó dizájnnal, mint a kézitáskák. A színek úgy keverednek sok táskán, mint ha festékkel szórták volna meg őket, amitől egyedi, jellegzetes és megunhatatlan kiegészítőt kapunk.

Nyilatkozz meg a Desigual fekete kézitáskával, egy sokoldalú kiegészítővel, amely minden öltözéket felpezsdít, akár nappal, akár éjszaka!

A Desigual azonban nem csak színes táskákat készít. A Desigual fekete kézitáska modellek között megtalálhatóak olyan klasszikusok, amelyek nem ugyanolyanok, mint minden más táska, mégis rendkívül elegánsak. Az ilyen táskákat jól viselhetjük nyáron például egy csinos maxiruhával és magassarkú szandállal. Ahogy más márkáknál is, itt is megtalálhatók az aktuális trendek sztárjai. Például a láncos táska a márkánál is elérhető, de szigorúan a jellemző Desigual stílusban.

Fedezd fel a MODIVO Desigual női kézitáskáinak kínálatát, amelyek színek, méretek és stílusok széles választékát kínálják az ízlésednek megfelelően!

A színek szerelmeseinek a Desigual igazi aranybánya lehet. Elképesztő árnyalatok és színkombinációk azok, amelyeket az idei kollekciók is tartalmaznak. A MODIVO pedig rendkívül változatos és széles kínálatban hozta el a hazai vásárlók számára is a Desigual márka táskáit. Szikrázó színek, csodás formák és persze rendkívüli akciókon belüli alacsony árak jellemzik a MODIVO Desigual kínálatát. Ráadásul nem csak a táskákat, hanem a ruhákat is megkaphatjuk a MODIVO-n a márkától, ezért mindenképp érdemes alaposan körbenézni a webáruház kínálatát.

Desigual női kézitáskák – gyakran ismételt kérdések

Vannak konkrét ajánlások egy Desigual kézitáska bohém ihletésű ruhával való stílusához?

A Desigual női táska modellek már önmagukban adnak egy olyan bohém eleganciát, amit könnyedén kombinálhatunk a különféle stílusokkal. Viszont leginkább a kötött és a szövet anyagú, vagy a natúr bőr jellegű táskák mutatnak jól hozzá.

Melyek a Desigual női táskák legfontosabb jellemzői és anyagai, amelyek biztosítják a tartósságot és a divatos megjelenést?

A Desigual kizárólag magas minőségű anyagokat használ a táskáihoz, és olyan egyedi tervezést, ami csak rá jellemző. Ezért tartós és rendkívül divatos táskákat kaphatunk textilből, bőrből, műbőrből és más anyagokból is.